5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Αναστασίου: «Να γίνει παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων, χωρίς έκτροπα»

Αναστασίου: «Να γίνει παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων, χωρίς έκτροπα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2014 14:29
Να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων χωρίς έκτροπα, ευχήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ (26/4). «Τα παιδιά έχουν ήδη διαψεύσει αρκετό κόσμο», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Να λείψουν τα έκτροπα και οι αντιπαλότητες και να γίνει ένα παιχνίδι-γιορτή για το ποδόσφαιρο, ευχήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου ενόψει του αυριανού τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.Στα αγνωστικά θέματα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του λέγοντας ότι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν στον τελικό, ενώ πρόσθεσε πως όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, η πρόοδος του Παναθηναϊκού είναι αναμφισβήτητη.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου:


Την ευχή του για τον τελικό:

«Ο τελικός αποτελεί μια γιορτή και αυτό θέλουμε να συμβεί αύριο. Παίζουν δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες και ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι χωρίς έκτροπα. Να κερδίσει το άθλημα και όχι η οπαδικότητα και η αντιπαλότητα. Σαν ομάδες δεν έχουμε πολλά να κρύψουμε. Ο καθένας θα κάνει την δουλειά του για να κερδίσει. Ελπίζω να είμαστε εμείς που θα σηκώσουμε το Κύπελλο αλλά αυτό θα τα συζητήσουμε αύριο. Να γίνει ένα παιχνίδι γιορτή, αντάξιο των δύο ομάδων».

Τα οφέλη από ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου:

«Είναι λίγο περίεργο να συζητάμε για το Κύπελλο και το Champions League, αν δούμε πώς ξεκινήσαμε το καλοκαίρι. Ο μεγάλος στόχος ήταν να εξελισσόμαστε, αλλά όταν είσαι στον Παναθηναϊκό πάντα στόχος είναι η κορυφή. Κανείς δεν περίμενε ότι η ομάδα μας θα έφτανε εδώ που έφτασε και θα παίζει το ποδόσφαιρο που παίζει. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και αυτό θα κάνουμε και αύριο. Στο τέλος των play offs θα κρίνουμε τους εαυτούς μας και αν έχουμε βάλει τις βάσεις για την επόμενη σεζόν.

Τα παιδιά έχουν ήδη διαψεύσει αρκετό κόσμο. Τους έχω τρομερή εμπιστοσύνη ό,τι κι αν συμβεί αύριο και η ομάδα δεν θα επηρεαστεί. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι, πολλά μπορούν να συμβούν, αλλά για μας ο δρόμος είναι μεγάλος και συνεχίζεται. Το κυριότερο είναι πως ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο».

Τη σημασία του τελικού:

«Είναι ένα παιχνίδι, δεν έχει διαφορά με τα υπόλοιπα και θέλω οι παίκτες μου να το δουν σαν μια γιορτή και σαν ευχαρίστηση. Αν το ευχαριστηθούν τα παιδιά, είμαι σίγουρος πως θα το ευχαριστηθώ κι εγώ».

Για τι είναι σημαντικότερο, η θέληση ή η τακτική:

«Πάνω από όλα είναι η θέληση. Η τακτική είναι σημαντική. Πρέπει να ξέρεις όμως πού πρέπει να τρέξεις. Για μένα πρώτα είναι η θέληση και όλα τα υπόλοιπα πάνε περίπατο».

Για τις νεκρές ζώνες στο γήπεδο:

«Είναι αναπόφευκτο να έχουμε νεκρές ζώνες, γιατί οι ίδιοι οι οπαδοί δεν έχουν τη συμπεριφορά που έπρεπε για να είναι γεμάτο το γήπεδο. Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως οι οπαδοί θα έχουν αύριο τη συμπεριφορά που πρέπει και το ματς θα είναι γιορτή».

Για το αν ο τελικός είναι ευκαιρία να γίνει ένα βήμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Οι διοικήσεις όλων των ομάδων έχουν υποχρέωση να προστατέψουν το άθλημα. Έχουμε φτάσει στο 2014 κι ασχολούμαστε με πράγματα πρωτόγονα, αντί να κοιτάμε την εξέλιξη».

Για το αν τον προβληματίζει κάτι από τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες, ειδικά από το κέντρο και μπροστά. Από την αρχή παίζει με 4-2-3-1 ή 4-4-1-1. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια. Δεν με προβληματίζει τίποτα άλλο πέρα από το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς, αλλά βλέποντας την εικόνα μας στις προπονήσεις είμαι αρκετά αισιόδοξος».

Για το πώς θα προσεγγίσει το παιχνίδι:

«Η νοοτροπία και η φιλοσοφία μας είναι ίδια από την αρχή της σεζόν. Είμαστε μια ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει αύριο».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες