3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Euro: Η UEFA βάζει τέλος στις διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή

Euro: Η UEFA βάζει τέλος στις διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2024 02:04
Ρηξικέλευθή απόφαση στο Euro της Γερμανίας, καθώς η UEFA ενημέρωσε ότι μόνο οι αρχηγοί ή ένας καθορισμένος παίκτης, αν ο αρχηγός είναι τερματοφύλακας, θα μπορούν να συνομιλούν με τον διαιτητή για μια αμφιλεγόμενη φάση.

Τέλος στις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών θέλει να βάλει η UEFA η οποία λανσάρει νέο κανονισμό στο Euro.

Όπως ενημέρωσε λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά ο επικεφαλής διαιτησίας της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι, μόνο ο αρχηγός ή ένας καθορισμένος παίκτης εντός γηπέδου, εάν ο αρχηγός είναι τερματοφύλακας, θα μπορεί να μιλάει με τον διαιτητή κατά τη διάρκεια των διευκρινίσεων για αμφισβητούμενες φάσεις. Οι άλλοι παίκτες πρέπει να σέβονται τον διαιτητή, να κρατούν αποστάσεις και να μην περιβάλλουν τους διαιτητές του αγώνα.Περιπτώσεις επιθετικότητας και διαφωνίας πρέπει να αντιμετωπίζονται αυστηρά τονίζει η UEFA, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι παίκτες που δεν είναι αρχηγοί και διαμαρτύρονται θα λαμβάνουν αυτόματα κίτρινη κάρτα.

«Μοιραστήκαμε την ιδέα με τους προπονητές του Euro και μιλήσαμε για αυτό το θέμα μέσα στο Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο της UEFA, με κορυφαίους παίκτες, πρώην παίκτες και προπονητές», εξήγησε ο Ροσέτι και πρόσθεσε: «Και, όλοι μαζί, συμφωνήσαμε για αυτήν την κατάσταση και μετά πήγαμε στις ομάδες. Είναι χαρούμενοι για αυτό. Δεν το κάνουμε αυτό για τους διαιτητές ή την Επιτροπή Διαιτητών της UEFA, αλλά για το ποδόσφαιρο, την εικόνα του παιχνιδιού και την επόμενη γενιά. Αυτές οι συναντήσεις με τις ομάδες ήταν πολύ παραγωγικές. Όλοι οι παίκτες αλληλεπιδρούσαν με πολύ καλό τρόπο – ήθελαν να μάθουν πώς θέλαμε να εφαρμόσουμε αυτόν τον ανοιχτό διάλογο με τους αρχηγούς και ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτό. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα φανταστικό παράδειγμα για την επόμενη εποχή του ποδοσφαίρου».

Όλες οι αποφάσεις του VAR θα μεταδίδονται αναλυτικά στις οθόνες του γηπέδου

Ο Ρομπέρτο Ροσέτι ανέφερε επίσης ότι όλες οι φάσεις που αφορούν την παρέμβαση του VAR θα μεταδίδονται πιο αναλυτικά στις οθόνες του γηπέδου, δίνοντας κι ένα παράδειγμα:

«Πέναλτι, λόγω χεριού. Ο παίκτης Ν.9 από τη Γερμανία άγγιξε την μπάλα με το αριστερό του χέρι που δε βρισκόταν στη σωστή θέση, πάνω από τον ώμο του» θα αναγράφεται στα μάτριξ του γηπέδου. Μάλιστα, η ίδια ανακοίνωση θα υπάρχει και για τους σχολιαστές του αγώνα ώστε να το εξηγήσουν στους τηλεθεατές.

Σχόλια

KYRVOG_1 13/6/2024 09:38

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...!! ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ , ΣΦΥΡΙΖΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΕΥΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ....

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες