6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Λυών-Ολυμπιακός με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Λυών-Ολυμπιακός με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/9/2024 00:02
Στο «Parc OL» η Λυών υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του League Phase του Europa League. Το ματς είναι ένα από τα σημαντικότερα της πρεμιέρας, με όλη την Ευρώπη να περιμένει να δει τον κάτοχο του Conference League σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια αξιόλογη γαλλική ομάδα.

Ο άσος της Λυών προσφέρεται στο 1,93** και το διπλό του Ολυμπιακού στο 3,95** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ' ένα αθλητικό γεγονός. COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στη σπουδαία αναμέτρηση Λυών – Ολυμπιακός η Λυών, αν και είναι ομάδα με παράδοση στην Ευρώπη, επιστρέφει σε κάποιο Κύπελλο της UEFA για πρώτη φορά από τη σεζόν 2021-22, τη στιγμή που τα τελευταία χρόνια τα στατιστικά του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ δυνατά σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στις μεταξύ τους μονομαχίες η Λυών έχει 6 νίκες και ο Ολυμπιακός 2 (13-7 γκολ).

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα ποδόσφαιρο στο live σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Τόσο η Λυών όσο και ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστούν σε ανοιχτές αναμετρήσεις και είναι ομάδες με επιθετική διάθεση. ο Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 1,92** και το αντίστοιχο Under φτάνει στο 1,88**.

Η Λυών παρά τις ακριβές μεταγραφές της και τη διάθεσή της να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο γαλλικό πρωτάθλημα, δεν άρχισε καλά τη σεζόν. Έπειτα από 5 αγωνιστικές στη Ligue 1 μετράει μονάχα μια νίκη, ενώ έχει υποστεί 3 ήττες. Η πιο πρόσφατη καταγράφηκε την Κυριακή εντός έδρας με 3-2 από τη Μαρσέιγ. Αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 5', προηγήθηκε με 1-0 και λίγο πριν το τέλος ισοφάρισε σε 2-2, πάλι δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς και πηγαίνει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σε κακή ψυχολογία.

Ο Ολυμπιακός μετά από τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων δείχνει να έχει χάσει κάπως τον προσανατολισμό του. Αν κι έκανε μια εντυπωσιακή εκκίνηση στη σεζόν με 3 σερί νίκες στη Super League, στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια του δεν κατάφερε να νικήσει. Αρχικά, έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό εντός έδρας, ενώ το Σάββατο ηττήθηκε με 2-1 από τον Άρη εκτός έδρας. Ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ περιμένει περισσότερα από τους παίκτες του ώστε η ομάδα του να ανέβει επίπεδο απόδοσης.

Το στοίχημα στο Europa League ξεσηκώνει και προσφέρει κορυφαίες αναμετρήσεις γεμάτες ένταση, πάθος και ανεπανάληπτο θέαμα και σασπένς. Ο Ολυμπιακός, κάτοχος του Conference League, θέλει να δείξει πως μπορεί να πετύχει και στο επόμενο επίπεδο. Το να καταφέρει και να μπει στην 8άδα του θεσμού πληρώνει 4,00** στην πλατφόρμα της Betsson στην 8άδα του θεσμού πληρώνει 4,00** στην πλατφόρμα της Betsson στην πλατφόρμα της Betsson στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Στο αγωνιστικό σκέλος της συγκλονιστικής συνάντησης Λυών – Ολυμπιακός το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να παρουσιάσουν την καλύτερη εκδοχή τους στο γήπεδο και να μπουν ιδανικά στο League Phase του Europa League. Βέβαια, αμφότερες θα επιδιώξουν να βελτιωθούν πολύ σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους.

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα δούμε στο Λυών εναντίον Ολυμπιακός, η Λυών δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει στο μάξιμουμ τον αμυντικό Ρέτσο και τους επιθετικούς Μαρτίνς, Μασούρα.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις το να φτάσει πρώτος στα δύο γκολ ο Ολυμπιακός ανέρχεται στο 4,75** (από 4,33), ενώ το να σημειωθεί Over 1.5 γκολ στο 1ο ημίχρονο φτάνει στο 3,25** (από 2,95) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
τηγορία: Europa League, Ετικέτες: Λυών, Ολυμπιακός,

Στοιχηματικές πλατφόρμες