5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Μάντζιος: «Στόχος μας η νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

Μάντζιος: «Στόχος μας η νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
27/9/2024 19:38
Συνέντευξη ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, παραχώρησε ο Άκης Μάντζιος.

Ο προπονητής του Άρη τόνισε ότι ξεκάθαρος στόχος της ομάδας του είναι η νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η εμφάνιση του προηγούμενου Σαββατοκύριακου απέναντι στον Ολυμπιακό, είναι «οδηγός» γι’ αυτό το παιχνίδι. Μάλιστα, σημείωσε ότι οι νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα, και Εθνικό, για το Κύπελλο, έχουν ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του, μιας και αμφότερες ήταν πολύ σημαντικές.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στη NOVA:

Για τις νίκες με Ολυμπιακό και Εθνικό: «Ήταν πολύ σημαντικές νίκες και οι δύο! Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αντιδράσαμε, μετά το προηγούμενο αρνητικό αποτέλεσμα που είχαμε με τον ΟΦΗ. Δικαίως νικήσαμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Σε ό,τι αφορά στον αγώνα με τον Εθνικό, το πρώτο που κοιτάζεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι να γίνει η δουλειά. Στην προκειμένη περίπτωση η δουλειά έγινε! Από εκεί και πέρα, ό,τι χρειάζεται να το αναλύσουμε και να το βελτιώσουμε, αυτή τη διαδικασία την κάναμε εσωτερικά. Τα αφήσαμε πίσω αυτά τα δύο αποτελέσματα και ετοιμαζόμαστε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ».

Για το αν οι νίκες αυτές έχουν ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του: «Σίγουρα έχουν φέρει καλή ψυχολογική διάθεση στα αποδυτήρια. Κάθε νίκη είναι σημαντική και δημιουργεί καλό κλίμα, το ίδιο και αυτές οι δύο προηγούμενες. Και ειδικά αυτή με τον Ολυμπιακό, που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση».

Για την αγώνα της Κυριακής (29/9) με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ντέρμπι! Ένα παιχνίδι, που είναι καθαρά θέμα ημέρας για κάθε ομάδα, διάθεσης και θέλησης για τη νίκη. Παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, μια πολύ καλή ομάδα, όπως είδαμε και στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της».

Για τον στόχο του Άρη στο ντέρμπι: «Κάθε ομάδα θα βάλει τα στοιχεία που έχει για να μπορέσει να κάνει το δικό της παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα όσον αφορά το μυαλό και τη νοοτροπία μας. Στόχος μας είναι η νίκη κι αυτή πάμε να διεκδικήσουμε».

Για το αν η εμφάνιση της ομάδας του στο ματς με τον Ολυμπιακό είναι «οδηγός» για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ναι, είναι οδηγός αυτό το ματς για εμάς! Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, με διάρκεια στην καλή μας απόδοση σε εκείνη την αναμέτρηση, οπότε δεν μπορεί να μην είναι οδηγός μας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια εικόνα που θέλουμε να διατηρήσουμε και να την εξελίξουμε και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια».

Για το αν η ομάδα έχει ξεμπλοκάρει επιθετικά: «Πράγματι, βρίσκουμε δίχτυα! Έχουμε και καινούργια παιδιά σε ό,τι αφορά στο επιθετικό μας κομμάτι, που μας προσδίδουν βοήθειες. Χρειαζόμαστε κι άλλα πράγματα, γιατί έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, είναι η αλήθεια».

Για τον Κουάισον: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Θέλει το χρόνο του, αλλά πάντα ένας καλός ποδοσφαιριστής φέρνει ανταγωνισμό στην ομάδα. Οπότε, αυτό θα είναι προς όφελός μας».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες