5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Vistabet: Ρεάλ Μαδρίτης - Ντόρτμουντ με Ενισχυμένες Αποδόσεις!

Vistabet: Ρεάλ Μαδρίτης - Ντόρτμουντ με Ενισχυμένες Αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/10/2024 13:45
«Παγίδες» για Ρεάλ και Γιουβέντους, αφού υποδέχονται για την 3η αγωνιστική της League Phase Ντόρτμουντ και Στουτγκάρδη αντίστοιχα.

- Μοναδική προσφορά* στο Champions League!

Χωρίς περιθώρια η Ρεάλ

H Ρεάλ Μαδρίτης δεν έπεισε και γνώρισε την ήττα στη Γαλλία από τη Λιλ με 1-0. Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στην Στουτγκάρδη, η ομάδα του Αντσελότι παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο στο «Stade Pierre-Mauroy» και είδε να μπαίνει τέλος στο σερί 14 αγώνων στη διοργάνωση χωρίς ήττα. Δεν επιθυμεί να χάσει άλλο έδαφος και κόντρα στην Ντόρτμουντ η νίκη είναι μονόδρομος. Άλλωστε, στο τελευταίο τους ραντεβού, η «Βασίλισσα» έβαλε ακόμα ένα πετράδι στο ευρωπαϊκό της στέμμα. Εντός συνόρων η Ρεάλ επικράτησε της Θέλτα στο Βίγκο και παρέμεινε στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα, την οποία και υποδέχεται το Σάββατο στη Μαδρίτη. Στον αντίποδα, η Ντόρτμουντ έχει μπει δυνατά στη League Phase, αφού μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Μπριζ, διέλυσε με 7-1 στη Βεστφαλία τη Σέλτικ και φυσικά είναι στην κορυφή. Οι Γερμανοί θέλουν να πάρουν… εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του Champions League και θα παρουσιαστούν με αυτοπεποίθηση στη Μαδρίτη. Βέβαια, δεν έχουν νικήσει ποτέ στις επτά επισκέψεις τους στο «Μπερναμπέου», μετρώντας πέντε ήττες και δυο ισοπαλίες. - Build A Bet* & Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Champions League!

Με αυτοπεποίθηση η Γιουβέντους

Συγκλονιστική εμφάνιση στη «Red Bull Arena» πραγματοποίησε η Γιουβέντους, η οποία επικράτησε 3-2 της Λειψίας. Δυο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο αν και με αριθμητικό μειονέκτημα έκανε την ανατροπή και πέτυχε τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς. Πλέον, υποδέχεται τη Στουτγκάρδη και με τρίποντο κάνει ακόμα ένα μεγάλο άλμα για την κορυφή. Πέντε ισάριθμες νίκες μετρά η «Μεγάλη Κυρία» απέναντι σε γερμανικές ομάδες. Ο Βλάχοβιτς έχει πάρει τη… σκυτάλη από τον Κριστιάνο, αφού έχει σκοράρει ή έχει μοιράσει ασίστ σε τρία διαδοχικά ματς στη διοργάνωση, με τον Πορτογάλο να μετρά τέσσερα παιχνίδια. Η Στουτγκάρδη καλείται να ξεπεράσει τη συντριβή από την Μπάγερν (4-0) και να επικεντρωθεί στην αναμέτρηση στο Τορίνο. Χωρίς νίκη στο Champions League, αφού μετά την ήττα από τη Ρεάλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σπάρτα Πράγας εντός. Kακή η παράδοση απέναντι στους Ιταλούς, έχει μόλις μια νίκη στις έντεκα ευρωπαϊκές της συναντήσεις. Στο 2.00 η νίκη της Γιουβέντους στη Vistabet.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

Στοιχηματικές πλατφόρμες