5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Βόλος-Ολυμπιακός 0-2: «Κόκκινη» υπεροχή και δίκαιη επικράτηση στην πρεμιέρα (video)

Βόλος-Ολυμπιακός 0-2: «Κόκκινη» υπεροχή και δίκαιη επικράτηση στην πρεμιέρα (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/8/2024 21:58
O Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 στο Πανθεσσαλικό του Βόλου για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League ξεκινώντας έτσι νικηφόρα την πορεία του στο νέο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 32' λόγω αποβολής του Βιγιαφάνες. Ο Ζέλσον Μάρτινς ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, μοίρασε δύο ασίστ, με τους Ροντινέι (13') και Μασούρα (73') να είναι οι σκόρερ.

Οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ μπορεί να μην εντυπωσίασαν με την απόδοση τους αλλά δεν χρειάστηκε να ανεβάσουν την ένταση από ένα σημείο και μετά καθώς δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά στην αναμέτρηση.Από την άλλη ο Βόλος «πάλεψε» όσο μπορούσε ακόμα και με δέκα παίκτες αλλά ήταν πολύ δύσκολο να πάρει κάτι θετικό από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς.

Υπεροχή, γκολ και... αποβολή

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε την πρώτη τελική στο παιχνίδι όταν ο Βέλντε βρέθηκε σε πλάγια θέση μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ που έκανε δεν ανησύχησε τον Σιαμπάνη.

Ο ρυθμός στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν αργός, με τους «ερυθρόλευκους» βέβαια να έχουν την κατοχή και τελικά στο 13' να ανοίγουν το σκορ. Ο προωθημένος Ροντινέι πήρε την πάσα από τον Ζέλσον Μάρτινς και με το αριστερό την έστειλε στη γωνία της εστία του Βόλου.



Οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και αυτοί του Γκόμεζ έψαχναν τρόπο για να απειλήσουν. Τα πράγματα ωστόσο έγειραν ακόμα περισσότερο προς την πλευρά του Ολυμπιακού όταν στο 32' ο Βιγιαφάνες αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ντόι.



Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συνέχεια την μπάλα στα πόδια τους και έψαχναν τρόπους για να βρουν και δεύτερο γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Βόλο να έχει την πρώτη του τελική στην αναμέτρηση στο 42' με μία άστοχη κεφαλιά του Κορέα.

Τον πλήρη έλεγχο ο Ολυμπιακός, το δεύτερο γκολ ο Μασούρας

Ο Βόλος θέλησε να γίνει πιο ενεργός επιθετικά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση, όμως ήταν δύσκολο να το κάνει με 10 παίκτες στο γήπεδο.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν ανησυχούσε ιδιαίτερα και σε μία ωραία αντεπίθεση στο 60' βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Ζέλσον αλλά το τέρμα ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ του Ελ Κααμπί στην αρχή της φάσης.



Στο 67' ήταν η σειρά του Στάμενιτς να απειλήσει αλλά το σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής κατέληξε στην αγκαλιά του Σιαμπάνη. Πέντε λεπτά μετά όμως ο Ζέλσον Μάρτινς «άγγιξε» το 2-0 όταν έπιασε ένα ωραίο γυριστό από πλεονεκτική θέση όμως ο Σιαμπάνης έδιωξε σωτήρια.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Πορτογάλος εξτρέμ όμως το πέτυχε ο Μασούρας αμέσως μετά με τη βοήθεια του Κορέα αμέσως μετά. Ο Ζέλσον βρήκε με μία σέντρα από τα δεξιά τον διεθνή άσο στην απέναντι πλευρά, αυτός έκανε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να βρίσκει στον αμυντικό του Βόλου και να καταλήγει στα δίχτυα.



Στο 83' μάλιστα ο Ελ Κααμπί λίγο έλειψε να ανοίξει λογαριασμό και φέτος με την «ερυθρόλευκη» φανέλα όταν έφυγε στην πλάτη της άμυνας αλλά δεν είχε την άνεση να πλασάρει όπως ήθελε και ο Σιαμπάνης έδιωξε και πάλι.



Στα τελευταία λεπτά ο Έσε ήταν αυτός που είχε άλλη μία τελική προσπάθεια με κεφαλιά, με το σκορ να μην αλλάζει και τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει έτσι την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Βόλος (Γκόμεζ): Σιαμπάνης, Μύγας, Κορέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης (89' Μίλετις), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (66' Μεντιέτα), Βιγιαφάνιες, Ασεχνούν (79' Κόντε), Κόσζτα (66' Άλτμαν)

Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Πιρόλα, Μπιανκόν (57' Στάμενιτς), Ροντινέι, Έσε, Ντόι, Τσικίνιο (81' Γιάρεμτσουκ, Βέλντε (71' Μασούρας), Μάρτινς, Κωστούλας (46' Ελ Κααμπί)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες