3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Κόπα Αμέρικα:«Σβηστά»  στους «16» η Κολομβία, «ξέσπασε» με τεσσάρα η Βραζιλία (video)

Κόπα Αμέρικα:«Σβηστά» στους «16» η Κολομβία, «ξέσπασε» με τεσσάρα η Βραζιλία (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
29/6/2024 09:50
Η Κολομβία με μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε 3-0 της Κόστα Ρίκα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, όπου βρίσκεται με το ένα.. πόδι και η Βραζιλία μετά το 4-1 επί της Παραγουάης και οι δυο τους θα «συγκρουστούν» σε ντέρμπι κορυφής στην τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Oι «καφετέρος» δεν συνάντησαν προβλήματα κόντρα στην Κόστα Ρίκα και αφού άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Ντίας στο 31', «καθάρισαν» μέσα σε ένα τρίλεπτο στο δεύτερο μέρος με τους Σάντσες (59`) και Κόρντομπα (62`) να σκοράρουν και να διαμορφώνουν το τελικό σκορ, σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής και αποτυπώθηκε στο χορτάρι.Με αυτό το τρίποντο η Κολομβία έκανε το 2Χ2 και με έξι βαθμούς είναι στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου.



Στο άλλο ματς του ομίλου η «σελεσάο» συνήλθε μετά την «γκέλα» της πρεμιέρας με την Κόστα Ρίκα (0-0) και συνέτριψε την Παραγουάη με 4-1.

Οι Βραζιλιάνοι έβαλαν γερές βάσεις νίκης από το πρώτο ημίχρονο καθώς οι Βινίσιους Τζούνιορ (35`, 45`+3`) και Σάβιο (43`) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων, παρ' ότι στο ξεκίνημα είδαν... φαντάσματα με τον Πακετά να αστοχεί σε πέναλτι στο 31'.

Ο Αλντερέτε μείωσε για την Παραγουάη στο 48', πριν ο Πακετά βρει τελικά δίχτυα στο 65' διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, σε ένα ματς που οι Παραγουανοί ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουμπάς στο 81ο λεπτό.

Η Βραζιλία έφτασε έτσι τους 4 βαθμούς και για να αποκλειστεί θα πρέπει να συμβεί... θαύμα που περιλαμβάνει δική της ήττα από την Κολομβία στην τελευταία αγωνιστική, με 4 γκολ διαφορά κι ταυτόχρονα νίκη της Κόστα Ρίκα επί της αποκλεισμένης Παραγουάης επίσης με 4 γκολ διαφορά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η «σελεσάο» πάει μόνο για τη νίκη ώστε να τερματίσει πρώτη και να αποφύγει και την Ουρουγουάη στα προημιτελικά, την ώρα που στην Κολομβία φτάνει και η ισοπαλία.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες