Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

ΑΕΚ Betsson -Φενέρμπαχτσε με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

ΑΕΚ Betsson -Φενέρμπαχτσε με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/9/2024 14:43
Στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων η ΑΕΚ Betsson θα φιλοξενήσει τη Φενέρμπαχτσε σε δυνατό φιλικό αγώνα, καθώς αμφότερες συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους. Η ΑΕΚ Betsson βρίσκεται στα πρώτα βήματα μιας νέας προσπάθειας και υπάρχει ενθουσιασμός για το τι μπορεί να πετύχει, ενώ η Φενέρμπαχτσε θέλει να βάλει τις βάσεις για να διεκδικήσει τον τίτλο της Euroleague.

Ο άσος της ΑΕΚ Betsson προσφέρεται στο 6,75** και το διπλό της Φενέρμπαχτσε το συναντάμε στο 1,06** στην πλατφόρμα της Betsson. Σε όλα τα μεγάλα ματς του κουπονιού είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική. COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στο ΑΕΚ Betsson – Φενέρμπαχτσε οι δύο ομάδες έχουν ένα δυνατό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες με σημαντικές αναμετρήσεις και στο μυαλό των προπονητών τους υπάρχουν οι δοκιμές και πολλά ακόμη ενόψει της νέας σεζόν.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις. Η ΑΕΚ Betsson έχει στόχο να εκμεταλλευτεί το ματς ώστε να κάνει ακόμη ένα βήμα εξέλιξης στη διαδικασία της, ενώ και η Φενέρμπαχτσε θέλει να ξεδιπλώσει το τεράστιο ταλέντο της.

Η ΑΕΚ Betsson έχει καινούριο προπονητή τον πολύπειρο Ντράγκαν Σάκοτα καθώς και αρκετά νέα πρόσωπα. Ως τώρα, η Ένωση έχει προχωρήσει στις μεταγραφές των Σι Τζέι Μπράις, Τζέιντιν Πάρκερ, Χάντερ Χέιλ, Γκραντ Γκόλντεν, Γάιου Σκορδίλη, Γιώργου Φίλλιου, Τάσου Καματερού, Ναχίμ Αλίν και Πρέντις Χαμπ και συνεχίζει να εξετάζει τις ευκαιρίες που μπορεί να της παρουσιάσει η αγορά. Στόχος της είναι να εμφανιστεί πανέτοιμη με την έναρξη των υποχρεώσεών της στην Basket League και στο Basketball Champions League. Στα φιλικά που έδωσε ως τώρα νίκησε τη Μεγρίδα με 98-89, έφερε 92-92 με το Λαύριο και έχασε με 84-73 από την FMP Βελιγραδίου και με 93-60 από την Παρτιζάν.

Η Φενέρμπαχτσε κράτησε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της και διατήρησε μεγάλο μέρος του κορμού της από την περασμένη σεζόν. Παράλληλα, όμως, έκανε και εξαιρετικές μεταγραφές. Απέκτησε παίκτες όπως οι Γουέιντ Μπάλντουιν, Ντέβον Χολ, Κεμ Μπιρτς, Νικολό Μέλι, Μπόνζι Κόλσον και Ερτέν Γκάζι, ενώ αποχώρησαν μπασκετμπολίστες όπως οι Νικ Καλάθης, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Γιώργος Παπαγιάννης, μεταξύ άλλων. Στα φιλικά που έδωσε μέχρι στιγμής έδειξε πως παραμένει μια πάρα πολύ καλή ομάδα επιπέδου Euroleague.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Η ΑΕΚ Betsson και η Φενέρμπαχτσε θα επιχειρήσουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό σε αυτήν την εντυπωσιακή φιλική αναμέτρηση που υπόσχεται πλούσιο θέαμα.

Στον αγωνιστικό τομέα του ΑΕΚ Betsson – Φενέρμπαχτσε το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να συνεχίσουν να δένουν ως σύνολα και να αναπτύσσουν την ταυτότητά τους μετά από τις σημαντικές αλλαγές που έγιναν στα ρόστερ τους. Γι' αυτό και στις πεντάδες αναμένονται δοκιμές σε πρόσωπα και σε επιλογές τακτικής. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις το να αναδειχθεί η ΑΕΚ Betsson νικήτρια του αγώνα φτάνει στο 7,45** (από 6,75) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες