6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Γερμανία-Σκωτία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Γερμανία-Σκωτία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/6/2024 15:17
Στην «Fussball Arena Munchen» του Μονάχου ανοίγει η αυλαία του Euro 2024. Γερμανία και Σκωτία κοντράρονται στην πρεμιέρα του μεγάλου ποδοσφαιρικού ραντεβού της Ευρώπης. Οι Γερμανοί μπαίνουν στο «δικό τους» τουρνουά με φιλοδοξία να διεκδικήσουν το τρόπαιο και η πρώτη πρόκληση είναι σημαντική με δεδομένο πως η Σκωτία είναι μια μαχητική και καλά δουλεμένη ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε οποιαδήποτε αντίπαλο.

Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι συναρπαστικές και υπάρχουν αμέτρητες αγορές για στοίχημα.Για το Γερμανία – Σκωτία οι αποδόσεις έχουν σε πρώτο πλάνο την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν: Ο άσος της Γερμανίας προσφέρεται στο 1,29**, ενώ το διπλό της Σκωτίας το βρίσκουμε στο 11,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ' ένα αθλητικό event.

ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗΝ BETSSON!

Στο Γερμανία – Σκωτία τα προγνωστικά είναι ξεκάθαρα, αλλά τα πάντα θα κριθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εξάλλου, η Γερμανία παίζει με τεράστια πίεση, την στιγμή που η Σκωτία ως αουτσάιντερ και δεν έχει τίποτα να χάσει.

Η Γερμανία, λοιπόν, μπαίνει στο τουρνουά σε μια ιδιαίτερη στιγμή. Έπειτα από την αποτυχία της στο Μουντιάλ 2022 βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και προσπαθεί να «χτίσει». Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αφότου διαδέχθηκε τον Χάνζι Φλικ έχει καταφέρει να δώσει μια δομή στην ομάδα του, αλλά και πάλι υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Στα τελευταία φιλικά της έμεινε στο 0-0 με την Ουκρανία και νίκησε δύσκολα με 2-1 την Ελλάδα. Γι' αυτό και περιμένει από έμπειρους παίκτες όπως Μάνουελ Νόιερ, ο Ιλκάι Γκιντογάν κι ο Τόνι Κρόοζ να της δώσουν σταθερότητα. Μάλιστα, ο τελευταίος είναι τόσο σημαντικός για τον τρόπο παιχνιδιού της που προσφέρεται με Σούπερ Ενίσχυση στο 4,25** (από 3,25) το να μοιράσει μια ασίστ στη διάρκεια της αναμέτρησης. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Γερμανία έχει μια απώλεια της τελευταίας στιγμής με τον μέσο Πάβλοβιτς να εγκαταλείπει την αποστολή και την θέση του να παίρνει ο έμπειρος χαφ της Ντόρτμουντ, Εμρέ Τζαν.

Η Σκωτία, πάλι, πάει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με σκοπό να διεκδικήσει την πρόκριση στην φάση των «16», κάτι που δεν έχει καταφέρει να πετύχει ως τώρα στην ιστορία. Ο Στιβ Κλαρκ έχει μια ομάδα που είναι μαζί χρόνια και διαθέτει παίκτες που έχουν εμπειρίες στο υψηλότερο επίπεδο του ποδοσφαίρου καθώς πολλοί από αυτούς παίζουν ή έχουν παίξει στην Premier League και σε σημαντικές ομάδες της Αγγλίας. Όσο για την ενδεκάδα που θα παρατάξει, δεν έχει στο απόλυτο τον μπακ Ρόμπερτσον, αλλά και τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Άρμστρονγκ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson, το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες πληρώνει 2,40** (από 2,16) και το πρώτο γκολ στο ματς από την Σκωτία προσφέρεται στο 4,75** (από 4,30). Το ενδεχόμενο να σκοράρει οποτεδήποτε ο Νίκλας Φίλκρουγκ φτάνει στο 2,50** από 2,25, ενώ το combo της νίκης της Γερμανίας με Over 2,5 γκολ και anytime scorer τον Κάι Χάβερτς βρίσκεται στο 3,60** (από 3,25). Από εκεί κι έπειτα, Over 10,5 κόρνερ δίνεται στο 3,05** (από 2,77) και το goal/goal ανέρχεται στο 2,40** (από 2,16).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες