1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Λουτσέσκου: «Ένιωσα υπερήφανος για την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ από τον Ολυμπιακό»

Λουτσέσκου: «Ένιωσα υπερήφανος για την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ από τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
31/5/2024 12:57
Συνέντευξη σε ρουμανικό μέσο παραχώρησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε υπερήφανος για την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ από τον Ολυμπιακό, στον τελικό της 29ης Μαΐου κόντρα στη Φιορεντίνα στην «OPAP Arena».

Παράλληλα, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε στις προοπτικές που έχει ο ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν στην Ευρώπη, στην επιστροφή του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης το 2021, αλλά και στο ενδεχόμενο να εργαστεί σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:Για το ενδεχόμενο να εργαστεί σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα: «Όλοι εδώ στη Ρουμανία με πρήζουν για να πάω σε άλλο πρωτάθλημα, στη Δυτική Ευρώπη. Ας πούμε ότι η Ιταλία θα ήταν πιο εύκολη, υπάρχουν περισσότερες διασυνδέσεις, μιλάω επίσης ιταλικά. Με παρακολουθούν και το ξέρω αυτό. Αλλά πού θα μπορούσα να πάω; Κάπου στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα. Δείτε ποιοι ξένοι προπονητές είναι στην Ιταλία. Κανένας! Υπήρχε ο Μουρίνιο, αλλά έφυγε. Είναι πολύ δύσκολο, κατά 99% θα έπρεπε να πάω σε μια ομάδα που παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Κέρδισα το δικαίωμά να αναλύω και να επιλέγω που θα είμαι».

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ μετά την αποχώρησή του το 2019: «Το 2019 έφυγα από τον ΠΑΟΚ και το 2021 που έπρεπε να διαλέξω, επέλεξα τον ΠΑΟΚ αν και όλοι με συμβούλευαν να μην πάω, ήταν τεράστιο ρίσκο, αλλά αυτό ένιωσα. Πάντα έπαιρνα τις αποφάσεις μου με βάση το συναίσθημα και όχι για να χτίσω την καριέρα μου. Ένιωσα ότι με ελκύει ακόμη αυτό το μέρος, άφησα κάποια πράγματα στη μέση. Η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, η σχέση με τον ιδιοκτήτη, οι σκέψεις κάποιων προσώπων πως έφυγα για τα χρήματα, που δεν ήταν αλήθεια».

Για τις προοπτικές που έχει ο ΠΑΟΚ του χρόνου στην Ευρώπη: «Θα είναι δύσκολο, αλλά θα είμαστε το φαβορί στους προκριματικούς. Δεν αντιλαμβάνεσαι τι μπορούμε να δημιουργήσουμε μέσα από τη δουλειά μας, ειδικά εκεί στη Θεσσαλονίκη. Ένιωσα ότι έχω τεράστια ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους εκεί. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας, των κοινωνικών προβλημάτων, του γεγονότος ότι η Αθήνα ανέκαθεν περιφρονούσε τη Θεσσαλονίκη. Είναι πολύς ο κόσμος που βρίσκει τη χαρά του μέσα από τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ. Πιστέψτε με, είναι ακριβώς έτσι. Είδα οικογένειες, παιδιά, ηλικιωμένους στους δρόμους να μας χαιρετούν και να χαίρονται με την καρδιά τους».

Για την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ από τον Ολυμπιακό: «Η νίκη του Ολυμπιακού στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ με έκανε περήφανο και θα εξηγήσω γιατί. Είμαστε οι πρωταθλητές μιας χώρας που έβγαλε νικητή σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έχω βαρεθεί ούτως ή άλλως λίγο με τους ανθρώπους που κάπως απαξιώνουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να ξέρετε ότι είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα, με πολύ οργανωμένους και ισχυρούς συλλόγους, και στο γήπεδο είναι πολύ καλά οργανωμένες ομάδες και επιθετικά και αμυντικά, δεν είναι ένα εύκολο πρωτάθλημα».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες