12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

ΑΕΚ-Βόλος με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

ΑΕΚ-Βόλος με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/9/2024 00:02
Στην «Αγιά Σοφιά» η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League. Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να φτάσει στην 3η νίκη της στο νέο πρωτάθλημα Ελλάδας, ευελπιστώντας σε σταθερή άνοδο της απόδοσής της και καλύτερης ενσωμάτωσης των νέων αποκτημάτων της, τη στιγμή που ο Βόλος έχει στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός.

Ο άσος της ΑΕΚ προσφέρεται στο 1,08** με το διπλό του Βόλου να εκτοξεύεται στο 31,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό event. COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στο ΑΕΚ – Βολος η ΑΕΚ έχει με το μέρος της τα στατιστικά και την παράδοση και φυσικά την ποιότητα. Μετράει 5 συνεχόμενες νίκες απέναντι στον Βόλο για το πρωτάθλημα της Super League. Αξίζει να σημειώσουμε πως στα 4 από τα ματς αυτά κράτησε το μηδέν στην εστία της και πέτυχε τουλάχιστον 3 γκολ. Ο Βόλος νίκησε τελευταία φορά την ΑΕΚ το 2022.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές. Για το ΑΕΚ – Βόλος συναντάμε τον τριπλό συνδυασμό νίκη ΑΕΚ, G/G και σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή τον Αμπουμπακαρί Κοϊτά στο 7,40**.

Η ΑΕΚ άρχισε το πρωτάθλημα με νίκη 3-0 κόντρα στον ΟΦΗ εντός έδρας. Έπειτα, έμεινε στο 1-1 με τη Λαμία και πάλι στο γήπεδό της, ενώ πριν από τη διακοπή ξεπέρασε με 3-0 το εμπόδιο του Λεβαδειακού εκτός έδρας. Έκλεισε τις μεταγραφές κάνοντας δικό της τον επιθετικό Πιερό, από τον οποίο περιμένει να δώσει πολλά στη διάρκεια της σεζόν.

Ο Βόλος, από τη μεριά του, μπήκε στο πρωτάθλημα με ήττα 2-0 από τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια, όμως, έδειξε πως είναι ομάδα που έχει αρετές και μπορεί να κάνει ζημιές, καθώς πέρασε με 1-0 από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο, στο τελευταίο παιχνίδι του ο ΟΦΗ επισκέφθηκε τον Βόλο και τον διέλυσε με 3-1.

Το στοίχημα για το ποιος θα είναι ο νικητής της Super League έχει σούπερ αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Η ΑΕΚ, φυσικά, βρίσκεται ανάμεσα στις ισχυρές διεκδικήτριες του τίτλου. Χαρακτηριστικά, δίνεται στο 4,55** να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Μπροστά της ο Ολυμπιακός με 1,85** και ο ΠΑΟΚ με 4,25**.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Στο αγωνιστικό σκέλος της συγκλονιστικής αναμέτρησης ΑΕΚ - Βόλος το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να βγάλουν στο χορτάρι αυτά για τα οποία είναι ικανές. Η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να πάρει τα ηνία του αγώνα από την αρχή του, ενώ ο Βόλος θα προσπαθήσει να εμφανιστεί αποτελεσματικός και στις δύο περιοχές.

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα δούμε στο ΑΕΚ εναντίον Βόλος, να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ δεν υπολογίζει στον τερματοφύλακα Μπρινιόλι και δεν είναι στο μάξιμουμ ο αμυντικός Μουκουντί, ενώ ο Βόλος έχει μεν προβλήματα, αλλά όχι τέτοια που να αλλάζουν το πλάνο του. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις το να νικήσει η ΑΕΚ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδεςπροσφέρεται στο 3,50** (από 3,20) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες