4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός 2-2: Μοιρασιά σε ματσάρα που τα είχε... όλα

Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός 2-2: Μοιρασιά σε ματσάρα που τα είχε... όλα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
15/9/2024 18:29
Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, σε ένα ματς μς πολύ καλό ρυθμό, ανατροπές και σασπένς. Τα «λιοντάρια» προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο μέρος με τέρματα από τον Σαλαζάρ (27') και αυτογκόλ του Τσοκάι (44'), αλλά στην επανάληψη ο Μπάλτσι (55') και ο Ρόμο (75') έφεραν το ματς στα ίσα για τον Λεβαδειακό, που αν και έμεινε με δέκα παίκτες από το 79' - λόγω αποβολής του Μορέιρα- έχασε στο τέλος ανεπανάληπτη ευκαιρία για να πάρει ακόμα και τη νίκη.Οι δύο ομάδες πάντως παρέμειναν χαμηλά στη βαθμολογία, αφού ο Πανσερραϊκός έχασε την ευκαιρία να πάρει βαθιά «ανάσα» και αρκέστηκε απλά στο να κερδίσει τον πρώτο του φετινό πόντο. Αντίθετα ο Λεβαδειακός, που σκόραρε τα πρώτα του τέρματα στο πρωτάθλημα ανέβηκε στους δύο πόντους.

Τα «λιοντάρια»... βρυχήθηκαν στα πρώτα 45 λεπτά

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς έχοντας συνεχή κίνηση επιθετικά και καλή κυκλοφορία κι έτσι στο 6' είχαν την πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μπεντανκόρ να βγαίνει τετ-α-τετ μετά από βαθιά μπαλιά, αλλά η προσπάθειά του να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Γκαραβέλη βρήκε τον γκολκίπερ των Βοιωτών σε ετοιμότητα.

Ο Πανσερραϊκός είχε την πρωτοβουλία σε ένα παιχνίδι που είχε αποκτήσει από νωρίς γρήγορο ρυθμό, με τον Λεβαδειακό ωστόσο να απειλεί στο 13' όταν μετά από κάθετη πάσα ο Όζμπολτ έκανε πέφτοντας το σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, αλλά ο Γκουγκεσασβίλι απομάκρυνε στην κλειστή του γωνία.

Σταδιακά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν βάζοντας «στοπ» στην επιθετικότητα των γηπεδούχων, αλλά σε ένα σημείο που το παιχνίδι έμοιαζε να έχει ηρεμήσει ήρθε το γκολ για τον Πανσερραϊκό.

Ο Τομάς, που δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, έκανε βαθιά μπαλιά για τον Σαλαζάρ, που κατέβασε τη μπάλα και συνέκλινε προς την περιοχή σουτάροντας με δύναμη και νικώντας τον Γκαραβέλη στο 27'.

Η εξέλιξη αυτή έδωσε... φτερά στα «λιοντάρια» που απείλησαν άλλες δύο φορές με τον Τομάς, ενώ στο 38' ο Στάικος έβγαλε όμορφη κάθετη πάσα για τον Σαλαζάρ που κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Παπαδόπουλο ενώ ήταν εντός περιοχής.

Η πίεση πάντως απέφερε καρπούς για δεύτερη φορά για τους γηπεδούχους στο 44' μες τον Τομάς να εκτελεί «γλυκά» φάουλ στην καρδιά της περιοχής, τον Φαές να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά, αλλά στη συνέχεια της φάσης ξανά ο Τομάς «χόρεψε» τον προσωπικό του αντίπαλο και μπήκε στην περιοχή σεντράροντας, με τον τσοκάι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στην προσπάθειά του να διώξει.

Ολική επαναφορά για τους «ψυχωμένους» Βοιωτούς και δραματικό φινάλε

Έχοντας πλέον ένα.. βουνό να ανέβουν οι παίκτες του Λεβαδειακού μπήκαν πολύ επιθετικά στο δεύτερο μέρος από το ξεκίνημα, αφού τα περιθώρια είχαν «στενέψει» πολύ.

Στο 52' ο Γκουγκεσβίλι πρόλαβε τελευταία στιγμή προ του Ζίνι που βγήκε σε τετ-α-τετ μετά από πάσα του Πεντρόσο, αλλά στο 55' ο Πεντρόσο έκανε ατομική ενέργεια από δεξιά και μπήκε στην περιοχή, γυρνώντας προς το σημείο του πέναλτι τη μπάλα όπου ο Μπάλτσι με προβολή μείωσε σε 2-1 δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο ματς.

Έχοντας πλέον το μομέντουμ οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο 59' ο Μπάλτσι δοκίμασε τα πόδια του από μακριά, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Ο Λεβαδειακός είχε «στριμώξει» τον Πανσερραϊκό, ο οποίος έχασε μέτρα στο γήπεδο και άρχισε πλεόν να λειτουργεί έχοντας στο μυαλό την υπεράσπιση του προβαδίσματός τους και μόνο, αφού επιθετικά σίγησε και δυσκολευόταν να κρατήσει τη μπάλα.

Κάπως έτσι στο 75' μετά από μεγάλο λάθος του Λιάσσου στα όρια της μεγάλης περιοχής, ο Γιαννιώτας που είχε περάσει σαν αλλαγή στο ματς έκλεψε τη μπάλα και έδωσε στον Κωστή και αυτός με τη σειρά του στον Μπάλτσι, ο οποίος ψύχραιμα γύρισε μέσα στην περιοχή για τον επερχόμενο Ρόμο, που επίσης είχε περάσει ως αλλαγή, και εκτέλεσε τον Γκαραβέλη φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Με τον Πανσερραϊκό να έχει σαστίσει φαινόταν πως οι Βοιωτοί θα μπορούσαν να φέρουν εντελώς... τούμπα το ματς, όμως στο 79' ο Μορέιρα χρεώθηκε με φάουλ σε εναέρια διεκδίκηση και δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες και ανατρέποντας τις αριθμητικές ισορροπίες.

Ο Πανσερραϊκός πίεσε, αλλά απείλησε κυρίως με ατομικές εξάρσεις του Ντέλετιτς, ενώ ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στην ολική ανατροπή, με την κεφαλιά του Ζίνι στο 81’ να είναι αδύναμη για να απειλήσει τον Γκουγκεσασβίλι, και τον Μπέργκστρομ να προλαβαίνει την ύστατη στιγμή τον δανεικό από την ΑΕΚ επιθετικό στο 90’ .

Η μεγαλύτερη όμως ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήταν με τον Κωστή να αστοχεί σε ανεπανάληπτο τετ α τετ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, έχοντας φύγει σε τετ-α-τετ πίσω από το κέντρο.

Τελικά όμως το σκορ δεν άλλαξε και αμφότερες οι ομάδες συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία, με τον Λεβαδειακό να φεύγει σίγουρα πιο ικανοποιημένος.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας (83’ Δεληγιαννίδης), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Φαρές (62’ Ντάβιντσον), Στάικος, Λιάσος, Σαλαζάρ (62’ Τέρζιτς), Ντέλετιτς, Τομάς (72’ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (72’ Γκίγκιτς).

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Γιόκε (31’ Ζίνι), Παπαδόπουλος (75’ Γιαννιώτας), Βήχος, Όζμπολτ (63’ Ρόμο), Τσοκάι (75’ Κωστή), Λιάγκας, Μπάλτσι, Πεντρόζο (75’ Κάσσος), Τσάπρας, Μορέιρα.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες