1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ισπανία-Γαλλία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Ισπανία-Γαλλία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/7/2024 00:20
Η αυλαία των ημιτελικών στο Ευρωπαϊκό ανοίγει με μια σπουδαία αναμέτρηση στην «Fussball Arena Munchen» του Μονάχου καθώς κοντράρονται η Ισπανία με τη Γαλλία (22:00). Νοκ άουτ ματς, είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι, ενώ η νικήτρια αυτού του ζευγαριού θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην Ολλανδία ή την Αγγλία. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι συναρπαστικές και θα βρείτε αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Για το Ισπανία – Γαλλία οι αποδόσεις είναι σχεδόν μοιρασμένες, απόδειξη του πόσο δυνατές είναι οι δύο ομάδες. Ο άσος της Ισπανίας προσφέρεται στο 2,72** και το διπλό της Γαλλίας βρίσκεται στο 3,10** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του εργαλείου Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική. ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗΝ BETSSON!

Στο Ισπανία – Γαλλία τα προγνωστικά μπορεί να δίνουν τον πρώτο λόγο τους Ισπανούς, αλλά οι δύο ομάδες έχουν τεράστια παράδοση και πολλούς αστέρες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Σε αυτό το σημείο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο και δη σ' ένα ζευγάρι με προηγούμενα μιας κι αυτή η γενιά των Ισπανών ποδοσφαιριστών δεν έχει ξεχάσει πως η Γαλλία τους στέρησε το UEFA Nations League το 2021. Στο μεταξύ, το να περάσει η Ισπανίατοποθετείται στο 1,81** και το να πάρει το εισιτήριο η Γαλλία φτάνει στο 2,01** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Ισπανία μετράει νίκες ως τώρα στο Ευρωπαϊκό. Έγραψε τρία στα τρία στο δεύτερο όμιλο καθώς ξεπέρασε με 3-0 την Κροατία και με 1-0 την Ιταλία και την Αλβανία. Έπειτα, στους «16» νίκησε με ανατροπή 4-1 τη Γεωργία, ενώ στα προημιτελικά ξεπέρασε το εμπόδιο της Γερμανίας με 2-1 στην παράταση. Σ' εκείνο το ματς αν και κυριαρχούσε αποφάσισε να δώσει χώρο στους Γερμανούς και δέχθηκε την ισοφάριση. Στην τελευταία φάση του έξτρα χρόνου ένα λάθος της Γερμανίας της επέτρεψε να σημειώσει το νικητήριο γκολ. Τώρα, το ημίχρονο/τελικό: 1/1 δίνεται στο 4,65**, ενώ το χάντικαπ: Ισπανία (-1) ανεβαίνει στο 7,45** (από 6,20) στις Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson. Το ακριβές σκορ 1ου ημιχρόνου 1-0 δίνεται στο 5,50** (από 5,00) και το να φτάσει πρώτη η Ισπανία στα δύο γκολ το συναντάμε στο 3,85** (από 3,50).

Ωστόσο, εκείνη η μάχη άφησε ουλές στην Ισπανία. Είναι τιμωρημένοι οι βασικοί αμυντικοί Καρβαχάλ, Λε Νορμάν και τραυματίστηκε σοβαρά ο βασικός μέσος Πέδρι. Την θέση του τελευταίου αναμένεται να πάρει ο Ντάνι Όλμο. Τα βλέμματα και η προσοχή των Γάλλων αμυντικών θα είναι στραμμένα πάνω στους τρομερούς πιτσιρικάδες της Ισπανίας, Λαμίν Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς. Το να σκοράρει οποτεδήποτε ο Λαμίν Γιαμάλ προσφέρεται στο 5,00**, ενώ το να ανοίξει το σκορ ο Ντάνι Όλμο πληρώνει 9,50**. Το combo νίκη της Ισπανίας, Over 2,5 γκολ και Άλβαρο Μοράτα anytime scorer εκτοξεύεται στο 10,55** (από 8,80) με την Σούπερ Ενίσχυση της Betsson.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Γαλλία, σε αντίθεση με την Ισπανία, δεν εντυπωσιάζει στο Ευρωπαϊκό λόγω της επίθεσής της. Είναι η άμυνά της που την έχει οδηγήσει ως εδώ. Στα πέντε προηγούμενα ματς δέχθηκε μόνο ένα γκολ κι αυτό από πέναλτι. Βέβαια, η παραγωγικότητά της είναι χαμηλή. Έχει τρία τέρματα υπέρ και κανένα σε ανοικτό παιχνίδι – τα δύο ήταν αυτογκόλ και το άλλο πέναλτι. Στους ομίλους η Γαλλία νίκησε 1-0 την Αυστρία κι έφερε ισοπαλίες με την Ολλανδία (0-0) και την Πολωνία (1-1). Στους «16» νίκησε με 1-0 το Βέλγιο και στους «8» με 5-3 στα πέναλτι την Πορτογαλία (0-0 κ.α., παρ.).

Γι' αυτό και ο προπονητής Ντιντιέ Ντεσάν περιμένει περισσότερα από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του. Το combo νίκη της Γαλλίας, anytime scorer ο Κιλιάν Εμπαπέ και Over 9,5 κόρνερ προσφέρεται στο 9,85** (από 8,20) με τη Σούπερ Ενίσχυση της Betsson. Το να σκοράρει οποτεδήποτε ο Αντουάν Γκριεζμάν ανταμείβει με 5,50** (από 5,00). Ισπανοί και Γάλλοι είναι έτοιμη για μια μεγάλη μονομαχία και ο συνδυασμός goal/goal και Over 2,5 δίνεται στο 3,35** (από 3,05) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες