5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Φλαμένγκο-Φορταλέζα με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Φλαμένγκο-Φορταλέζα με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/7/2024 00:10
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δράση στη Serie A Βραζιλίας και το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής περιέχει συναρπαστικές αναμετρήσεις, με διεκδικήτριες του τίτλου να δίνουν δυνατά ματς. Τα φώτα είναι στραμμένα στο «Maracana» όπου η Φλαμένγκο υποδέχεται την Φορταλέζα (02:00) με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι συγκλονιστικές και θα βρείτε αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Για το Φλαμένγκο – Φορταλέζα οι αποδόσεις τοποθετούν την «Φλα» στη θέση του οδηγού για να επικρατήσει. Ο άσος της Φλαμένγκο προσφέρεται στο 1,59** και το διπλό της Φορταλέζα βρίσκεται στο 5,42** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό event. ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΣΤΗΝ BETSSON!

Στο Φλαμένγκο – Φορταλέζα τα προγνωστικά δεν προκαλούν έκπληξη. Τα στατιστικά της Φλαμένγκο είναι πολύ καλά παρόλο που έχει επηρεαστεί από τη δραστηριότητα στο μεταγραφικό παζάρι, το Copa America 2024 και το πρόγραμμα με τα συνεχόμενα ματς. Έχει ρεκόρ 9-4-2 και 5-1-1 εντός έδρας, ενώ η Φορταλέζα στέκεται στο 6-5-3 με 1-2-3 μακριά από το γήπεδό της.

Η Φλαμένγκο, τώρα, ψάχνει αντίδραση μετά την αναπάντεχη ισοπαλία 1-1 με την Κουϊαμπά εντός έδρας. Έχει απουσίες που την επηρεάζουν καθώς μεταξύ άλλων λείπουν οι μπακ Βίνια, Βαρέλα και οι μέσοι δε Αρασκαέτα και δε λα Κρους. Ωστόσο, διαθέτει βάθος στον πάγκο και αξιόπιστες επιθετικές λύσεις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ανά πάσα στιγμή. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson, το combo νίκη της Φλαμένγκο, Over 2,5 γκολ και anytime scorer τον Πέδρο, πληρώνει 3,60** (από 3,25). Στο μεταξύ, η επιλογή ημίχρονο/τελικό: 1/1 δίνεται στο 2,50** και στο 2,20** συναντάμε το αποτέλεσμα ημιχρόνου: Φλαμένγκο.

Η Φορταλέζα προέρχεται από νίκη με 1-0 κόντρα στην Φλουμινένσε, που της έδωσε άλλον αέρα ενόψει του ματς με την Φλαμένγκο. Βέβαια, καλείται να βελτιώσει την επίδοσή της εκτός έδρας, αν θέλει να έχει τύχη. Πάντως, πρόκειται για ομάδα που είναι αποτελεσματική στις δύο περιοχές και ο συνδυασμός goal/goal και Over 2,5 τέρματα προσφέρεται στο 2,45**, ενώ το να ανοίξει το σκορ βρίσκεται στο 3,10**.

03:30 Ατλέτικο Μινέιρο – Σάο Πάολο

Στην «Arena MRV» η Ατλέτικο Μινέιρο φιλοξενεί τη Σάο Πάολο. Η Ατλέτικο Μινέιρο επιδιώκει να σηκώσει κεφάλι, ενώ η Σάο Πάολο βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Για το Ατλέτικο Μινέιρο – Σάο Πάολο οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Ατλέτικο Μινέιρο προσφέρεται στο 2,38** και το διπλό της Σάο Πάολο δίνεται στο 3,07** στην πλατφόρμα της Betsson. Υπάρχει και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

Η Ατλέτικο Μινέιρο έπειτα από μια πολύ καλή αρχή στη σεζόν, έχει πάρει την κάτω βόλτα επηρεασμένη από τα συνεχόμενα ματς και τις πολλές και σημαντικές απουσίες που έχει. Μετράει μονάχα μια νίκη στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια της. Ωστόσο, η παράδοση κόντρα στη Σάο Πάολο είναι με το μέρος της μιας και δεν έχει χάσει από αυτή στα τελευταία έξι ματς τους. Το να φτάσει πρώτη η Ατλέτικο Μινέιρο στα δύο γκολ ανταμείβει με 3,40** (από 3,10) στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson ανταμείβει με 3,40** (από 3,10) στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson. Ο συνδυασμός νίκη της Ατλέτικο Μινέιρο και goal/goal ανέρχεται στο 5,50**.

Η Σάο Πάολο, από την πλευρά της, πηγαίνει από νίκη σε νίκη κι έχει πανηγυρίσει τέσσερις συνεχόμενες. Θέλει να περάσει από την έδρα μιας δύσκολης αντιπάλου και να στείλει το μήνυμα πως είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο. Το να προηγηθεί στο σκορ προσφέρεται στο 2,10**, ενώ το combo νίκη της Σάο Πάολο, anytime scorer ο Τζόναθαν Καλέρι και Over 9,5 κόρνερ βρίσκεται στο 6,80**.

01:30 Παλμέιρας – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε

Στο «Allianz Parque», η Παλμέιρας αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και ψάχνει να πανηγυρίσει ακόμη μια νίκη στην προσπάθειά της να διατηρήσει τα σκήπτρα της στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Στο Παλμέιρας – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε οι αποδόσεις παρουσιάζουν ξεκάθαρο φαβορί. Συγκεκριμένα,ο άσος της Παλμέιρας προσφέρεται στο 1,43** και το διπλό της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στο 7,37** στην πλατφόρμα της Betsson

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

H Παλμέιρας αν και βρίσκεται εν μέσω μεταγραφικών πάρε – δώσε και χτυπημένη από απουσίες και το πρόγραμμα, δείχνει την ανθεκτικότητά της, το βάθος του ρόστερ της, αλλά και την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο προπονητής Αμπέλ Φερέιρα. Στο τελευταίο της ματς νίκησε με 2-0 την Μπαΐα και μετράει τρεις αγωνιστικές αήττητη, ενώ έχει και ευνοϊκή παράδοση απέναντι στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Έτσι, το combo νίκη Παλμέιρας + Over 2,5 γκολ + Χοσέ Μανουέλ Λόπες anytime scorer φτάνει στο 3,90** (από 3,55) με την Ενίσχυση Απόδοσης της Betsson. Το χάντικαπ: Παλμέιρας (-1) δίνεται στο 2,25**, ενώ το Over 2,5 γκολ της Παλμέιρας τοποθετείται στο 2,95**.

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, πάλι, ψάχνει να βρει τα πατήματά της υπό το νέο προπονητή της, Βάγκνερ Μαντσίνι. Βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, ξέρει πως οι πιθανότητες δεν είναι το μέρος της, αλλά παρουσιάζεται έτοιμη να δώσει τη μάχη της και ότι πετύχει. Το να ανοίξει το σκορ έχει απόδοση 3,60** και το αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ατλέτικο Γκοϊανιένσε φτάνει στο 7,00**.

03:30 Βιτόρια – Μποταφόγκο

Στο «Estadio Manoel Barradas» η Βιτόρια αναμετριέται με την Μποταφόγκο. Η Βιτόρια θέλει μια νίκη που θα της δώσει βαθμολογική ανάσα, την στιγμή που η Μποταφόγκο ψάχνει ακόμη ένα τρίποντο καθώς βρίσκεται στην κούρσα της διεκδίκησης του τίτλου. Στο Βιτόρια – Μποταφόγκο οι αποδόσεις είναι σχετικά κοντά αν και τα στατιστικά της φιλοξενούμενης είναι ανώτερα. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Βιτόρια προσφέρεται στο 2,77** και το διπλό της Μποταφόγκο δίνεται στο 2,57** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Βιτόρια προέρχεται από νίκη με 2-1 επί της Κρισιούμα και ποντάρει στη δύναμη της έδρας της για να κάνει την έκπληξη απέναντι στην Μποταφόγκο. Το goal/goal βρίσκεται στο 1,90** και το Over 2,5 γκολ πληρώνει 2,25**. Ο συνδυασμός νίκη της Βιτόρια και goal/goalεμφανίζεται στο 6,00**.

Η Μποταφόγκο αφού νίκησε με 3-0 την Ατλέτικο Μινέιρο έχει 3-1-0 στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και 9-4-1 στα 14 πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της. Σε πολύ καλή φόρμα και με γεμάτο ρόστερ, προσφέρεται στο 4,95** (από 4,50) για ημίχρονο/τελικό: 2/2 στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson. Το combo νίκη της Μποταφόγκο, Over 2,5 γκολ και anytime scorer o Τικίνιο Σοάρες δίνεται στο 6,00**.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες