Παναθηναϊκός: Ανατροπή και «χαλάει» του Μεϊτέ, αποσύρθηκαν οι «πράσινοι»
Σε «ναυάγιο» φαίνεται ότι οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την πλευρά του Σουαλιό Μεϊτέ.Όλα έδειχναν ότι ο 30χρονος Γάλλος αμυντικός χαφ πρόβαρε τα πράσινα και θα μετακόμιζε ξανά στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό των κυπελλούχων της χώρας.
Κάτι τέτοιο όμως πλέον μοιάζει το πιθανότερο σενάριο ότι δεν θα συμβεί, καθώς το «τριφύλλι» αποσύρεται από την υπόθεσή του, χρεώνοντας τον μάνατζέρ του με την ευθύνη, για τη συμπεριφορά που έδειξε και τα «παιχνίδια» που έκανε.Γι' αυτόν τον λόγο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο παίκτης δεν θα αποκτηθεί και πιθανότατα ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για άλλη περίπτωση.
Μάλιστα η πλευρά της ομάδας υποστήριξε ότι: «Ο Παναθηναϊκός δεν μπαίνει σε παιχνίδια μάνατζερ κι ως εκ τούτου αποσύρεται οριστικά απ' την υπόθεση Μεϊτέ».
Βέβαια για πολλοστή φορά οι «πράσινοι» έχουν καθυστερήσει αφάνταστα και ο Ιανουάριος πλησιάζει προς το φινάλε του, χωρίς να έχει γίνει ούτε μία μεταγραφή, τη στιγμή που ο Ρούι Βιτόρια έχει δώσει ώθηση όμως δεν τον βοηθούν η διοίκηση και ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου.
Εξάλλου θεωρητικά το «τριφύλλι» θα αποκτούσε έναν σέντερ φορ και πιθανότατα χρειαζόταν και στόπερ, όμως οι διοικούντες για ακόμα μία φορά έχουν καθυστερήσει τρομακτικά, έστω κι αν το σύνολο του Πορτογάλου προπονητή ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των ντέρμπι έως τώρα με θετικά αποτελέσματα κατά κύριο λόγο.
Περισσότερες ειδήσεις
7/8/2025 23:08
Βιτόρια: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία»
21/1/2025 15:50
Αλλαγή δεδομένων στην ΑΕΚ - Μένει ο Αλμέιδα!
21/1/2025 14:40
Άρης: «Καλά σκηνοθετημένη ταινία με πρωταγωνιστή τον Λανουά»
Πείτε τη γνώμη σας: