6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Μεντιλίμπαρ: «Μας έχει συγκλονίσει ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ»

Μεντιλίμπαρ: «Μας έχει συγκλονίσει ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ»

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
18/10/2024 19:29
Στο θλιβερό γεγονός του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την 9η Οκτωβρίου στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, αναφέρθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στα πλαίσια των δηλώσεών του ενόψει του Κυριακάτικου (20/10) αγώνα με τον Λεβαδειακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι ο χαμός του Μπάλντοκ τον έχει συγκλονίσει, κάνοντας παράλληλα λόγο για μια μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ μεταξύ άλλων, μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με τους Βοιωτούς αλλά και τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, Κωστούλα και Μουζακίτη, οι οποίοι έχουν «κλέψει» τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην Cosmote TV:

Για τον Τζορτζ Μπάλντοκ: «Είναι κάτι συγκλονιστικό. Είναι κάτι που κανένας δεν περίμενε και κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί. Είναι μια τραγική είδηση και μια μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συνέβη τις μέρες της Εθνικής και αυτό μας κάνει όλους να σκεφτόμαστε πως θα μπορούσε να είναι εκεί με την Εθνική Ελλάδας αντί να βρίσκεται στο σπίτι του και να του συμβεί αυτό. Το μόνο που έχω να πω είναι συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους φίλους του και στον Παναθηναϊκό. Μας έχει συγκλονίσει όλους».

Για την προετοιμασία της ομάδας του εν μέσω international break: «Δεν είναι εύκολο γιατί λείπουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα. Λείπουν 13-14 παίκτες με τις Εθνικές τους ομάδες και η προπόνηση δεν είναι η ίδια και δεν έχει την ίδια ποιότητα. Αναγκαστικά παίρνουμε 3-4 μέρες ρεπό και στη συνέχεια όταν επιστρέφουν οι παίκτες το κάνουν ένας-ένας. Δεν επιστρέφουν όλοι μαζί και επομένως αργούμε να μπούμε σε κανονική προπόνηση. Κάποιοι μπορεί να γυρίσουν άρρωστοι ή κουρασμένοι. Γενικώς είναι πρόβλημα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία».

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Μπορεί ο Λεβαδειακός να μην έχει καταφέρει να νικήσει ακόμα σε κάποιο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ωστόσο η εικόνα του είναι μιας ομάδας που παλεύει όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ακόμα και στα παιχνίδια του απέναντι στον Παναθηναϊκό και απέναντι στον ΠΑΟΚ προσπάθησαν μέχρι το τέλος για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να έχουμε τη μπάλα και να τους πιέσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυτούμε».

Για τις εμφανίσεις των Κωστούλα και Μουζακίτη: «Τους είδαμε και στα παιχνίδια τους με την Εθνική Ελπίδων όπου ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλοί. Είχαν μεγάλη συμμετοχή στα παιχνίδια, έπιασαν καλή απόδοση και σκόραραν. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι γιατί μας βοηθάνε στην προπόνηση καθημερινά, αλλά και στα παιχνίδια που αγωνίζονται, και έδειξαν για ακόμα μία φορά πόσο καλοί παίκτες είναι. Ξέρουμε την αξία των παιδιών αυτών και βλέπουμε πόσο πολύ μας βοηθάνε. Έχουν όλες τις προδιαγραφές για να τους εμπιστευτούμε και να στηριχτούμε πάνω τους. Τα παιδιά αυτά αξίζουν τον χρόνο συμμετοχής και θα τον βρούνε».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες