8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Πορτογαλία-Τσεχία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Πορτογαλία-Τσεχία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/6/2024 11:29
Με δύο συναρπαστικές αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική της φάσης των γκρουπ του Euro 2024. Ο 6ος όμιλος είναι ο τελευταίος που ρίχνεται στη «μάχη» της διοργάνωσης και φυσικά τα βλέμματα είναι στραμμένα στο «Leipzig Stadium» όπου κοντράρονται η Πορτογαλία με την Τσεχία (22:00). Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενδεχομένως στο τελευταίο του μεγάλο τουρνουά με την εθνική ομάδα της χώρας του, θέλει να την οδηγήσει και πάλι στην κορυφή. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι άκρως ελκυστικές και υπάρχουν αμέτρητες αγορές για στοίχημα.Για το Πορτογαλία – Τσεχία οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές. Ο άσος της Πορτογαλίας προσφέρεται στο 1,52** και το διπλό της Τσεχίας βρίσκεται στο 6,50** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, γι' αυτή την σπουδαία αναμέτρηση είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗΝ BETSSON!

Για το Πορτογαλία – Τσεχία τα προγνωστικά δεν αποτελούν έκπληξη. Η Πορτογαλία πήγε στα γήπεδα της Γερμανίας με μια πολύ δυνατή αποστολή, γεμάτη από αστέρες και λογαριάζεται ως μια από τις διεκδικήτριες του τίτλου. Βέβαια, η Τσεχία είναι μια έμπειρη ομάδα που παίζει δυνατά στις τελικές φάσεις των μεγάλων διοργανώσεων και πάντοτε αποτελεί δύσκολη αντίπαλο για οποιαδήποτε βρεθεί στο δρόμο της.

Η Πορτογαλία αφότου προσέλαβε τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μετράει 13 νίκες και δύο ήττες σε 15 αγώνες, με τα αρνητικά αποτελέσματα να καταγράφονται σε φιλικές αναμετρήσεις με την Σλοβενία και την Κροατία όπου έγιναν δοκιμές ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Έχει πληθώρα κορυφαίων παικτών σε όλες τις θέσεις, πλουραλισμό στην επίθεση, αλλά σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν έχει βρει τον τρόπο να ταιριάξει αρμονικά το ταλέντο που έχει από τη μεσαία γραμμή και μπροστά καλύπτοντας παράλληλα τις αδυναμίες της.

Η Τσεχία, πάλι, είναι μια ομάδα που βρίσκεται για καιρό μαζί. Έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου κι έχει σφυρηλατηθεί στις υψηλές απαιτήσεις των μεγάλων διοργανώσεων όπως είναι το Euro απ' όπου δεν λείπει εδώ και δεκαετίες. Με δεδομένο πως στο γκρουπ συμμετέχουν επίσης η Τουρκία με τη Γεωργία, ο ρεαλιστικός στόχος της είναι να πάρει την πρόκριση στους «16» κι έπειτα όπου τη βγάλει ο δρόμος της. Σε κάθε περίπτωση, διαθέτει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αν τους δοθεί η ευκαιρία. Στο παιχνίδι φαβορί είναι το Over με απόδοση 1,74** ενώ το Under φτάνει στο 2,12** στην πλατφόρμα της Betsson .

19:00 Τουρκία – Γεωργία

Νωρίτερα, στο «BVB Stadion Dortmund» αναμετριούνται η Τουρκία με τη Γεωργία για την πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου. Μια σημαντική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες. Η Τουρκία θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη προκειμένου να βάλει τις βάσεις της πρόκρισής της στην επόμενη φάση, ενώ για τη Γεωργία αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της σε τελική φάση Euro.

Για το Τουρκία – Γεωργία οι αποδόσεις που συναντάμε είναι οι εξής: Ο άσος της Τουρκίας βρίσκεται στο 1,72** και το διπλό της Γεωργίας πληρώνει στο 5,35** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, υπάρχει διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, ένας διαφορετικός τρόπος στοιχηματισμού που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ' ένα αθλητικό event.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ

Η Τουρκία βρίσκεται ακόμη σε μεταβατικό στάδιο. Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους της με τον Στέφαν Κουντς κι έδωσε τα κλειδιά της ομάδας στον Ιταλό Βιντσέντσο Μοντέλα. Έκτοτε μετράει μόλις οκτώ παιχνίδια όπου νίκησε στα πρώτα τρία, αλλά δεν τα κατάφερε στα τελευταία πέντε. Έτσι πήγε στη Γερμανία με αμφιβολίες, ενώ υπήρξαν και απουσίες της τελευταίας στιγμής που επηρεάζουν την αμυντική σύνθεσή της. Γι' αυτό και θα χρειαστεί να βρει γρήγορα τον καλό εαυτό της και εν κινήσει.

Η Γεωργία, από την άλλη, είναι μια ομάδα που εδώ και καιρό ξέρει τι κάνει μέσα στο γήπεδο. Ο Βίλι Σανιόλ έχει χτίσει ένα αξιόπιστο σύνολο στην άμυνα που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις ατομικές εμπνεύσεις των Κβαρατσχέλια, Μικαουτάτζε και των άλλων μεσοεπιθετικών και επιθετικών που βρίσκονται στην αποστολή. Η έλλειψη εμπειρίας σε αυτό το επίπεδο είναι ένα μειονέκτημα, αλλά που μπορεί να καλυφθεί από τον ενθουσιασμό και τη διάθεση όλων να χαρούν με τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας.Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ματς προσφέρεται στο 2,09** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες