4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Sportingbet - Build A Bet* σε όλους τους αγώνες του Euro!

Sportingbet - Build A Bet* σε όλους τους αγώνες του Euro!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/6/2024 10:24
Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει απόψε η… αυλαία της φάσης των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Sportingbet - Πρώιμη Πληρωμή* στους αγώνες του Euro!

Θα... μιλήσει η παράδοση;

Στο “Olympiastadion” του Βερολίνου αρχίζει η νοκ – άουτ φάση των «16» του Euro, όπου κοντράρονται η Ελβετία με την Ιταλία. Στόχος και των δύο ομάδων είναι αδιαμφησβήτητα η πρόκρισή τους στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι Ελβετοί με μία νίκη και δύο ισοπαλίες κατέλαβαν την 2 η θέση στον 1ο όμιλο και για ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες. Το συγκρότημα του Μουράτ Γιακίν γνωρίζει πως δεν είναι το φαβορί κόντρα στους Ιταλούς, ωστόσο, έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στους «μεγάλους» . Μοναδικός απών ο Βίντμερ, καθώς συγκέντρωσε δύο κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Η «σκουάντρα
ατζούρα» χρειάστηκε το τέρμα του Τζακάνι στην τελευταία φάση του αγώνα με την Κροατία για να πανηγυρίσει την πρόκρισή της στους «16» και να υπερασπιστεί τον τίτλο. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν έχει εντυπωσιάσει με την εικόνα της μέχρι στιγμής, ωστόσο, έχει ξεχωρίσει για τον δυναμισμό και το πάθος της. Εκτός ο Καλαφιόρι, ο οποίος συμπλήρωσε επίσης δύο κίτρινες κάρτες. Έξι ισοπαλίες τις οκτώ τελευταίες φορές που έχουν έρθει αντίπαλες μετρούν οι δύο ομάδες, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.Sportingbet - Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Euro!

Τον πρώτο λόγο η Γερμανία

Με την αναμέτρηση Γερμανία – Δανία στο “Signal Iduna Park” ολοκληρώνεται η 1 η ημέρα της φάσης των «16» του Euro. Οι οικοδεσπότες έχουν τον πρώτο λόγο για να συνεχίσουν στη διοργάνωση, χωρίς αυτό όμως να… καταδικάζει τους Δανούς, οι οποίοι για ακόμα μία τελική φάση παρουσιάζονται πειθαρχημένοι και επικίνδυνοι.

«Πονοκέφαλος» για το κέντρο της άμυνας έχει πιάσει τον Νάγκελσμαν, καθώς ο Τα είναι τιμωρημένος, ενώ Ρούντιγκερ παραμένει αμφίβολος. Με… σύμμαχο την «παράδοση» κόντρα στους Γερμανούς, οι «ερυθρόλευκοι» του Χιούλμαντ θα παλέψουν για την πρόκριση στους «8». Από τις εννιά φορές που έχουν αντιμετωπίσει την «νασιονάλφανσαφτ», ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχουν επικρατήσει τις τέσσερις, μετρώντας μόλις δύο ήττες, ενώ οι υπόλοιπες αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες. Αγωνιστικά, ο Δανός τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αμυντικού μέσου Χιούλμαντ, με το οποίο έχουν απλή συνωνυμία.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ
ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες