4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ίντερ-Αταλάντα με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Ίντερ-Αταλάντα με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/8/2024 16:52
Στο «Giuseppe Meazza» η Ίντερ υποδέχεται την Αταλάντα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Serie A. H Ίντερ αναζητά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, ενώ η Αταλάντα ψάχνει να επιστρέψει στις επιτυχίες αναγνωρίζοντας, όμως, πως έχει δύσκολη αποστολή στην προσπάθειά της να κάνει το διπλό. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε εκατοντάδες αγορές με ανεπανάληπτες αποδόσεις.

Ο άσος της Ίντερ προσφέρεται στο 1,65** με το διπλό της Αταλάντα να εμφανίζεται στο 4,93** στην πλατφόρμα της Betsson.. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό γεγονός. SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Στο Ίντερ – Αταλάντα η Ίντερ έχει εντυπωσιακά στατιστικά και πολύ δυνατή παράδοση εντός έδρας τα τελευταία χρόνια. Μετράει 5 σερί νίκες επί της Αταλάντα, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (13-5 γκολ). Συνολικά, είναι αήττητη εδώ και 12 διαδοχικές επίσημες αναμετρήσεις με την Αταλάντα (7-5-0). Η τελευταία νίκη της Αταλάντα επί της Ίντερ καταγράφηκε το 2018.

Η Ίντερ προέρχεται από νίκη με 2-0 επί της Λέτσε εντός έδρας στην προηγούμενη αγωνιστική. Έκανε εμφάνιση πρωταθλήτριας βάζοντας τις βάσεις της επιτυχίας της από νωρίς και κλείδωσε το τρίποντο στο 70ό λεπτό με πέναλτι του Τσαλχάνογλου. Έτσι, άφησε πίσω την ισοπαλία 2-2 με την Τζένοα στην πρεμιέρα και τώρα κοιτάζει μπροστά, ελπίζοντας πως θα εμφανίσει στον αγωνιστικό χώρο τη βελτίωσή της και τις δυνατότητές της. Να σημειώσουμε ότι για την Ίντερ προσφέρονται έξτρα ειδικά στοιχήματα στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Αταλάντα, πάλι, μετά το εντυπωσιακό 4-0 εναντίον της Λέτσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος λύγισε στην έδρα της Τορίνο με 2-1. Μάλιστα, προηγήθηκε στο ματς με τον Ρετέγι στο 26', αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της για πολύ, αφού στο 31' δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης και στο 50' η αντίπαλός της έγραψε το τελικό σκορ. Τώρα, ελπίζει σε ανάκαμψη και άμεση βελτίωση, αν και η αλήθεια είναι πως αν και νωρίς στη σεζόν τα προβλήματα μαζεύονται για τον προπονητή Τζανπιέρο Γκασπερίνι.

H Ίντερ παραμένει η ισχυρότερη διεκδικήτρια για το σκουντέτο. Το ενδεχόμενο να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα τιμάται στο 1,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

Για αυτόν τον λόγο θεωρείται και το απόλυτο φαβορί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Κάτι που αποδεικνύει και το 97% του τζίρου των παικτών της Betsson που έχει τοποθετηθεί στη νίκη της Ίντερ!

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Στο αγωνιστικό σκέλος του δυνατού ματς Ίντερ – Αταλάντα το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να συνεχίσουν να παίζουν καλύτερα ώστε να φτάσουν στο peak της απόδοσής τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εξάλλου, πρόκειται για δύο από τα καλύτερα συγκροτήματα στην Ευρώπη.

Το στοίχημα στη Serie A είναι συναρπαστικό και οι πρώτες δύο αγωνιστικές της νέας σεζόν μας έχουν ανταμείψει με σπουδαίες αναμετρήσεις και πλούσιο θέαμα. Ίντερ και Αταλάντα είναι ομάδες με επιθετικές αρετές που πάντοτε κυνηγούν τη νίκη.

Στις Ενισχυμένες Απόδοσεις της Betsson το Over 3,5 δίνεται στο 2,90** (από 2,65), ενώ η νίκη της Ίντερ και το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες φτάνει στο 3,50** (από 3,20). Στη Σούπερ Ενίσχυση, ο τριπλός συνδυασμός νίκη Ίντερ, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Marcus Thuram να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή τιμάται στο 6,10** (από 4,50) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες