Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ντεσπόντοφ: «Όνειρό μου να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Ντεσπόντοφ: «Όνειρό μου να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/6/2024 13:02
Συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του παραχώρησε ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο 27χρονος εξτρέμ των «ασπρόμαυρων» μίλησε παράλληλα για τη χρονιά που έζησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έχοντας φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στην ιδιαίτερη σχέση του με τον θρύλο του βουλγαρικού ποδοσφαίρου, Χρίστο Στόιτσκοφ.Αναλυτικά όσα είπε ο Ντεσπόντοφ:

Για τη σεζόν του με τον ΠΑΟΚ και την προσαρμογή του στη χώρα μας: «Δεν χρειάστηκε ούτε μια μέρα να προσαρμοστώ στην Ελλάδα γιατί την επισκεπτόμουν συχνά. Μου αρέσει να πηγαίνω στη θάλασσα, μου αρέσει επίσης η μουσική και το φαγητό. Μου αρέσουν τα πάντα. Με τον ΠΑΟΚ κλείσαμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν καταπληκτικό. Πετύχαμε ένα μεγάλο επίτευγμα. Όλοι λένε ότι αυτή ήταν μια από τις πιο δυνατές σεζόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί μέχρι την τελευταία αγωνιστική δεν ήξερες ποιος θα είναι πρωταθλητής. Ονειρεύομαι να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και να είναι με μια ομάδα με την οποία θα νιώσω τη συγκίνηση του κόσμου».

Για τον Χρίστο Στόιτσκοφ: «Ήμουν 15 χρονών τότε στη Λίτεξ. Σκόραρα δύο γκολ και κατακτήσαμε το τρόπαιο. Μετά τον αγώνα, ο Στόιτσκοφ μπήκε στα αποδυτήρια και μου είπε ότι από αύριο θα προπονούμαι με την πρώτη ομάδα. Ο Χρίστο Στόιτσκοφ είναι ο άνθρωπος που μου έδειξε τον δρόμο. Μιλάω για πολλά πράγματα μαζί του. Μας παρακολουθεί σε αγώνες. Όχι μόνο εμένα, αλλά και τα άλλα παιδιά που προπονούσε στη Λίτεξ».

Για το αν είναι χαρούμενος με τη ζωή του αυτή την περίοδο: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα και δεν μετανιώνω για τίποτα. Οι αγαπημένοι μου και όλοι γύρω μου είναι καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το τατουάζ με το τετράφυλλο τριφύλλι: «Το τελευταίο μου τατουάζ είναι ένα τετράφυλλο τριφύλλι με τη λέξη «Lucky». Κάποια στιγμή δεν ένιωθα άνετα. Κάναμε μια προπόνηση και υπήρχαν τριφύλλια κατά μήκος του γηπέδου. Κοίταξα γύρω μου και άρχισα να ψάχνω για ένα τετράφυλλο τριφύλλι. Μετά από 20 δευτερόλεπτα βρήκα. Το κράτησα, ευχήθηκα κάτι, μετά έγινε πραγματικότητα κι έκανα το τατουάζ».

Για το αν σκέφτεται να πολιτευθεί: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου στην πολιτική. Δεν ξέρω όμως τι θα συμβεί σε 10-15-20 χρόνια».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες