1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Betsson: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με Bet Builder και σούπερ αποδόσεις

Betsson: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με Bet Builder και σούπερ αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/6/2024 15:36
Στο «ΟΑΚΑ» ανοίγει η αυλαία των τελικών της Basket League και ξεκινούν οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Οι «αιώνιοι» συγκρούονται με φόντο τον τίτλο πρωταθλητή, που θα κριθεί στις τρεις νίκες. Η σειρά των αγώνων θα κυλήσει πιο γρήγορα από ότι συνήθως λόγω της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας στο προολυμπιακό τουρνουά. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στο μπάσκετ προσφέρει εξαιρετικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός οι αποδόσεις βάζουν τους «πράσινους» στην θέση του οδηγού για το Game 1 των τελικών. Συγκεκριμένα, ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 1,40** με το διπλό του Ολυμπιακού να πληρώνει στο 2,85** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το σπουδαίο μπασκετικό ντέρμπι, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο του Bet Builder που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ' ένα αθλητικό event. Η ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ BETSSON!

Για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός τα προγνωστικά είναι σαφή. Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη και είχε τα καλύτερα στατιστικά στη διάρκεια της σεζόν του ελληνικού πρωταθλήματος. Επιπλέον, νίκησε τον Ολυμπιακό και στις τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις για την Basket League. Βέβαια, αυτή είναι η μια όψη της παράδοσης μιας και ο Ολυμπιακός κατέγραψε τέσσερις νίκες επί του Παναθηναϊκού αυτή τη σεζόν – δύο στους τελικούς του Σούπερ Καπ και του Κυπέλλου Ελλάδας και άλλες τόσες στην Euroleague. Στη συνολική προϊστορία των δύο μεγάλων αντιπάλων ο Παναθηναϊκός έχει 114 νίκες και 97 ο Ολυμπιακός.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, αφού έγραψε ρεκόρ 26-1 στις πρώτες δύο φάσεις της Basket League, μπήκε στα playoffs δυναμικά και ξεπέρασε τα εμπόδια του ΠΑΟΚ και του Άρη Midea με 2-0 σε κάθε σειρά. Με το μομέντουμ υπέρ της μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει να επιστρέψει στον θρόνο της Basket League για πρώτη φορά από το 2021. Η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος ήταν από τους πρωταρχικούς στόχους που έθεσε ο Τούρκος τεχνικός όταν ανέλαβε τον Παναθηναϊκό. Τώρα, είναι η στιγμή που οι παίκτες του καλούνται να δείξουν πόσο πολύ θέλουν να σηκώσουν κι αυτό το τρόπαιο.

Ο Ολυμπιακός είναι ο κάτοχος του τίτλου και θέλει να ολοκληρώσει το εγχώριο τρεμπλ μιας και ήδη έχει κατακτήσει το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο Ελλάδας. Έχοντας νικήσει τον Παναθηναϊκό σ' εκείνα τα ματς σαφώς και νιώθει πως σε καταστάσεις μάξιμουμ πίεσης μπορεί να ξεπεράσει τον μεγάλο του αντίπαλο. Βέβαια, για να διατηρήσει τα σκήπτρα του στο πρωτάθλημα θα χρειαστεί να «σπάσει» το πλεονέκτημα έδρας των «πράσινων», τους οποίους νίκησε μονάχα μια φορά στην έδρα τους αυτή τη σεζόν – στην πρεμιέρα της Euroleague τον περασμένο Οκτώβριο όταν ο Παναθηναϊκός ακόμη ψαχνόταν.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός το στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος έχει να κάνει με την επιβολή του ρυθμού, αλλά και την αποτελεσματικότητα στα ελεύθερα σουτ που θα δώσουν οι άμυνες. Ο Παναθηναϊκός θα έχει την ώθηση του κοινού του, αλλά και την πίεση να μπει με νίκη στη σειρά, αφού είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός από αυτή την άποψη πάει ως το αουτσάιντερ, που είναι και μια νοοτροπία με την οποία νιώθει άνετα. Στις συνθέσεις, τώρα, ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, ενώ ο Ολυμπιακός δεν υπολογίζει στον πολύτιμο σέντερ Φαλ.

Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρεται μεγάλη ποικιλία σε ατομικά στοιχήματα παικτών. Το μεγάλο φαβορί για να σημειώσει τους περισσότερους πόντους στους τελικούς είναι ο Kendrick Nunn με απόδοση 1,25** και 1,45** πληρώνει το να έχει τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στο σύνολο των αγώνων. Να είναι πρώτος σε ασίστ ο Kostas Sloukas έχει απόδοση 1,45** και ακολουθεί ο Thomas Walkup με 2,50**. Στα περισσότερα ριμπάουντ το πρώτο φαβορί με 1,45** είναι ο Nikola Milutinov και ακολουθεί στο 2,50** ο Mathias Lessort.

Το στοίχημα στους τελικούς της Basket League κόβει την ανάσα. Άλλωστε, κοντράρονται η καλύτερη και η 3η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Ως τώρα στην σεζόν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός μας έχουν χαρίσει συναρπαστικά ματς, άλλα ανοικτά και άλλα κλειστά, μα πάντοτε γεμάτα θέαμα και σασπένς. Όσον αφορά στις τιμές για την κατάκτηση, ο Παναθηναϊκός προσφέρεται στο 1,45** και ο Ολυμπιακός στο 2,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες