3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Τεντόγλου: «Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά ήθελα κάτι παραπάνω» (video)

Τεντόγλου: «Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά ήθελα κάτι παραπάνω» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/8/2024 23:07
Ο Μίλτος Τεντόγλου εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου χρυσού μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο 26χρονος Έλληνας πρωταθλητής αναδείχθηκε πρώτος στον τελικό του άλματος εις μήκος και πήρε για δεύτερη σερί φορά το χρυσό μετάλλιο, κάτι που στο παρελθόν στο συγκεκριμένο άθλημα, είχε καταφέρει μόνο ο θρυλικός Καρλ Λιούις.

Ο Τεντόγλου πάντως επειδή είναι τελειομανής, θα ήθελε να πραγματοποιήσει ακόμα μεγαλύτερη επίδοση από το 8.48μ. που του έδωσε την πρωτιά.Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό που κατάφερα σήμερα. Ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω σαν επίδοση. Κάτι μου έλειπε σήμερα. Στο τέλος άρχισα να ξυπνάω, το πάλεψα. Το πέμπτο άλμα ήταν πάρα πολύ καλό άλμα, ήταν 8.31μ., με πάτημα πίσω, θα ήταν μεγάλο άλμα. Στο έκτο άλμα πήγαμε να ρισκάρουμε αλλά δεν έκατσε. Ο αέρα άλλαζε συνέχεια, ήταν δύσκολος αγώνας. Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά σαν επίδοση ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω για μένα για να το ευχαριστηθώ πιο πολύ».

Ποια ήταν η αίσθηση του αγώνα; Και για το αν είχε πίεση:

«Μου έβαλε πίεση και γι' αυτό απάντησα και με τη μία. Μετά μου έβαλε και ο Πίνοκ αρκετή, είναι πολύ καλός αθλητής και ξέρω ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι κοντά σ' εμένα. Δεν σταμάτησα ποτέ να προσπαθώ στον αγώνα. Το σερί μου ήταν καλό, δεν έκανα κάτω από 8.20μ. Το 8.48μ. είναι πολύ καλή επίδοση. Είμαι ευχαριστημένος».

Για το αν είχε τον έλεγχο:

«Έτσι γίνεται συνήθως, είχα την καλύτερη επίδοση και πηδούσα τελευταίος. Ίσως να μπορούσα να απαντήσω αν με περνούσε κάποιος. Ποτέ δεν ξέρεις διότι δεν πέρασε κανένας».

Για το ότι υπερασπίστηκε τον τίτλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι αν του λέει κάτι:

«Σίγουρα λέει κάτι αλλά για μένα οι Ολυμπιακοί Αγώνες χρειάζονται και λίγη τύχη για να το πετύχεις. Είναι μία φορά στα τέσσερα χρόνια. Υπάρχουν αθλητές που έχουν κερδίσει τέσσερις και πέντε φορές Παγκόσμια Πρωταθλήματα αλλά κάποιοι δεν ήταν τυχεροί και μπορεί να τραυματίστηκαν. Είμαι σίγουρα χαρούμενος κι έκανα και καλύτερη επίδοση από το Τόκιο».

Για την πνευματική προσέγγιση και πόσο μετράει:

«Μετράει πάρα πολύ. Εγώ είμαι ήσυχο άτομο και δεν κάνω πολλά πριν τον αγώνα. Σκέφτομαι τα πάντα, δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Σκέφτομαι το χειρότερο δυνατό και τα περιμένω όλα».

Για το τι είπε με τον Πομάσκι μετά το τέλος:

«Του είπα ότι δεν ήμουν καλός και μου είπε ότι δεν πειράζει, το πήραμε ξανά. Πάντα υπάρχει καλύτερο. Κάθε Στάδιο και κάθε αγώνας και κάθε μέρα είναι διαφορετική. Μπορεί κάποια άλλη μέρα σε κάποιο άλλο σημείο της γης να έκανα παραπάνω».

Για το τι θα ήθελε να πει στον κόσμο που τον υποστήριξε:

«Ευχαριστώ, έβλεπα πολλά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες και στα social media, σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη. Ελπίζω να σας έκανα έστω και λίγο περήφανους. Δεν τελείωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, εύχομαι καλή συνέχεια και στους άλλους αθλητές».



Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες