4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Εποχή Λοπετέγκι στην Γουέστ Χαμ

Εποχή Λοπετέγκι στην Γουέστ Χαμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2024 15:58
Ο Γιούλεν Λοπετέγκι είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Ντέιβιντ Μόγιες στην τεχνική ηγεσία της Γουέστ Χαμ, με τον Ισπανό τεχνικό να επιστρέφει στους πάγκους ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του από την Γουλβς.

Εποχή Γιούλεν Λοπετέγκι στην Γουέστ Χαμ, με την αγγλική ομάδα να ανακοινώνει την πρόσληψη του Ισπανού προπονητή στη θέση του Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος και αποτέλεσε παρελθόν στο φινάλε της σεζόν.

Ο Ισπανός τεχνικός βρισκόταν δίχως ομάδα από τον Αύγουστο όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της Γουλβς λίγο πριν την έναρξη της σεζόν μετά τις διαφορές με τη διοίκηση των «λύκων». Ο άλλοτε τεχνικός των Πόρτο, Ρεάλ, Σεβίλλη και της Εθνικής Ισπανίας αναλαμβάνει δεύτερη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ και όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας:«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, πρώτα από όλα, που μπορώ να είμαι μέρος του μέλλοντος αυτού του μεγάλου συλλόγου. α προσπαθήσουμε να βάλουμε τη σφραγίδα μας στον σύλλογο. Νιώθω ότι έχουμε μια φανταστική πλατφόρμα. Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ καλά χρόνια για να έχω αυτή τη βάση, φυσικά, αλλά η φιλοδοξία μου ως προπονητής είναι πάντα να είμαι όλο και καλύτερος, να πετυχαίνω περισσότερους και μεγαλύτερους στόχους και να ενθαρρύνω και να βελτιώνω τους παίκτες, την ομάδα, και να είναι ανταγωνιστική γιατί το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με αυτό – να ανταγωνίζεσαι. Είμαστε πολύ φιλόδοξοι για αυτό», δήλωσε ο Λοπετέγκι και πρόσθεσε:

«Είμαι εκεί που θέλω να είμαι. Είμαι εδώ γιατί θέλω να είμαι εδώ και για εμάς ήταν μια φανταστική μέρα όταν κλείσαμε τη συμφωνία μας εδώ γιατί η δέσμευσή μας είναι 100 τοις εκατό να είμαστε εδώ. Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που με επέλεξε η Γουέστ Χαμ γιατί επέλεξα κι εγώ τη Γουέστ Χαμ, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό. Ήρθαμε εδώ με την ιδέα και τη σκέψη να κάνουμε έναν μεγάλο, μεγάλο θόρυβο. Γι' αυτό ήρθαμε εδώ, και είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την πρόκληση. Φυσικά, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βοηθήσουμε τον σύλλογο και την ομάδα να φτάσει στο καλύτερο επίπεδο και να πετύχει τους στόχους μας. Διαβεβαιώνω τους οπαδούς ότι θα είναι κλειδί σε όλα μας τα επιτεύγματα».

Photo Credit: whufc.com

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες