3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Μονακό-Μπαρτσελόνα με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Μονακό-Μπαρτσελόνα με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/9/2024 00:02
Στο «Stade Louis II» η Μονακό υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του League Phase του Champions League. Η Μονακό επιστρέφει στην κορυφαία διοργάνωση συλλόγων της Ευρώπης για πρώτη φορά από τη σεζόν 2018-19 και θέλει να δείξει πως ανήκει σε αυτό το επίπεδο. Η Μπαρτσελόνα, πάλι, κάνει μια καινούρια προσπάθεια αναζητώντας να γίνει ξανά μια τοπ ομάδα.

Ο άσος της Μονακό προσφέρεται στο 4,19** και το διπλό της Μπαρτσελόνα στο 1,76** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό γεγονός.COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στο σπουδαίο ματς Μονακό – Μπαρτσελόνα η φιλοξενούμενη έχει τα καλύτερα στατιστικά και τη μεγαλύτερη παράδοση στη διοργάνωση. Βέβαια, η Μονακό την κέρδισε στις 12 Αυγούστου με 3-0 σε φιλικό στη Βαρκελώνη. Σε επίσημα ματς έχουν αναμετρηθεί 2 φορές (σεζόν 1993-94), αμφότερες για το Champions League, με την Μπαρτσελόνα να επικρατεί με 2-0 και 1-0.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για αθλητικό στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Η Μονακό και η Μπαρτσελόνα παίζουν ανοιχτά και ακολουθούν τις ίδιες ποδοσφαιρικές αρχές υπό τους Άντι Χούτερ και Χάνζι Φλικ. Το Over 2,5 γκολ δίνεται στο 1,52**, ενώ το Under 2,5 φτάνει στο 2,62**.

Η Μονακό συνεχίζει με τον Άντι Χούτερ στον πάγκο της και η παρουσία του εκεί σημαίνει πως η ομάδα του θα επιχειρήσει να παίξει επιθετικά, να πιέσει σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου και θα αναζητήσει την αντίπαλη εστία σε κάθε ευκαιρία με γρήγορο τρανζίσιον. Η Μονακό μπήκε δυνατά στην καινούρια σεζόν έχοντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στη Ligue 1. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της νίκησε με 3-0 την Οσέρ εκτός έδρας.

Η Μπαρτσελόνα προσέλαβε τον Χάνζι Φλικ για να της δώσει καλύτερη δομή και μεγαλύτερη εμπειρία στον πάγκο και η ομάδα του σε αυτό το πρώτο διάστημα της συνεργασίας τους, πετάει. Οι μπλαουγκράνα έχουν γράψει 5 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στη LaLiga, από παιχνίδι σε παιχνίδι παίζουν ολοένα και καλύτερα και οι εμφανίσεις τους είναι πειστικές, ενώ πολλοί παίκτες παρουσιάζουν αλματώδη εξέλιξη. Την περασμένη Κυριακή διέλυσε με 4-1 τη Χιρόνα εκτός έδρας.

Στο Champions League το στοίχημα είναι πάντοτε συναρπαστικό και με σπουδαίες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα. Η αίγλη της διοργάνωσης είναι τέτοια που ενθουσιάζει. Η πρεμιέρα είναι πάντοτε ξεχωριστή για τις ομάδες και συνήθως τα ματς έχουν υψηλή ένταση. Μονακό και Μπαρτσελόνα θέλουν να βάλουν τις βάσεις για να περάσουν στα νοκ άουτ.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα δούμε στο Μονακό εναντίον Μπαρτσελόνα, να σημειώσουμε ότι η Μονακό δεν έχει στο μάξιμουμ τον κίπερ Μαγέτσκι και τον χαφ Ντιόπ, ενώ η Μπαρτσελόνα δεν υπολογίζει στους πολύτιμους αμυντικούς Αραούχο, Κρίστενσεν και στους εν δυνάμει βασικούς μέσους Γκάβι, ντε Γιόνγκ, Μπερνάλ και Φερμίν.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το ακριβές σκορ 1ου ημιχρόνου 0-1 προσφέρεται στο 4,80** (από 4,35), ενώ το Over 4,5 γκολ ανέρχεται στο 4,40** (από 4,00). Ο τριπλός συνδυασμός νίκη Μπαρτσελόνα, G/G και Λεβαντόφσκι να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή φτάνει στο 4,40** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες