4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Betsson: Κρουζέιρο-Μπόκα Τζούνιορς στο Copa Sudamericana με Bet Builder και σούπερ αποδόσεις

Betsson: Κρουζέιρο-Μπόκα Τζούνιορς στο Copa Sudamericana με Bet Builder και σούπερ αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/8/2024 11:58
Στο «Mineirao» η Κρουζέιρο φιλοξενεί την Μπόκα Τζούνιορς (23/08/2024, 03:30) στο δεύτερο ματς ανάμεσά τους για τη φάση των «16» του Copa Sudamericana. Η Μπόκα Τζούνιορς επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι με 1-0 στο Μπουένος Άιρες κι έχει το προβάδισμα. Η σειρά δεν έχει παράταση και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα παίξει με τη νικήτρια του Λιμπερτάδ - Σπορτίβο Αμελιάνο. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.Ο άσος της Κρουζέιρο δίνεται στο 1,98** με το διπλό της Μπόκα Τζούνιορς να βρίσκεται ψηλότερα στο 3,95** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Στο Κρουζέιρο – Μπόκα Τζούνιορς αμφότερες έχουν πολύ καλά στατιστικά και μεγάλη παράδοση στις διεθνείς διοργανώσεις της CONMEBOL κι ως εκ τούτου υπάρχει μεγάλη προσμονή για μια συναρπαστική αναμέτρηση. Στις 13 μεταξύ τους μονομαχίες η Κρουζέιρο έχει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες (12-16 γκολ).

H Κρουζέιρο στο πρώτο ματς ήταν μαχητική, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και τώρα καλείται να κάνει την ανατροπή. Βέβαια, το τελευταίο διάστημα δεν παίζει καλά και ο προπονητής Φερνάντο Σεάμπρα δέχεται σκληρή κριτική. Η διοίκηση, πάντως, του πρόσφερε τη στήριξή της δημοσίως, σημειώνοντας πως ο κόουτς κάνει καλή δουλειά και η ομάδα βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι. Τα ξημερώματα της Τρίτης πήρε 2-2 από τη Βιτόρια Μπαΐα για το πρωτάθλημα Βραζιλίας, χάνοντας 2-0 στο ημίχρονο και ισοφαρίζοντας με γκολ στο 78’ και το 84’.

Η Μπόκα Τζούνιορς εκμεταλλεύτηκε την έδρα της κι έφτασε στη νίκη στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Κρουζέιρο, αν και είχε ευκαιρίες για να σημειώσει κι άλλο γκολ. Μετά από εκείνο το ματς ακολούθησε ακόμη μια καλή εμφάνιση και μεγάλη νίκη με 3-2 επί της Σαν Λορέντζο εντός έδρας σε ντέρμπι για το πρωτάθλημα Αργεντινής. Έτσι, έφτασε στα 11 συνεχόμενα επίσημα παιχνίδια χωρίς ήττα, με έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες. Αναμφίβολα, αυτή η πορεία σε συνδυασμό με τη διαχείριση των δυνάμεων του ρόστερ, τη γεμίζουν με αισιοδοξία ενόψει της επίσκεψής της στη Βραζιλία.

Το στοίχημα στο Copa Sudamericana είναι σταθερή αξία και για τη φάση των «16» διεξάγονται συναρπαστικοί αγώνες ανάμεσα σε σπουδαίες ομάδες που θέλουν να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Η Κρουζέιρο και η Μπόκα Τζούνιορς είναι ανάμεσα σε αυτές που έχουν στόχο να φτάσουν μακριά και είναι έτοιμες για να το δείξουν στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Στο αγωνιστικό κομμάτι του Κρουζέιρο – Μπόκα Τζούνιορς το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να βρουν την ισορροπία μεταξύ άμυνας κι επίθεσης, αφού η σειρά είναι ακόμη ανοικτή ουσιαστικά και οι δύο ομάδες θα επιχειρήσουν να αποφύγουν λάθη που μπορούν να τους κοστίσουν.

Σχετικά με τις συνθέσεις, η Κρουζέιρο έχει ορισμένες απουσίες που δεν επηρεάζουν το πλάνο της, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Μπλοντέλ και Φάμπρα. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο σύλλογοι τοποθετείται στο 2,25**, ενώ το no goal δίνεται στο 1,60** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες