3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Vistabet - Μοναδική προσφορά* στη EuroLeague!

Vistabet - Μοναδική προσφορά* στη EuroLeague!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/10/2024 11:34
Πρεμιέρα στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου έχοντας ως στόχο τη δεύτερη νίκη του στη φετινή EuroLeague.

- Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου!

Να μπει με το δεξί στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να εντυπωσιάσει, επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και πέρασε άνετα (77-87) από την έδρα της Άλμπα Βερολίνου. Άλλωστε, λίγους μήνες νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο κατακτούσε την κορυφή της Ευρώπης. Οι «Πράσινοι» ήταν καλύτεροι από την αρχή του ματς, δεν άφησαν στους γηπεδούχους να περάσουν μπροστά, ενώ κάποια νεκρά διαστήματα, στα οποία μείωσαν οι Γερμανοί, δε στάθηκαν ικανά να αλλάξουν τη μοίρα της αναμέτρησης. Πλέον, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου με στόχο το 2/2 στη EuroLeague, στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ που θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πύλες του για τους φίλους του συλλόγου. «Η Μπάγερν με τη νίκη επί της Ρεάλ έδειξε τις δυνατότητές της. Έχουν πολύ καλό ρόστερ και έμπειρους παίκτες, όπως ο Βόιτμαν και ο Νέιπιερ στα γκαρντ. Οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη και τώρα το γήπεδό μας μπορεί να είναι το καλύτερο στην Ευρώπη» τόνισε ο Αταμάν. Στα θετικά η επιστροφή των Γκριγκόνις και Παπαπέτρου, αντίθετα, ο Γιούρτσεβεν αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που τον έχει αφήσει εκτός προπονήσεων για δύο μέρες και θα φανεί την τελευταία στιγμή αν θα μπορεί να δώσει βοήθειες κόντρα στους Βαυαρούς. Εκτός ο Αντετοκούνμπο. Στο 1.83 η απόδοση στη Vistabet να νικήσει ο Παναθηναϊκός με τουλάχιστον δέκα πόντους διαφορά.– Ειδικά στοιχήματα στους αγώνες της EuroLeague!

Με φόρα από την πρεμιέρα

Η Μπάγερν ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της EuroLeague, αφού επικράτησε της Ρεάλ
Μαδρίτης εντός έδρας με 97-89 και εγκαινίασε με τον καλύτερο τρόπο το νέο της γήπεδο. Η πλάστιγγα έγειρε στην 4η περίοδο, όπου η Μπάγερν ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση με επιμέρους σκορ 33-16! «Έχουν μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα και για μας είναι μια τεράστια πρόκληση, αλλά όπως πάντα και μια ευκαιρία», ανέφερε ο προπονητής Χέρμπερτ για τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος τεχνικός ως κόουτς του Άρη είχε καταφέρει να νικήσει τους «Πράσινους» μέσα στο «Αλεξάνδρειο».
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες