2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

bwin - Σούπερ προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

bwin - Σούπερ προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/5/2024 12:10
Μάχη… τίτλου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ! Νίκη για να παραμείνει στο «κόλπο» της κούπας θέλει απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Κοινή ώρα έναρξης στις 20:00.

bwin - Μοναδικά έπαθλα* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Με «διπλό» φουλάρει για την κούπα

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η πρωτοπόρος του Ελληνικού Πρωταθλήματος ΑΕΚ, αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό και θέλει μόνο τη νίκη, για να «αγκαλιάσει» την back-to-back κατάκτηση του τίτλου. Οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν τον τελευταίο τους αγώνα πριν από 17 μέρες κι έτσι είχαν όλο τον χρόνο να προετοιμαστούν γι’ αυτό τον… τελικό. Ωστόσο από την άλλη ερωτηματικό αποτελεί σε τι αγωνιστικό ρυθμό θα βρεθεί η Ένωση, έπειτα από τόσες μέρες απραξίας. Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Μουκουντί να επανακάμπτει, μετά τον τραυματισμό που τον είχε ταλαιπωρήσει. Δεν μπορεί όμως να υπολογίζει στον τιμωρημένο λόγω καρτών Ρότα. Νοκ άουτ τέθηκε ο Φερνάντες.. Στα… καλύτερα του βρίσκεται ψυχολογικά ο φιναλίστ του Europa Conference League, Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να ηττήθηκαν την Κυριακή από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, ωστόσο η ιστορική ευρωπαϊκή τους πορεία κρατά την ψυχολογία στα… κόκκινα. Εκτός ο τιμωρημένος Ρέτσος. Νοκ άουτ οι Ιμπόρα, Ορτέγκα, Ρίτσαρντς. Εκτός αποστολής έμειναν Μασούρας, Ναβάρο και Αξεξανδρόπουλος. Επέστρεψαν Ντόη, Ελ Αραμπί και Γιόβετιτς. Σε απόδοση 2.30 στην bwin η νίκη της ΑΕΚ. bwin - Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Νίκη και… περιμένει

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο -1 από την κορυφή και απόψε υποδέχεται στη Τούμπα τον Παναθηναϊκό. Οι Θεσσαλονικείς παίζουν μόνο για το «τρίποντο» κι από εκεί και πέρα θα περιμένει και την εξέλιξη στον αγώνα του Φαλήρου. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε το 2x2 στην έδρα της, επικράτησε της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού και πλέον πάει για το απόλυτο στον δεύτερο γύρο των Playoffs, ώστε να πιέσει τους «κιτρινόμαυρους». Σε μία ακόμα must win αναμέτρηση μπαίνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πλην του μακροχρόνια τραυματία Ενγκόνγκ, δεν αντιμετωπίζει κάποια άλλη απουσία. Ο Παναθηναϊκός πάει για το καλύτερο δυνατό φινάλε στη σεζόν, μένοντας για μία ακόμα χρονιά μακριά από τον τίτλο. Από δύο διαδοχικές ήττες προέρχονται οι «πράσινοι» του Φατίχ Τερίμ, που έχουν μπροστά τους και τον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη στις 25 Μαΐου. Τεράστια η απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, ενός εκ των πιο επιδραστικών παικτών του «τριφυλλιού». Σημαντική η επιστροφή του Μπερνάρ. Εκτός ο Βέρμπιτς, που ταλαιπωρείται από ίωση. Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν και οι Τζούρισιτς, Αϊτόρ, Σένκεφελντ. Στο 3.25 η Ενισχυμένη Απόδοση στην bwin, να νικήσει ο ΠΑΟΚ με μηδέν παθητικό.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες