Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Αλμέιδα: «Υπεύθυνος είμαι εγώ αλλά βλέπω… περίεργα πράγματα»

Αλμέιδα: «Υπεύθυνος είμαι εγώ αλλά βλέπω… περίεργα πράγματα»

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
26/10/2024 23:23
Την ευθύνη για την ήττα της ΑΕΚ από τον Πανσερραϊκό με 1-0 στις Σέρρες, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής Super League, ανέλαβε ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε υπεύθυνος για την κακή εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στα «Λιοντάρια», παρ’ όλα αυτά, αναφέρθηκε και στον παράγοντα της διαιτησίας, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για… «περίεργα πράγματα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στη Συνέντευξη Τύπου:

Για το αν του θύμισε το περσινό παιχνίδι στις Σέρρες που έληξε 2-2: «Πιστεύω ότι ήταν διαφορετικό ματς σε σχέση με το περσινό. Το ένα έχει περάσει για να επιστρέψουμε εκεί. Στο σημερινό πιστεύω ότι υπήρξε ένα πέναλτι και έπειτα κάναμε πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε».Για το τι πιστεύει ότι φταίει: «Πρώτα απ’ όλα πάντα υπάρχει ένας υπεύθυνος. Και ο υπεύθυνος είμαι εγώ. Οπότε θα πρέπει να σκεφτούμε αν έχω την ικανότητα για να μπορέσω να το αλλάξω αυτό. Υπάρχει ένα κλαμπ που έχει μια ιστορία 100 ετών. Εγώ κάνω κι άλλες αναγνώσεις που δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικές, για τις οποίες δεν πρόκειται να μιλήσω αλλά τις ξέρω. Αντιλαμβάνομαι. Μπορώ να αντιληφθώ τι γίνεται στο ματς με το πρώτο φάουλ.

Εμείς είμαστε μια μεγάλη ομάδα και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε. Έχουμε ένα θαυμάσιο κοινό που πληρώνει εισιτήριο για να έρθει να μας δει και βλέπω πράγματα περίεργα. Αν είμαι εγώ ο υπεύθυνος να το βρούμε. Το ποδόσφαιρο και η ζωή είναι απλά. Εγώ θέλω να νικάω και δεν νικάμε. Περνάμε από μια περίοδο που δεν έχουμε καλά αποτελέσματα. Ψάχνουμε διάφορα πράγματα ως προς τον τρόπο παιχνιδιού. Ψάχνω από το πώς θα ξεκινήσει το παιχνίδι μέχρι το πώς θα λειτουργήσουμε στα κόρνερ. Όμως πρέπει να βάζεις γκολ»
.

Για την αστοχία των παικτών του: «Κάνουμε προπονήσεις στα τελειώματα όμως πρέπει να επιμείνουμε. Είναι αλήθεια ότι σήμερα είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας, είχαμε τις ευκαιρίες όμως δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Αλλάξαμε λίγο την ομάδα στο ημίχρονο θέλοντας να κάνουμε την ομάδα πιο επιθετική. Ήμασταν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο στην περιοχή του αντιπάλου, φτάναμε μέχρι τα αντίπαλα καρέ όμως μόλις τέσσερα σουτ πήγαν στην αντίπαλη εστία».

Για το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε η ΑΕΚ για περίπου 70 λεπτά και δεν το εκμεταλλεύτηκε, αλλά και τη διαιτησία του αγώνα: «Προφανώς θα ήθελα να συγχαρώ τον αντίπαλο για τον τρόπο που αμύνθηκε, όμως είπα ότι κάναμε ευκαιρίες τις οποίες δεν καταφέραμε να τελειώσουμε. Πρώτα από όλα εγώ προπονώ όπως ζω. Σέβομαι τον κόσμο, μου αρέσει να με σέβονται. Μπορεί κάποιος μέσα στον αγώνα να διαμαρτυρηθεί για μια ενέργεια.

Αυτοί που αποφάσισαν και γίνονται διαιτητές, γνωρίζουν ότι εμείς οι προπονητές πάντα διαμαρτυρόμαστε. Τώρα υπάρχει μια διαμαρτυρία που είναι πραγματική και μένει σε γεγονότα και υπάρχουν άλλες διαφορετικές. Εγώ γενικά όταν μιλάω, δεν μιλάω για ένα πέναλτι, για μια κίτρινη κλπ, αυτά τα βλέπετε και εσείς. Έχοντας παίξει ποδόσφαιρο μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα.

Στη Ρίβερ έζησα τον υποβιβασμό της ομάδας και κατάλαβα από την 3η αγωνιστική ότι όλοι ήταν εναντίον μας. Εσείς είστε αυτοί που μεταφέρετε το τι γίνεται. Εγώ έχω επιλέξει την Ελλάδα γιατί πιστεύω στο ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι μπορεί να χάσω, να φέρω ισοπαλία, δε μου αρέσει όταν σταματάει το ποδόσφαιρο. Σήμερα σταμάτησε το παιχνίδι πολλές φορές. Εμείς όταν χάνουμε είναι λίγα τα λεπτά που δίνονται καθυστερήσεις.

Ό,τι και να πω εγώ δε θα αλλάξει τίποτα, γιατί όσοι είναι στο ποδόσφαιρο έχουν οικογένειες, έχουν παιδιά και δεν ξέρω πώς τους βλέπουν. Ο τέταρτος μου είπε ότι δεν έχει επικοινωνία με τον πρώτο διαιτητή. Δεν υπήρχε διάλογος. Αν δεν μιλάει ο τέταρτος με έναν προπονητή με ποιον θα μιλήσει;

Υπήρξε κάτι σοβαρό σήμερα για μένα. Όταν ο αντίπαλος αποβλήθηκε, έγινε μπροστά στον τέταρτο. Δεν χρειαζόταν να πάει στο VAR. Σήμερα είδα για πρώτη φορά έναν ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται με δύο κίτρινες κάρτες. Αν σε όλα τα παιχνίδια συνεχιστεί έτσι με τις λεπτομέρειες, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί αν μια ομάδα κερδίσει, ή μια ομάδα χάσει. Δεν λέω ότι είναι φταίξιμο του διαιτητή, αναλαμβάνω την ευθύνη. Όμως θέτω κι άλλα πράγματα. Ψάξτε και το υπόλοιπο
.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες