4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Vistabet - Μοναδική προσφορά* στη EuroLeague!

Vistabet - Μοναδική προσφορά* στη EuroLeague!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/10/2024 11:53
«Παγίδες» για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη EuroLeague, με τους Πειραιώτες να υποδέχονται την Αρμάνι και τους «Πράσινους» να φιλοξενούνται από την Παρί.

- Ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Πήρε τα πάνω του…

Ο Ολυμπιακός έκανε τα εύκολα... δύσκολα, ωστόσο στο τέλος πέρασε το εμπόδιο της Ζαλγκίρις επικρατώντας με 74-68 στο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά, απέκτησαν διαφορά ασφαλείας, ωστόσο στη συνέχεια οι κακές επιλογές και η χαλαρότητα στην άμυνα έβαλαν ξανά τους Λιθουανούς στο «κόλπο». Ομως, οι Βεζένκοφ και Φουρνιέ με την εξαιρετική τους εμφάνιση χάρισαν την πρώτη νίκη στην ομάδα τους στη φετινή EuroLeague. Ακολούθησε μια εντυπωσιακή παράσταση εντός συνόρων, όπου ο Ολυμπιακός διέλυσε με 102-72 τον Άρη. Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στη διπλή αγωνιστική, αφού ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (14/10) την Αρμάνι, ενώ δυο ημέρες αργότερα φιλοξενείται από την Εφές. Σύμμαχος η παράδοση για τους «Ερυθρόλευκους», οι οποίοι σε 14 εντός έδρας παιχνίδια με την Αρμάνι μετρούν 12 νίκες. Εκτός οι Γκος, Μιλουτίνοφ. Στον αντίποδα, η Αρμάνι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο, με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία λεπτά επικράτησε 79-74 της Παρί, σημειώνοντας έτσι την πρώτη νίκη στη σεζόν. Εκτός ο Νίμπο, μέσα ο Μπολμάρο. Στο 1.87 η απόδοση στη Vistabet να νικήσει με 8 ή περισσότερους πόντους ο Ολυμπιακός. - Έπαθλα* από τη EuroLeague!

Σε εξαιρετικό μομέντουμ

Ο Παναθηναϊκός ήταν εντυπωσιακός κόντρα στην Μπάγερν και στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, χάρισε μια εξαιρετική παράσταση στους οπαδούς του. Εύκολη νίκη με 94-79 με τον Λεσόρ να κάνει μεγάλο παιχνίδι και να τον ακολουθεί ο Ερνανγκόμεθ με double double. Η ομάδα του Αταμάν μετρά 2/2 μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές της EuroLeague και δείχνει πως βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Εντός συνόρων πάντως δυσκολεύθηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ εκτός, ωστόσο στο τέλος υπερκέρασε το εμπόδιο του «Δικεφάλου». Πλέον το βλέμμα στρέφεται στο ματς με την Παρί, με τον Τούρκο κόουτς να τονίζει: «Παίζουν πρώτη φορά στην EuroLeague, έχουν προοπτικές. Έχασαν στα τελευταία δευτερόλεπτα με τον Ερυθρό Αστέρα, έπαιξαν καλά με την Αρμάνι. Έχουν τον Τι Τζέι Σορτς που είναι το… κλειδί της επίθεσής τους». Κανονικά ο Γιουρτσεβέν. Η απειρία ήταν εμφανής στα δυο πρώτα ματς και η Παρί έχασε στο τέλος τόσο από τον Ερυθρό Αστέρα εντός όσο και από την Αρμάνι εκτός. Στο 1.87 η απόδοση στη Vistabet να νικήσει με 9 ή περισσότερους πόντους ο Παναθηναϊκός.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες