6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-0: «Γκάζωσαν» στο δεύτερο ημίχρονο και «καθάρισαν» εύκολα οι «ασπρόμαυροι»

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-0: «Γκάζωσαν» στο δεύτερο ημίχρονο και «καθάρισαν» εύκολα οι «ασπρόμαυροι»

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
25/8/2024 22:27
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Stoiximan Super League ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής επικράτησε στην Τούμπα του Παναιτωλικού με 2-0.

Οι «ασπρόμαυροι» δυσκολεύτηκαν αρκετά για ένα ημίχρονο από τους πολύ «ορεξάτους» Αγρινιώτες οι οποίοι θα μπορούσαν ακόμη και να έχουν κάνει τη «ζημιά», όμως στην επανάληψη η ομάδα του Λουτσέσκου ανέβασε «στροφές», κυριάρχησε εντός αγωνιστικού χώρου και με τα γκολ των Σάστρε (51’) και Τισουντάλι (79’) «καθάρισε» με άνεση το «τρίποντο».Έτσι οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν το 2x2 στο νέο πρωτάθλημα, απολαμβάνοντας έστω και προσωρινά τη «μοναξιά» της κορυφής, περιμένοντας αύριο (26/8) το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού κόντρα στην Athens Kallithea.

Με μπόλικο «θράσος» οι Αγρινιώτες αλλά… μηδέν εις το πηλίκον

Χωρίς φόβο μπήκαν στο ματς της Τούμπας οι παίκτες του Παναιτωλικού κόντρα στον ΠΑΟΚ, και ήταν αυτοί που απείλησαν για πρώτη φορά, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, με το ωραίο σουτ του Πέρες έξω από την περιοχή να αποκρούει ο Κοτάρσκι που ήταν σε ετοιμότητα.

Οι «ασπρόμαυροι» δυσκολεύονταν πολύ να διασπάσουν την άμυνα της ομάδας του Πετράκη και είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη απειλητική συνθήκη που δημιούργησαν στα αντίπαλα καρέ, ήρθε στο 18ο λεπτό, όταν ο Μουργκ έκλεψε από τον Παντελάκη και πάσαρε στον Τσάλοφ που βρέθηκε σε θέση βολής, όμως ο Ρώσος άργησε υπερβολικά και η ευκαιρία χάθηκε, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο δημιουργός της προηγούμενης φάσης, σούταρε από απόσταση με τον πορτιέρο του Παναιτωλικού να αποκρούει εντυπωσιακά.

Οι φάσεις αυτές πάντως δεν έδωσαν πνοή στους γηπεδούχους και πέρα από ένα σουτ του Κωνσταντέλια στο 28’ το οποίο πέρασε εκτός, δεν απείλησαν σημαντικά εκ νέου, με τους Αγρινιώτες να ανεβάζουν «στροφές» στα επόμενα λεπτά και να «ζορίζουν» αρκετά τους παίκτες του Λουτσέσκου.

Στο 30’ ο Τορεχόν γύρισε όμορφα τη μπάλα στην περιοχή με αποδέκτη τον Πέρες, ο οποίος αφού απέφυγε δυο παίκτες με εκπληκτική ενέργεια κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Καμαρά προτού εκτελέσει, ενώ οι φιλοξενούμενοι έγιναν επικίνδυνοι εκ νέου στο επόμενο λεπτό, αρχικά με το σουτ του Μπουζούκη από απόσταση 30 μέτρων το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Κοτάρσκι, και ύστερα με το νέο σουτ του Ντίας το οποίο έφυγε για λίγο εκτός.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του προσπάθησε στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου να βρει γκολ για να πάει προηγούμενος στα αποδυτήρια, ωστόσο ό,τι καλύτερο κατάφερε ήταν ένα γύρισμα του Σάστρε στο 44’, το οποίο έδιωξε όπως όπως με τα πόδια ο Τσάβες.

Ανέβασαν «στροφές» και τελείωσαν τη «δουλειά» στην επανάληψη οι «ασπρόμαυροι»

Οι «ασπρόμαυροι» επανήλθαν με σαφώς πιο επιθετική διάθεση στο δεύτερο 45λεπτο και αφού απείλησαν με τον Κωνσταντέλια στα πρώτα δευτερόλεπτα, άνοιξαν τελικά το σκορ στο 51’ με την ωραία κεφαλιά του Σάστρε ύστερα από την εξαιρετική σέντρα του Ντεσπόντοφ.

Η ομάδα του Λουτσέσκου άρχισε να κυριαρχεί στον αγώνα ψάχνοντας το δεύτερο γκολ για να «καθαρίσει», και στο 59’ πλησίασε στο 2-0 όταν ο Σβαμπ έφερε ωραία τη μπάλα στην περιοχή για τον Ντεσπόντοφ, με τον Βούλγαρο εξτρέμ να εκτελεί με βολέ στην κίνηση, αλλά ο Τσάβες απέκρουσε με υπερένταση, ενώ ο Αργεντίνος μπλόκαρε σταθερά και το δυνατό σουτ του Σβαμπ έξι λεπτά αργότερα.

Από εκεί και πέρα οι ρυθμοί άρχισαν να πέφτουν μιας και ακολούθησε πλήθος αλλαγών εκατέρωθεν, ωστόσο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει το γκολ που αναζητούσε, με τον Τισουντάλι στο 79’ να υποδέχεται άψογα τη θαυμάσια κάθετη του Ζίβκοβιτς και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Τσάβες από την κλειστή γωνία για το 2-0.

Τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι τη λήξη ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους Θεσσαλονικείς βέβαια να κάνουν απόπειρες και για τρίτο τέρμα, αρχικά με το σουτ του Τάισον στο 88’ και τις προσπάθειες του Σορετίρε στο 90’ και το 91’, όμως το σκορ δεν έμελλε να αλλάξει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Σοάρες, Σβαμπ, Καμαρά (71’ Ονζτόεφ), Μουργκ (71’ Τάισον), Ντεσπόντοφ (71’ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (85’ Σορέτιρε), Τσάλοφ (71’ Τισουντάλι)

Παναιτωλικός (Πετράκης): Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Μλάντεν (62’ Μαϊντέβατς), Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (74’ Λουίς), Μπουζούκης (62’ Λαγιούντ), Μπελεβώνης (62’ Κοντούρης), Ντίας (78’ Νικολάου), Λομόνακο

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες