8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-2: Αγρινιώτικη... εκδίκηση με ανατροπή (video)

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-2: Αγρινιώτικη... εκδίκηση με ανατροπή (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/9/2024 18:55
Ο Παναιτωλικός «δραπέτευσε» με μεγάλο «διπλό» (1-2) από το Ηράκλειο, νικώντας στο «Γεντί Κουλέ» τον ΟΦΗ με ανατροπή για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League και παίρνοντας μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πριν από μερικές ημέρες στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18' με φοβερό σουτ του Μπαΐνοβιτς, όμως οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση με γκολ του Στάγιτς στο 66' κι αυτογκόλ του Χριστόπουλου στο 82'.Το συγκρότημα του Τραϊανού Δέλλα υπέστη την πρώτη του φετινή ήττα στο Ηράκλειο και παράλληλα τη δεύτερή του μετά την πρεμιέρα, απογοητεύοντας. Οι Κρητικοί παρέμειναν λοιπόν στους 8 βαθμούς, εκεί όπου πλέον συγκατοικούν με αρκετές ομάδες μεταξύ των οποίων και ο «Τίτορμος» ο οποίος από την πλευρά του πέτυχε το πρώτο του «διπλό» στη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κρητικοί πήραν μία ωραία πρωτοβουλία κι έδωσαν δωρεάν εισιτήρια για την αναμέτρηση, σε όσους φίλους τους έδωσαν αίμα για τον παιδικό καρκίνο.



Γκολάρα Μπαΐνοβιτς και προβάδισμα για τον ΟΦΗ

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους, με τον Λιάβα να εκτελεί ένα φάουλ, ωστόσο ο Χριστογεώργος ήταν σωστά τοποθετημένος κι απέκρουσε σχετικά εύκολα.

Από εκεί και πέρα όμως ήταν οι γηπεδούχοι εκείνοι οι οποίοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο εικοσάλεπτο Μάλιστα στο 18' ευτύχησαν να προηγηθούν. Ο Σενγκέλια έδωσε την μπάλα στον Μπαΐνοβιτς κι αυτός δοκίμασε ένα μακρινό σουτ που κατέληξε στο «παραθυράκι» της εστίας του Τσάβες για το 1-0 μέσα σε αποθέωση.



Η αντίδραση της ομάδας του Αγρινίου άργησε αλλά ήρθε στο 35' -κι ενώ είχε προηγηθεί cooling break στο 25'- με τον Ντίαζ να κάνει το σουτ και η μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη πίεζε και στο 40' το σουτ του Λιάβα κόντραρε.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ήταν για τον ΟΦΗ, με το σουτ του Φούντα στο 44' έπειτα από ένα δίλεπτο πίεσης να περνάει άουτ.

Πήρε τον έλεγχο και γύρισε το ματς ο Παναιτωλικός

Στην επανάληψη ο «Τίτορμος» ήταν υποχρεωμένος να επιτεθεί και το έκανε. Στο 48' ο Φούντας έκανε ωραία ενέργεια και πάσα στον Σενγκέλια όμως ο Γεωργιανός δεν πλήγωσε την παλιά του ομάδα.

Στο 51' και στο 53' ο Παναιτωλικός απείλησε σε δύο περιπτώσεις με πρωταγωνιστή σε αμφότερες τον Ντίαζ, δίχως να καταφέρει να σκοράρει.



Δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά του Μαυρία να δοκιμάσει την τύχη του, με τον Χριστογεωργό να διώχνει σε κόρνερ. Στο 58' οι γηπεδούχοι πλησίασαν σε δεύτερο γκολ με διπλή καλή στιγμή με τους Σενγκέλια και Γκονζάλες, όμως το 1-0 παρέμεινε.



Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 65' οι Αγρινιώτες έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Λιάβας εκτέλεσε το φάουλ και ο προωθημένος Στάγιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.



Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και ήταν φανερή η πρόθεση και των δύο ομάδων να προσέξουν πρώτα τα μετόπισθεν και να μην ρισκάρουν.

Με το ρολόι να δείχνει το 82ο λεπτό και χωρίς να έχει καταγραφεί κάποια ευκαιρία, ο Παναιτωλικός βρήκε και δεύτερο τέρμα. Ο Μπελεβώνης κινήθηκε από αριστερά κι έκανε τη σέντρα σουτ, με τον Χριστόπουλο να παρεμβαίνει και να τη στέλνει άθελά του στα δίχτυα για το 1-2.



Πλέον ο ΟΦΗ ήταν υποχρεωμένος να βγει μαζικά στην επίθεση όπως κι έκανε, με την εκτέλεση φάουλ του Νους στο 91' να περνάει απ' όλους και να καταλήγει άουτ.

Τίποτα δεν άλλαξε όμως μέχρι το φινάλε και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον Παναιτωλικό να θριαμβεύει (1-2) και μάλιστα με μεγάλη ανατροπή.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονζάλες (84' Μαρινάκης), Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Κουτεντάκης (70' Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς (84' , Νους, Σενγκέλια, Φούντας (67' Σαϊσέδο), Γιουνγκ (67' Μπάκιτς)

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας, Παντελάκης, Σιέλης, Στάγιτς, Τορεχόν (69' Λουίς), Λιάβας, Μπουζούκης (46' Ρόα), Πέρες (69' Μπελεβώνης), Ντίαζ (78' Νικολάου), Λομόνακο (69' Μαΐντεβατς)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες