1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Sportingbet - Build A Bet* στο Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Sportingbet - Build A Bet* στο Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/10/2024 12:14
Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει απόψε η… αυλαία της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague. Στις 20:00 Μονακό και Μακάμπι κοντράρονται στο Πριγκιπάτο και μία ώρα αργότερα, ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την Μπασκόνια στο Βελιγράδι.

- Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ σε Ζωντανή Μετάδοση*!

Τον πρώτο λόγο η έδρα

Τον παράγοντα έδρα θέλει να εκμεταλλευτεί για δεύτερο συνεχόμενο ματς η Μονακό. Οι Μονεγάσκοι υποδέχονται την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Πριγκιπάτο και έχουν ως στόχο το 2x2. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς επικράτησε εύκολα της Μιλάνο στην πρεμιέρα της EuroLeague, έχοντας σε τρομερό βράδυ τον Ντιαλό (20 π., 5 ριμπ., 4 ασίστ), ενώ μεγάλη συνεισφορά είχαν οι Οκόμπο, Τζαϊτέ, Στράζελ και Κορκμάζ. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Τζέιμς, ο οποίος σιγά - σιγά ανεβάζει ρυθμούς μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στη μέση. Στα αγωνιστικά, εκτός παραμένει ο Καλάθης, ενώ στους απόντες προστέθηκε και το όνομα του Κορκμάζ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο. Με νίκη ξεκίνησε και η Μακάμπι Τελ Αβίβ τις υποχρεώσεις της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης. Η ομάδα του Κάτας μπορεί να δυσκολεύτηκε κόντρα στην Βιλερμπάν στο Βελιγράδι, ωστόσο, είχε τον Μπλατ σε δαιμονιώδη «φόρμα» (21 π., 12 ασίστ) και πήρε το θετικό αποτέλεσμα. Πέντε φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στο “Gaston Medecin”, με την Μονακό να μετρά ισάριθμες νίκες. Στο 1.75 η ενισχυμένη απόδοση στην Sportingbet να κερδίσουν οι Μονεγάσκοι το ημίχρονο αλλά και το ματς. - Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Ερυθρός Αστέρας - Μπασκόνια!


Για το 2x2

Συνέχεια με νίκες θέλουν απόψε Ερυθρός Αστέρας και Μπασκόνια που κοντράρονται στην “Belgrade Arena”. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν από την έδρα της… πρωτάρας Παρί έστω και δύσκολα. Ο Νέντοβιτς ήταν το πρώτο «βιολί» της ομάδα του Σφαιρόπουλου, καθώς σημείωσε 22 πόντους με 5/6 τρίποντα. Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κάνααν με 14 πόντους δείχνοντας ότι θα είναι από τους φετινούς στυλοβάτες των Σέρβων. Νικηφόρο ήταν και το ξεκίνημα της Μπασκόνια, η οποία επικράτησε στο φινάλε της αξιόμαχης Παρτιζάν. Η ομάδα του Λάσο ωστόσο παρουσιάζει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και θα πρέπει να πιάσει τα υψηλά στάνταρ της για να πάρει το «διπλό» σε μία από τις πιο «καυτές» έδρες της Ευρώπης. Στο 2.55 η ενισχυμένη απόδοση στην Sportingbet να σημειωθούν 170 ή περισσότεροι πόντοι στον αγώνα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες