1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Λεβαδειακός-Athens Kallithea 0-0: Μηδέν ρίσκο, δοκάρι και... παράπονα

Λεβαδειακός-Athens Kallithea 0-0: Μηδέν ρίσκο, δοκάρι και... παράπονα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/8/2024 21:09
Ο Λεβαδειακός και η Athens Kallithea ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στη Λιβαδειά για την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό στην επιστροφή τους στην πρώτη κατηγορία, σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε κάποια αξιόλογη φάση κι ό,τι καλό σημειώθηκε στην αναμέτρηση έγινε στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο τέλος.Οι Βοιωτοί ήταν σαφώς πιο δραστήριoι στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν τις ευκαιρίες και δοκάρι με τον Τσάπρα, όμως η ομάδα της Καλλιθέας έφυγε από το γήπεδο με σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία.

Μηδέν σε όλα στο πρώτο μέρος, σαφώς καλύτερη η εικόνα στο δεύτερο

Το παιχνίδι είχε κάκιστο ρυθμό στο ξεκίνημα του με τις δύο ομάδες να υποπίπτουν σε πολλά λάθη και να μην μπορούν να δημιουργήσουν ούτε υποψία ευκαιρίας. Ο πρώτος που έφτασε έστω κοντά σε απειλή ήταν ο Λεβαδειακός με τον Λαμαράνα να κλέβει την μπάλα από τον Πασαλίδη στο 26' αλλά να επιχειρεί μία σέντρα-σουτ η οποία κατέληξε ψηλά άουτ.

Οι Βοιωτοί είχαν την πρώτη ουσιαστική ευκαιρία τους στο 33' με τον Κωστή να πιάνει ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά να μην βρίσκει στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σημειώσουν την πρώτη τους τελική προσπάθεια με μία εκτέλεση φάουλ του Ματίγια όμως έφυγε λίγο άουτ στο 55'.

Ο Λεβαδειακός από εκεί κι έπειτα έγινε πιο δραστήριος επιθετικά, στο 61' ο Πλέγας είχε μία καλή στιγμή αλλά ο Μπαραγκάν απέκρουσε, ενώ ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας μπλόκαρε και την κεφαλιά του Πεντρόζο λίγο μετά.

Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου έδειχναν καλύτερη διάθεση, ο Γιαννιώτας είχε ένα σουτ στο 74' αλλά η καλύτερη στιγμή ήρθε τέσσερα λεπτά μετά. Ο Τσάπρας βρέθηκε σε πλάγια θέση, απέναντι από τον Μπαραγκάν κι επιχείρησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα όμως βρήκε το δοκάρι.

Oι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανές πως δεν ήθελαν να ρισκάρουν περισσότερο, ο Μπαραγκάν απέκρουσε και πάλι μία προσπάθεια του Τσάπρα στο 83' και στα τελευταία λεπτά ο Λεβαδειακός πίεσε για να βρει το γκολ της νίκης.

Ωστόσο στις καθυστερήσεις η ομάδα της Καλλιθέας ήταν αυτή που βγήκε μπροστά και στην τελευταία φάση του αγώνα διαμαρτύρεται έντονα για μία παράβαση πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στον Τζιάνι, με τον διαιτητή και τον VAR να μην το καταλογίζουν.

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ, Τσάπρας, Μορέιρα (56' Εραμούσπε), Παπαδόπουλος, Βήχος, Κωστή, Μεχία (70' Συμελίδης), Λαμαράνα (56' Πλέγας), Όζμπολτ (79' Ρόμο), Κάσσος (55' Γιαννιώτας), Πεντρόσο

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Σόιρι (83' Χάνουσεκ), Ισιμά-Μιρέν, Μεχίας, Πασαλίδης, Μανθάτης, Μότοκ (65' Τζιάνι), Μερκάτι, Ντιμπά (46' Ματίγια), Μουτίνιο (86' Ντιμίτριους), Ουλντρίκις (65' Λουκίνας)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες