15

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

ΟΦΗ-Παναιτωλικός με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

ΟΦΗ-Παναιτωλικός με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/9/2024 00:02
Στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Το ματς μεταξύ των δύο ομάδων έρχεται μερικές μέρες μετά από τη συνάντησή τους για την 4η φάση στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson, όπου ο ΟΦΗ νίκησε με 2-1 και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, η ομάδα της Κρήτης βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και θέλει να συνεχίσει σε αυτό το μονοπάτι.

Ο άσος του ΟΦΗ τοποθετείται στο 1,95** και το διπλό του Παναιτωλικού τιμάται στο 4,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που ανοίγει παράθυρο σ' ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού. COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα Ελλάδας έχει ρεκόρ 2-2-1 με 8-8 γκολ (1-1-0, 4-3 γκολ εντός) και μπαίνοντας στην αγωνιστική είναι 4ος στην κατάταξη. Ο Παναιτωλικός, πάλι, στέκεται στο 1-2-2 με 4-4 γκολ (0-1-1, 0-2 γκολ εκτός). Με τη νίκη του στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson την Τετάρτη, ο ΟΦΗ έβαλε τέλος στο σερί των τριών ηττών που είχε απέναντι στον Παναιτωλικό. Στα 4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν καταγραφεί ισάριθμα goal/goal και Over 2,5 γκολ.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία ως τώρα στη Super League και ο στόχος του είναι να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να πάρει ακόμη μια νίκη. Είναι αήττητος στα 5 τελευταία επίσημα παιχνίδια του, με 3 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Την Τετάρτη νίκησε 2-1 με ανατροπή τον Παναιτωλικό εντός έδρας και εξασφάλισε την πρόκρισή του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Ο ΟΦΗ αφότου ηττήθηκε με 3-0 από την ΑΕΚ εκτός έδρας στην πρεμιέρα της Super League, δεν έχει χάσει σε άλλο ματς κι έχει αναπτύξει μομέντουμ, με τον Τραϊανό Δέλλα και τους παίκτες του να είναι έτοιμοι για τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά του.

Ο Παναιτωλικός, τώρα, είδε την άμυνά του να μην αντέχει στην πίεση που άσκησε ο ΟΦΗ στο ματς για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και είναι αποφασισμένος να εμφανιστεί βελτιωμένος στον αγώνα τους για το πρωτάθλημα. Στη Super League είναι αήττητος στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές με μια νίκη και δύο ισοπαλίες, δεχόμενος μόνο ένα γκολ.

Στη Super League το στοίχημα είναι συγκλονιστικό με καταιγιστική δράση σε κάθε αγωνιστική, καθώς τα δυνατά ματς διαδέχονται το ένα το άλλο. ΟΦΗ και Παναιτωλικός βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θέλουν να κεφαλαιοποιήσουν τη στιγμή στην οποία εμφανίζονται. Το να προηγείται ο ΟΦΗ στο ημίχρονο δίνεται στο 2,60**, ενώ το να έχει το προβάδισμα ο Παναιτωλικός το συναντάμε στο 4,60** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Στο αγωνιστικό σκέλος του ΟΦΗ – Παναιτωλικός το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο την προσωπικότητά τους και τον χαρακτήρα τους. Εξάλλου, αγωνιστικά πλέον γνωρίζονται πολύ καλά έχοντας παίξει μερικές ημέρες πριν.

Σχετικά με τις συνθέσεις που θα επιλεχθούν στο ΟΦΗ εναντίον Παναιτωλικός, να σημειώσουμε ότι ο ΟΦΗ δεν έχει στο φουλ τον μεσοεπιθετικό Νέιρα, ενώ ο Παναιτωλικός δεν αντιμετωπίζει πάρα πολύ σημαντικά προβλήματα. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις, ο συνδυασμός του άσου με το goal/goal πληρώνει στο 4,75** (από 4,30) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες