1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας, έχουν γίνει εγκλήματα στον Άρη»

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας, έχουν γίνει εγκλήματα στον Άρη»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/6/2024 23:05
Στο στόχαστρο των οργανωμένων του Άρη μπήκε η διοίκηση της ομάδας, με τον Super 3 να εκδίδει μια μακροσκελή ανακοίνωση ζητώντας εξηγήσεις για την αποτυχημένη χρονιά που πέρασε με αποκορύφωμα την απώλεια του Κυπέλλου.

Ο σύνδεσμος των οργανωμένων του Άρη κάνει λόγο για ερασιτεχνικό τρόπο λειτουργίας της ομάδας επιρρίπτοντας ευθύνες στον Θεόδωρο Καρυπίδη, ενώ σημειώνει πως έχουν γίνει οργανωτικά εγκλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πέρασε μία εβδομάδα από τον χαμένο τελικό στον Βόλο και ακόμα περιμένουμε εξηγήσεις από τη διοίκηση και την ομάδα. Αποφασίσαμε να μην γράψουμε εν βρασμώ ψυχής, αλλά να κάνουμε λίγες μέρες υπομονή, για να δούμε αν θα ακουστεί κάποια άλλη φωνή, πέρα από αυτή του συνδέσμου. Άδικος κόπος. Περιμέναμε, έστω και την τελευταία στιγμή, να ακουστεί μία συγγνώμη προς τον μεγάλο λαό της ομάδας και να παραδεχτούν οι υπεύθυνοι τα λάθη τους.Από την αρχή της σεζόν, βλέποντας τον ερασιτεχνικό τρόπο λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια, ζητήσαμε ραντεβού με τη διοίκηση, τόσο με τον πρόεδρο, όσο και με τους υπεύθυνους. Τα έχουμε αναφέρει και στις ραδιοφωνικές εκπομπές που κάναμε τότε, αλλά το χρονικό σημείο σήμερα μας αναγκάζει να τα επαναλάβουμε. Σας αποδείξαμε και υποδείξαμε ότι συμβαίνουν οργανωτικά εγκλήματα στην ομάδα, τα οποία ούτε εσείς οι ίδιοι γνωρίζατε (ή παριστάνετε το αντίθετο) και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό.

Λάβαμε υποσχέσεις για ριζικές αλλαγές και αποτελεσματικότερη οργάνωση, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Ο κ. Καρυπίδης ζήτησε περισσότερη συσπείρωση του κόσμου γύρω από την ομάδα, κάτι που είναι δεδομένο χωρίς να μας το ζητήσει κανείς. Ο λόγος ήταν ο ερχομός υποτιθέμενων συνεργατών, των οποίων η παρουσία θα ανέβαζε σε μεγάλο βαθμό το επίπεδο της ομάδας. Τους ζητήσαμε να δώσουν εξηγήσεις στον κόσμο, τόσο για τα οικονομικά της ομάδας όσο και για τις επερχόμενες κινήσεις. Δεν ζητήσαμε ποτέ ηχηρές μεταγραφές ή κινήσεις που δεν θα μπορούσε οικονομικά η ομάδα να υποστηρίξει. Αντιθέτως, ζητήσαμε σωστή λειτουργία και οργάνωση του σωματείου χωρίς εντυπωσιασμούς, αλλά με καθαρές πράξεις σωστής διαχείρισης.

Μετά την αποτυχημένη και άστοχη συνέντευξη του κ. Καρυπίδη, που κούνησε επιδεικτικά το χέρι στον κόσμο του Άρη, χαρακτηρίζοντάς τον «πανηγυρτζή» έταξε υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν, και τώρα βλέπουμε με απογοήτευση τις μέρες που έρχονται στον σύλλογο. Όντως, τρίβουμε τα μάτια μας και χτυπάμε το κεφάλι μας, βλέποντας, πως ακόμα μία χρονιά πήγε στράφι, εξαιτίας του προέδρου και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Όπως έδωσες όραμα σε κάθε μικρό και μεγάλο να ονειρεύεται, να ελπίζει και να χαμογελά και του το στέρησες, ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ πρέπει να βρεις τον τρόπο αυτό το χαμόγελο και αυτή η χαρά να επιστρέψουν σε κάθε Αρειανό. Έχεις καταλάβει ότι ο κόσμος του Άρη είναι φτιαγμένος από ένα πέταλο το οποίο δεν λυγίζει, δεν κάνει πίσω, αγαπά και ακολουθεί άνευ όρων την ομάδα με οποιοδήποτε τίμημα. Μην πατάς πάνω στην τρέλα μας και στην αγάπη μας για τον Άρη και μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας.

Θέλουμε και ονειρευόμαστε έναν Άρη μαχητικό, αγωνιστικό και, πάνω απ’ όλα, νικητή. Λάθη του παρελθόντος απαγορεύεται να επαναληφθούν. Ξεκινάει μία πολύ δύσκολη χρονιά. Είστε υπεύθυνοι από εδώ και στο εξής για τη σωστή στελέχωση και οργάνωση, καθώς ο κόμπος ήδη έφτασε στο χτένι. Εμείς θα είμαστε εκεί για το σήμα, τη φανέλα και την ιδέα του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, γιατί αυτό ακριβώς μάθαμε να κάνουμε: Να λατρεύουμε και να ακολουθούμε πάντα τον θεό του πολέμου και πλάτη δεν βάζουμε σε κανένα πρόσωπο, πλάτη βάζουμε μόνο στον ΣΥΛΛΟΓΟ.

Υ.Γ. 1 Δεν αναιρούμε φυσικά και δεν μηδενίζουμε καμία προσπάθεια που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα.

Υ.Γ. 2 Έχουμε την πίκρα έχουμε την τρέλα μας αλλά δε θα αφήσουμε κανέναν έξω από την οικογένεια του ΑΡΗ να εκμεταλλευτεί την παρούσα κατάσταση και να κάνει κακό στον σύλλογο…»
.

Σχόλια

akis.freeb1 1/6/2024 23:16

Στο Βολο.... στο Βολο ...σας σκισανε τον κωλο. χαχαχ

akis.freeb1 1/6/2024 23:27

Και για να μιλησουμε και λιγακι σοβαρα. Οταν θα σταματησετε να ειστε το πουτανακι ποτε του Ολυμπιακου και ποτε τις ΑΕΚ, με μοναδικο στοχο να μη βγαλει γαλα η κατσικα του γειτονα και στηριχθειτε στη μαγκια σας και στις ακαδημιες σας, τοτε μονο ιιιιιιιιισως να γινεται μεγαλη ομαδα.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες