2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Άλιμος ΝΑΣ Betsson-Ολυμπιακός με Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Άλιμος ΝΑΣ Betsson-Ολυμπιακός με Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/10/2024 13:45
Στο «Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου» ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών στο πόλο. Ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson και ο Ολυμπιακός είναι δύο από τις ισχυρότερες ομάδες της κατηγορίας και ψάχνουν να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα ματς στην ελληνική λίγκα.

Η νίκη του Άλιμου ΝΑΣ Betsson προσφέρεται στο 3,35** και το διπλό του Ολυμπιακού τοποθετείται στο 1,50** στην πλατφόρμα της Betsson.. Το ματς έχει και ιδιαίτερη σημασία μιας και σύντομα θα αναμετρηθούν και στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του LEN Women's Champions League (26/10).COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Ενόψει της σπουδαίας συνάντησης Άλιμος ΝΑΣ Betsson – Ολυμπιακός τα στατιστικά και η παράδοση στέκονται στο πλευρό των ερυθρόλευκων, αλλά ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο τα τελευταία χρόνια κι έχει κερδίσει με το σπαθί του θέση στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο γυναικών.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για αθλητικό στοίχημα σε πληθώρα αγορών με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Το χάντικαπ στο +1,5 για τον Άλιμος ΝΑΣ Betsson δίνεται στο 2,00**, τη στιγμή που το χάντικαπ -1,5 για τον Ολυμπιακό βρίσκεται στο 1,70**.

Ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson μπήκε δυνατά στην ΑΙ Γυναικών. Στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ξεπέρασε άνετα με 16-5 τον Εθνικό Πειραιώς εκτός έδρας. Αυτή η επιτυχία της ομάδας του Πάνου Βέργου ήρθε μετά από την εξασφάλιση της πρόκρισης στη φάση των ομίλων του LEN Women's Champions League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αφού έκανε καταπληκτικό 4/4 στα προκριματικά.

Ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson εντυπωσιάζει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη σε αυτά τα πρώτα βήματα της αγωνιστικής περιόδου και πηγαίνει στο ματς με τον Ολυμπιακό φιλοδοξώντας να προσθέσει ακόμη μια σημαντική νίκη στο ενεργητικό του. Άλλωστε, οι κινήσεις που έκανε στο μεταγραφικό παζάρι με αθλήτριες όπως η Ελληνιάδη, η Ριμπάνσκα, η Μαρλέτα και οι Σταματοπούλου, Χυδηριώτη (οι δύο τελευταίες από τον Ολυμπιακό), δείχνουν πόσο πολύ θέλει να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις διοργανώσεις μετά την 3η θέση που κατέκτησε στην Ελλάδα την περασμένη σεζόν και την παρθενική ευρωπαϊκή συμμετοχή του.

Ο Ολυμπιακός, από τη μεριά του, ήταν καταιγιστικός στην πρώτη αγωνιστική της λίγκας. Θριάμβευσε με 29-4 απέναντι στην ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκες κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα -μετρούν 11 σερί πρωταθλήματα- ενώ στην Ευρώπη λογαριάζονται ισχυρές διεκδικήτριες του LEN Women's Champions League. Ήδη έχουν πάρει μια κούπα αφού ξεπέρασαν τον Εθνικό στον τελικό του Super Cup Ελλάδας. Όπως και ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson, έτσι κι ο Ολυμπιακός έκανε ηχηρές κινήσεις κι εκείνος προκειμένου να παραμείνει στην πρωτοπορία στο εγχώριο στερέωμα και να κυνηγήσει με αξιώσεις τους στόχους του στην Ευρώπη.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Το στοίχημα στην Α1 Γυναικών στο πόλο είναι συναρπαστικό και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν ανάμεσα στον Άλιμο ΝΑΣ Betsson και τον Ολυμπιακό προμηνύεται πολύ δυνατό, με πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Άλλωστε, οι αποδόσεις στο πόλο είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες.

Το Over 22,5 γκολ στο ματς δίνεται στο 1,80**, ενώ το αντίστοιχο Under το συναντάμε στο 1,90**. Στο μεταξύ, το Over 11,5 γκολ στο ημίχρονο πληρώνει 1,95** και το αντίστοιχο Under βρίσκεται στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες