2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Sportingbet - Μοναδικά έπαθλα* από το Final Four της EuroLeague!

Sportingbet - Μοναδικά έπαθλα* από το Final Four της EuroLeague!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/5/2024 13:54
Το Βερολίνο φιλοξενεί Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης στο μεγάλο ραντεβού της EuroLeague

Sportingbet - Σούπερ προσφορά* στο Final Four της EuroLeague!

Ποιος θα σηκώσει την κούπα;

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνουν στη μάχη του Final Four της EuroLeague. Ποιος θα είναι ο νικητής; Θα υπερασπιστεί η «Βασίλισσα» τον τίτλο της; Θα υπάρξει ελληνικός «εμφύλιος»; Αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί στο μεγάλο ραντεβού του Βερολίνου. Ύστερα από 12 χρόνια οι δυο «αιώνιοι» θα βρεθούν μαζί σε Final Four και να σηκώσει την κούπα ομάδα από την Ελλάδα προσφέρεται στο 2.40. Sportingbet - Build A Bet* στο Final Four της EuroLeague!

Αυτοί που ξεχωρίζουν από τις ελληνικές ομάδες

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε δυναμικά στη δράση και ήταν ο παίκτης - κλειδί για τον Ολυμπιακό στο τελευταίο ματς της σειράς με την Μπαρτσελόνα. Ο Σέρβος βοήθησε τα μέγιστα ώστε να βρεθεί η ομάδα του στο Final Four. Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, ο Μιλουτίνοφ, ο Πίτερς και ο Φαλ κυριάρχησαν στα ριμπάουντ κι έκαναν τα πάντα, ώστε οι Πειραιώτες να βρεθούν στο τρίτο τους διαδοχικό τουρνουά. Στα ειδικά των παικτών ξεχωρίζει το 1.60 του Μιλουτίνοφ να αναδειχθεί κορυφαίος ριμπάουντερ του Ολυμπιακού στη Γερμανία.

O Κέντρικ Ναν αναμένεται να σηκώσει μεγάλο βάρος στις πλάτες του για μία ακόμα φορά στο επιθετικό κομμάτι για τον Παναθηναϊκό. Ο ηγέτης της ομάδας του Εργκίν Αταμάν αναμένεται να είναι ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων για τους «πράσινους». Μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης μέτρησε 15.9 πόντους σε 33 παιχνίδια. Θα πάμε με τον Ναν για τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα της ομάδας του στο 1.60.
Sportingbet - Οι αγώνες της EuroLeague σε Ζωντανή Μετάδοση*!
Χεζόνια και Καλάθης στα… κόκκινα

Ο Μάριο Χεζόνια έκανε μια από τις καλύτερες χρονιές του στην Ευρώπη, ήταν ο ηγέτης των Μαδριλένων και ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια ως ο πρώτος τους σκόρερ. Άγνωστο το μέλλον του, με τον ίδιο πάντως να θέλει το δεύτερο του σερί ευρωπαϊκό τρόπαιο. Στα ειδικά των παικτών ξεχωρίζει το 1.75 του Κροάτη να αναδειχθεί κορυφαίος σκόρερ της «Βασίλισσας» και στο Βερολίνο.

Ο Νικ Καλάθης με τα δύο εύστοχα τρίποντα ήταν ο παίκτης που πήρε από το χέρι τη Φενέρ και την έστειλε στο Final Four. Ομάδα που της αρέσει το μακρινό σουτ, με τον Γουίλμπεκιν να είναι από τους πιο επικίνδυνους παίκτες από το τρίποντο και τα νούμερα το δικαιολογούν αυτό. Άλλωστε, έχει ξεπεράσει τον Βασίλη Σπανούλη στη σχετική λίστα. Στα ειδικά των ομάδων ξεχωρίζει το 2.20 της Φενέρμπαχτσε να σημειώσει τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες