1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

ΠΑΟΚ-Μάλμε με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

ΠΑΟΚ-Μάλμε με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/8/2024 10:30
Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Μάλμε για τη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο 3ου προκριματικού γύρου του Champions League. Στην πρώτη συνάντησή τους ο ΠΑΟΚ απέσπασε ισοπαλία 2-2 στη Σουηδία και τώρα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να περάσει στα play off του θεσμού. Οι Σουηδοί, όμως, νιώθουν κι εκείνοι καλά για τις πιθανότητές τους. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Ο άσος του ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 1,81** και το διπλό της Μάλμε βρίσκεται στο 4,15** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό. SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Στο ΠΑΟΚ – Μάλμε η ελληνική ομάδα δίνεται ως φαβορί για τη νίκη και ως εκ τούτου και για την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 1,30** να πάρει το εισιτήριο, ενώ το να περάσει η Μάλμε ανεβαίνει στο 2,80** στην πλατφόρμα της Betsson. Απέναντι σε σουηδικούς συλλόγους ο ΠΑΟΚ έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα (5-5 γκολ). Η ομάδα που θα περάσει θα παίξει στην επόμενη φάση με τη νικήτρια του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας – FCSB.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά σε ισάριθμες περιπτώσεις ισοφάρισε και πήρε τελικά το θετικό 2-2. Τώρα, ελπίζει η έδρα του να του δώσει την απαραίτητη ώθηση προκειμένου να ξεπεράσει τη Μάλμε και να μπει στα play off. Ο σύλλογος ξέρει πως αν τα καταφέρει θα πρόκειται για μία πολύ καλή εξέλιξη, ενώ ήδη υπάρχει ικανοποίηση με το γεγονός πως έχει τουλάχιστον εξασφαλίσει την παρουσία του στη League Phase του Conference League. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Μπόρατς Μπάνια Λούκα με συνολικό σκορ 4-2 κι έχει μομέντουμ, καθώς έχει κάνει και αξιόλογες μεταγραφές, από τις οποίες σταδιακά περιμένει να ενσωματώνονται και να προσφέρουν ολοένα και περισσότερο στο σύστημα του προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η Μάλμε, πάλι, αντιλαμβάνεται πως έχει δύσκολη αποστολή στη Θεσσαλονίκη, αλλά δηλώνει έτοιμη για την πρόκληση. Βέβαια, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, έχει μεγαλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Πηγαίνει, μάλιστα, στην Τούμπα προερχόμενη από την εκτός έδρας νίκη επί της Χάλμσταντ με 1-0 για το πρωτάθλημα Σουηδίας (10/8). Γενικά, πάντως, αυτή την εποχή μοιάζει να είναι περισσότερο ευάλωτη αμυντικά και αυτό είναι κάτι που προσπαθεί να διορθώσει ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Στο Champions League το στοίχημα ανεβαίνει επίπεδο τώρα που ολοκληρώνεται ο 3ος προκριματικός γύρος και πλησιάζουν τα play off, με τη League Phase της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων στον κόσμο να εμφανίζεται στον ορίζοντα. Το να βρεθεί στον όμιλο ο ΠΑΟΚ πληρώνει 2,00**, ενώ το να μην καταφέρει να φτάσει ως εκεί το συναντάμε χαμηλότερα, στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Στο αγωνιστικό κομμάτι του ΠΑΟΚ – Μάλμε το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να παρουσιάσουν την καλύτερη εκδοχή τους στο χορτάρι της Τούμπας, μιας κι έτσι θα έχουν καλύτερες πιθανότητες να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση. Η αποτελεσματικότητα στις δύο περιοχές θα παίξει μεγάλο ρόλο στην αναμέτρηση.

Όπως και οι συνθέσεις που θα δούμε στο ΠΑΟΚ εναντίον Μάλμε. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει στο μάξιμουμ τον μπακ Ότο, αλλά ο κόουτς Λουτσέσκου πιστεύει στο βάθος του ρόστερ του και στις λύσεις που έχει στη διάθεσή του. Η Μάλμε αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα που την επηρεάζουν σε όλες τις γραμμές. Το combo νίκη του ΠΑΟΚ με Over 2,5 γκολ στο ματς και τον Τάρικ Τισουνταλί να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή προσφέρεται στο 3,90** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες