3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε-Μπόκα Τζούνιορς με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε-Μπόκα Τζούνιορς με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/7/2024 18:32
Η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε από το Εκουαδόρ φιλοξενεί την Μπόκα Τζούνιορς στο «Estadio Banco Guayaquil» στον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ του Κόπα Σουνταμερικάνα. Θα ακολουθήσει στις 25 Ιουλίου ο επαναληπτικός, ο οποίος θα καθορίσει και την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» τη βραζιλιάνικη Κρουζέιρο. Στην πλατφόρμα της Betsson , οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι συγκλονιστικές και θα βρείτε αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε - Μπόκα Τζούνιορς οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος προσφέρεται στο 1,68** και το διπλό της Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται στο 4,93** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Στο Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε - Μπόκα Τζούνιορς τα προγνωστικά εμφανίζουν φαβορί την Ιντεπεντιέντε, η οποία αγωνίζεται στο υψόμετρο των 2.850 μέτρων της πρωτεύουσας Κίτο. Την Μπόκα την αντιμετώπισε και στα ημιτελικά του Λιμπερταδόρες το 2016, όταν και τη νίκησε 2-1 εντός και 3-2 εκτός. Η Μπόκα Τζούνιορς δεν σκόραρε στα 3 τελευταία παιχνίδια της με ομάδες από το Εκουαδόρ (δύο ήττες). Σε 24 αναμετρήσεις με συλλόγους από τη συγκεκριμένη χώρα, ο σύλλογος από το Μπουένος Άιρες έχει 13-7-4 (38-17 γκολ).

Πιο πρόσφατο παιχνίδι της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε ήταν στις αρχές Ιουνίου με την Ορένσε, 1-0 με γκολ στο 95’, αποτέλεσμα που την ανέδειξε νικήτρια του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος με 10 νίκες και 5 ισοπαλίες. Εκτοτε η σεζόν διακόπηκε λόγω Copa America 2024 και σε αυτό το διάστημα η Ιντεπεντιέντε, η οποία έχει κατακτήσει μόνο ένα πρωτάθλημα (2021), έκανε προετοιμασία για να εμφανιστεί πιο δυνατή στις διοργανώσεις που μετέχει. Ο βασικός πέρσι, αναπληρωματικός φέτος, διεθνής μέσος Αλσίβαρ, μεταγράφηκε στη μεξικανική Λεόν. Η επιλογή ημίχρονο/τελικό: Χ/1 προσφέρεται στο 4,50** στην πλατφόρμα της Betsson. Ο συνδυασμός νίκη της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε και goal/goal να φτάνει στο 4,00**. Την ίδια στιγμή το Over 2,5 γκολ τοποθετείται στο 2,10**.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στις 20 Ιουνίου έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι η Μπόκα Τζούνιορς, με την Αλμιράντε Μπράουν για το Κύπελλο. Η Μπόκα νίκησε 2-1 και προκρίθηκε στη φάση των «16», όπου στα τέλη Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την Τάγιερες. Ο 37χρονος Καβάνι σκόραρε τόσο σε αυτό το ματς όσο και σε εκείνο που έγινε πέντε μέρες νωρίτερα, το 1-0 επί της Βέλες, το οποίο είχε τρεις κόκκινες στις καθυστερήσεις. Στον όμιλο του Σουνταμερικάνα προκρίθηκε ως δεύτερη, νικώντας δύο φορές τη Σπορτίβο Τρινιντένσε από την Παραγουάη (1-0, 2-1) και μία τη Νασιονάλ Ποτοσί από τη Βολιβία (4-0). Ο Ντιέγκο Μαρτίνες δεν υπολογίζει τους βασικούς χαφ Γιγιέρμο Φερνάντες, Σενόν (2 γκολ), Έκι Φερνάντες (2 γκολ) και Μεδίνα (2 γκολ). Το να προηγηθεί στο σκορ η Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται στο 2.95**, τη στιγμή που ο συνδυασμός goal/goal και Over 2,5 τέρματα φτάνει στο 2,65**. Το να σημειωθούν ακριβώς 3 γκολ στο παιχνίδι προσφέρεται στο 4.00** στις ενισχυμένες αποδόσεις της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες