7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ιταλιάνο: «Περιμένω έναν δύσκολο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ιταλιάνο: «Περιμένω έναν δύσκολο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/5/2024 14:18
Στον επερχόμενο τελικό του Κόνφερενς Λιγκ με τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena» στις 29 Μαΐου, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Ιταλιάνο.

Ο 46χρονος τεχνικός των «Βιόλα», στο πλαίσιο της media day της Φιορεντίνα, χαρακτήρισε «δύσκολο» τον αγώνα κόντρα στους «ερυθρόλευκους» από τη στιγμή μάλιστα που η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε ελληνικό έδαφος, παρ’ όλα αυτά, σημείωσε ότι αισθάνεται υπερήφανος με τη συμμετοχή της ομάδας του σε δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό τελικό.Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλιάνο:

Για το αν η αναμονή για τον φετινό τελικό διαφέρει σε σχέση με την περσινή: «Διαφορετική αναμονή από πέρυσι; Κατά τη γνώμη μου ναι, επειδή έχουμε ήδη βιώσει την εμπειρία αυτή, την αναμονή αυτή και είμαστε ικανοί να φτάσουμε εκεί με λίγη εμπειρία και γνώση, γνωρίζοντας πως πρόκειται να παίξουμε για κάτι πολύ μεγάλο και πολύ σημαντικό. Θα προσπαθήσουμε να τα προετοιμάσουμε όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παραμένει ένας τελικός και θα αντιμετωπίσουμε έναν προετοιμασμένο αντίπαλο, αλλά πρέπει να παίξουμε όλα μας τα «χαρτιά» με τον καλύτερο τρόπο».

Για τον Ολυμπιακό: «Εδώ δεν τίθεται θέμα δυνατού ή λιγότερο δυνατού. Θα είναι ένας τελικός όπου κάθε λεπτομέρεια μπορεί να σε κάνει να χάσεις ή να κερδίσεις. Αποδείχθηκε αυτό την περασμένη σεζόν. Ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι και μία κατάσταση στην οποία δεν ανταποκριθήκαμε καλά. Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Το ότι φτάσαμε στον τελικό σημαίνει πως τόσο εμείς όσο και ο αντίπαλός μας, κάναμε ένα εξαιρετικό ''ταξίδι''. Περιμένω έναν δύσκολο αγώνα. Ας μην ξεχνάμε πως θα παίξουμε στην Αθήνα. Δεν θα είναι το στάδιο του αντιπάλου μας, είναι αλήθεια βέβαια ότι θα υπάρχουν και αρκετοί οπαδοί μας, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι μία επιπρόσθετη δυσκολία».

Για την πορεία των «Βιόλα» μέχρι τον τελικό: «Η αίσθησή μου είναι ότι βαδίζουμε σ' ένα μονοπάτι όπου η σεζόν έχει ίδιο φινάλε με πέρυσι. Είχαμε ένα πολύ καλό τελείωμα της χρονιάς, φτάσαμε με αρκετό ενθουσιασμό και όλα τα παιδιά σε καλή κατάσταση και το επαναλαμβάνουμε και την χρονιά αυτή. Έχουμε ένα εξαιρετικό φινάλε πρωταθλήματος. Παίξαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο στα ημιτελικά με την Κλαμπ Μπριζ, καταφέρνοντας να εκφράσουμε τους εαυτούς μας στο εντός έδρας ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κατά τη γνώμη μου, αυτά είναι τα ματς που χρειάζεται να επαναλάβουμε από τώρα μέχρι και το τέλος, με μάξιμουμ συγκέντρωση. Βλέπω τα παιδιά ενθουσιασμένα και να έχουν κίνητρο».

Για το αν αισθάνεται υπερήφανος με τη συμμετοχή της ομάδας του σε δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό τελικό: «Είναι μία μεγάλη ικανοποίηση και πραγματικά μία τιμή. Σαν παιδί, όταν έβλεπα σημαντικά ματς στην τηλεόραση ήταν κάτι μοναδικό. Το να βλέπεις μία ιταλική ομάδα να αντιμετωπίζει μία ευρωπαϊκή. Τώρα είμαστε εδώ και νομίζω πως είναι μία στιγμή υπερηφάνειας. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, τόσο για μας όσο και για ολόκληρη την ομάδα και τους οπαδούς της Φιορεντίνα. Είναι μία υπέροχη ικανοποίηση το να φτάνεις δύο σερί χρονιές στο σημείο αυτό».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες