12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ρεάλ Μαδρίτης-Αταλάντα με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Ρεάλ Μαδρίτης-Αταλάντα με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/8/2024 00:04
Στο «Stadion Narodowy» της Βαρσοβίας στην Πολωνία έρχονται αντιμέτωπες η Ρεάλ Μαδρίτης και η Αταλάντα, οι οποίες θα διεκδικήσουν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της σεζόν, το UEFA Super Cup. Η κάτοχος του Champions League κοντράρεται με την κάτοχο του Europa League σε ματς όπου δεν υπάρχει ενδεχόμενο παράτασης. Αν είναι ισόπαλο μετά το 90λεπτο θα κριθεί στα πέναλτι. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται στο 1,52** και το διπλό της Αταλάντα βρίσκεται στο 6,09** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό event. SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Στον τελικό Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα η Ρεάλ έχει υπέρ της τα στατιστικά στην Ευρώπη και φυσικά την παράδοση. Μετράει 5 τρόπαια στον θεσμό κι έχει παίξει στον τελικό 8 φορές. Αυτή είναι η παρθενική συμμετοχή της Αταλάντα. Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε και στις δύο έως τώρα συναντήσεις της με την Αταλάντα (4-1 γκολ).

Η Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται από μια καταπληκτική σεζόν. Κατέκτησε την La Liga για 36η φορά και το Champions League για 15η. Στο μεταγραφικό παζάρι έκανε το μπαμ με την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, με το ακριβότερο συμβόλαιο που λαμβάνει παίκτης στην Ευρώπη και πλησιάζει μεικτά τα 100 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ πρόσθεσε και τον πολλά υποσχόμενο Βραζιλιάνο επιθετικό Έντρικ. Η μόνη σημαντική απώλεια ήταν εκείνη του μέσου Τόνι Κρόοζ, ενώ έφυγε κι ο πολυθεσίτης αμυντικός Νάτσο. Κατά τα λοιπά, έχει διατηρήσει τον κορμό της κι ετοιμάζεται να μπει στη σεζόν με διάθεση να κυριαρχήσει εκ νέου σε Ισπανία κι Ευρώπη, πιστεύοντας στις δεξιότητες του Κάρλο Αντσελότι να διαχειριστεί τους πολλούς εγωισμούς στα αποδυτήρια της ομάδας.

H Αταλάντα, από τη μεριά της, ακόμη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι τεράστιο επίτευγμα είναι η κατάκτηση του Europa League, ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος της ιστορίας της. Ωστόσο, είναι και καρπός μιας πολύ σταθερής πορείας, μ' έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο διαχείρισης του κλαμπ, με θαυμάσιο εντοπισμό και ανάπτυξη ταλέντων που έπειτα πουλάει και με τη διαδικασία να συνεχίζεται ξανά και ξανά υπό τις οδηγίες του έμπειρου Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι. Αυτό το καλοκαίρι έκανε μεταγραφές για 70 εκατομμύρια ευρώ, καθώς προσπαθεί να ανέβει επίπεδο και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική τόσο στο Champions League όσο και στη Serie A.

Στο UEFA Super Cup το στοίχημα είναι συναρπαστικό. Κρίνεται ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος της σεζόν, πρεστίζ κι ένα πολύ καλό χρηματικό έπαθλο για την ομάδα που θα μπορέσει να σηκώσει την κούπα. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Αταλάντα είναι ομάδες που έχουν επιθετικές αρετές, με την επιλογή για το Over 2,5 γκολ να δίνεται στο 1,65**. Το να σηκώσει το τρόπαιο η Ρεάλ Μαδρίτης τοποθετείται στο 1,28**, ενώ το να κάνει την έκπληξη η Αταλάντα και να πανηγυρίσει εκείνη πληρώνει 3,65** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Στο αγωνιστικό σκέλος του τελικού Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα, η ισπανική ομάδα δεν είχε στη διάθεσή της στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας ορισμένα από τα μεγάλα αστέρια της κι ως εκ τούτου δεν υπάρχουν απτά δείγματα για το πώς θα ταιριάξουν όλοι μαζί στον αγωνιστικό χώρο. Από την άλλη, η Αταλάντα έχει έναν ξεκάθαρο κορμό και μια ιδέα που δεν αλλάζει παρά τις αλλαγές προσώπων. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες, ενώ η Αταλάντα δεν έχει τον αμυντικό Σκαλβίνι και τον φορ Σκαμάκα.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης σε ματς που θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 3,35** (από 3.05), ενώ με Σούπερ Ενίσχυση το να σημειωθούν Over 11.5 κόρνερ δίνεται στο 3,80** (από 3,15) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες