1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Εuro 2024: Bet Builders με τους αστέρες Ντε Μπρόινε και Εμπαπέ στα ματς της Δευτέρας!

Εuro 2024: Bet Builders με τους αστέρες Ντε Μπρόινε και Εμπαπέ στα ματς της Δευτέρας!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/6/2024 15:23
Πρεμιέρα για το Group E του Euro 2024 στο πρόγραμμα της Δευτέρας. Στις 16:00, στην Allianz Arena του Μονάχου, η σέντρα της αναμέτρησης Ρουμανία - Ουκρανία. Εξαιρετική η πορεία της ομάδας του Ιορντανέσκου μέχρι τα γήπεδα της Γερμανίας. Είναι χαρακτηριστικό πως ολοκλήρωσε την προκριματική φάση αήττητη, αφήνοντας στην 2η θέση την Ελβετία. Η επιστροφή στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης μετά από χρόνια, συνιστά από μόνη της μια πρώτη επιτυχία. Αουτσάιντερ στον όμιλο η Ρουμανία, με ενθουσιασμό και δίχως πίεση, ίσως αποτελέσει μια από τις εκπλήξεις του τουρνουά.

Μετά... κόπων και βασάνων έφτασε στα γήπεδα της Γερμανίας η Ουκρανία. Ξεσπιτωμένη λόγω του πολέμου και μέσα από την επίπονη διαδικασία των playoffs. Εκεί όπου χρειάστηκε δύο μεγάλες ανατροπές απέναντι σε Βοσνία και Ισλανδία.

Seri διλήμματα για το Euro 2024 όπου διεκδικείς έως 1.000.000€ στη Stoiximan!

Είναι άξια θαυμασμού, καθώς ο τρόπος που καλείται να ανταγωνιστεί σε μια μεγάλη διοργάνωση είναι πολύ δύσκολος. Δείχνει ωστόσο πως μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Εξάλλου διαθέτει ένα έμπειρο ρόστερ, με ταχύτητα, συνοχή στο χορτάρι και προσωπικότητες στα αποδυτήρια.

Φαβορί η Ουκρανία στο Μόναχο, ωστόσο η Ρουμανία είναι σκληρή και θα παλέψει για το αποτέλεσμα. Δύσκολα θα κυριαρχήσει το θέαμα, καθώς στην πρεμιέρα του Group E ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Να σκοράρει ο Ντόβμπικ & Ουκρανία Over 4,5 κόρνερ σε απόδοση 7.70 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 19:00 στη Φρανκφούρτη, Βέλγιο και Σλοβακία συγκρούονται στο δεύτερο ματς του ομίλου. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναζητούν μια μεγάλη διάκριση τα τελευταία χρόνια. Έχουν την εμπειρία, έχουν την ποιότητα, διαθέτουν σπουδαίους παίκτες, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να κάνουν το βήμα παραπάνω.

EuroScorer: Κερδίζεις έπαθλα* κάθε φορά που σκοράρει ο παίκτης σου!

Η διαδικασία στα προκριματικά είναι σχετικά απλή υπόθεση για το Βέλγιο πλέον, το ζητούμενο ωστόσο είναι να δείξει ανάλογη συνέπεια φτάνοντας στα τελικά του Euro 2024. Ο Τεντέσκο έχει βελτιώσει την εικόνα του Βελγίου, που είναι αήττητο από τον Δεκέμβρη του 2022.

EuroWinner: Κερδίζεις έπαθλα* κάθε φορά που κερδίζει η ομάδα σου!

Άλλαξε ταχύτητα η Σλοβακία τους προηγούμενους μήνες. Και έφτασε στα γήπεδα της Γερμανίας ευελπιστώντας να κάνει το κομμάτι της. Άλλωστε δεν έχει πίεση, αφού αποτελεί ένα από τα μεγάλα αουτσάιντερ της διοργάνωσης.

Μια πιθανή παρουσία στα νοκ άουτ, θα είναι επιτυχία για τη Σλοβακία, που στηρίζεται στο σύνολο και όχι στην ατομική ποιότητα. Διαθέτει 3-4 παίκτες που ξεχωρίζουν στο υψηλότερο επίπεδο, έχει εμπειρία και θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για πρόκριση από το Group E.

Το Βέλγιο είναι το φαβορί του αγώνα αλλά και του ομίλου. Η Σλοβακία είναι σκληρή, δυσκολοκατάβλητη και οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες. Το συνδυαστικό στοίχημα Ντε Μπρόινε 1+ ασίστ & Βέλγιο Over 5,5 κόρνερ & Over 2,5 συνολικά οφσάιντ σε απόδοση 6.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

Η δράση στο Group D ξεκίνησε την Κυριακή, με 2-1 της Ολλανδίας απέναντι στην Πολωνία. Και συνεχίζεται το βράδυ της Δευτέρας με την αναμέτρηση Αυστρία - Γαλλία (22:00). Δεν γεμίζει το μάτι η ομάδα του Ράνγκνιγκ, βρίσκει ωστόσο πάντα τον τρόπο να είναι ανταγωνιστική στο υψηλότερο επίπεδο.

Με τα χρόνια βελτίωσε την παραγωγική της διαδικασία η Αυστρία, «έδωσε» παίκτες σε κορυφαίες ομάδες/πρωταθλήματα, βρήκε πρωταγωνιστές, διατήρησε βασικά κομμάτια της φιλοσοφίας της και είναι πλέον μια υπολογίσιμη δύναμη στις μεγάλες διοργανώσεις.

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας με 15€ κουπόνι efood στη Stoiximan!

Η Γαλλία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Και είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο στο Euro 2024. Διαθέτει ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ στα γήπεδα της Γερμανίας, καθώς συνδυάζει όλα τα στοιχεία που απαιτεί σήμερα το ποδόσφαιρο σε επίπεδο διεκδίκησης τίτλων.

Ο Ντεσάν έχει μια ευρεία γκάμα επιλογών, ξέρει καλά τα «κουμπιά» των παικτών του και έχει την άνεση να προσαρμόζει το πλάνο ανάλογα με τις ανάγκες ενός αγώνα. Άλλωστε το βάθος στον πάγκο της Γαλλίας προσφέρει σχεδόν... απεριόριστες λύσεις και ευελιξία στο τακτικό πλάνο.

Η Αυστρία είναι δυνατό σύνολο, με αρετές στο χορτάρι, ωστόσο δύσκολα θα αντέξει απέναντι στη Γαλλία. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Εμπαπέ 2+ προσπάθειες στην εστία & Αυστρία Over 2,5 κόρνερ σε απόδοση 3.15 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες