Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Betsson: «Τελικός» πρόκρισης για τη Μπόκα απέναντι στην Φορταλέζα

Betsson: «Τελικός» πρόκρισης για τη Μπόκα απέναντι στην Φορταλέζα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/5/2024 00:01
Στο «La Bombonera» η Μπόκα Τζούνιορς φιλοξενεί την Φορταλέζα (16/05/2024, 03:00) σε ματς για την 5η αγωνιστική του 4ου γκρουπ της φάσης των ομίλων του Copa Sudamericana. Η αναμέτρηση έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης και να επιδιώκουν να «σφραγίσουν» την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του θεσμού. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα προσφέρει θέαμα και θαυμάσιες επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Το Μπόκα Τζούνιορς – Φορταλέζα έχει άκρως ελκυστικές αποδόσεις. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Μπόκα Τζούνιορς πληρώνει στο 1,93** και το διπλό της Φορταλέζα βρίσκεται στο 3,70** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, για το κρίσιμο αυτό ματς είναι διαθέσιμη και η επιλογή του εργαλείου Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική. Να σημειώσουμε ότι η Betsson είναι η επίσημη χορηγός της Μπόκα Τζούνιορς. H BETSSON ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Στο Μπόκα Τζούνιορς – Φορταλέζα τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη με τη δύναμη της έδρας των Αργεντινών να παίζει ρόλο. Παράλληλα, η ανάλυση από τα στατιστικά δείχνει πως αμφότερες είναι οι καλύτερες του γκρουπ. Έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές η Μπόκα Τζούνιορς έχει 7 βαθμούς (2-1-1 με 5-5 γκολ) και η Φορταλέζα μετράει 10 πόντους και στέκεται στο 3-0-1 με 12-6 τέρματα.

Η Μπόκα Τζούνιορς κόντρα σε ομάδες από τη Βραζιλία ως γηπεδούχος μετρά 29 νίκες και 8 ήττες, ενώ 14 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Στην Μπόκα Τζούνιορς σημειώνουν πως αυτή η αναμέτρηση δεν συγκρίνεται μ' εκείνη του α' γύρου στις 26 Απριλίου όπου ηττήθηκαν με 4-2 στην Βραζιλία. Εκείνο το ματς έγινε σε μια ιδιαίτερη χρονική συγκυρία με την Μπόκα Τζούνιορς να προέρχεται από πολύ απαιτητικό ντέρμπι κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ (νίκη με 3-2 εκτός έδρας) και ακολουθούσε ημιτελικός του Λιγκ Καπ με την Εστουδιάντες. Έτσι, απέναντι στην Φορταλέζα έπαιξε με ανάμεικτη ενδεκάδα. Στην προηγούμενη αγωνιστική του Copa Sudamericana, η Μπόκα Τζούνιορς πήρε πολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Σπορτίβο Τρινιντένσε στην Παραγουάη κάνοντας ανατροπή λίγο πριν το τέλος. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/5) έχασε με 1-0 στην έδρα της Ατλέτικο Τουκουμάν στην πρεμιέρα της για το πρωτάθλημα Αργεντινής.

Η Φορταλέζα, στο μεταξύ, εδώ και καιρό παίζει ανά τρεις και τέσσερις ημέρες ανάμεσα στη Serie A Βραζιλίας, στο Κύπελλο της χώρας της και στο Copa Sudamericana. Εσχάτως δεν πιάνει καλό επίπεδο απόδοσης και στην τελευταία αγωνιστική της διεθνούς διοργάνωσης κατέρρευσε στο υψόμετρο της Βολιβίας και ηττήθηκε με 4-1 από τη Νασιονάλ Ποτοσί. Την περασμένη Κυριακή (12/5) έμεινε στο 1-1 με την Μποταφόγκο εντός έδρας για το πρωτάθλημα Βραζιλίας.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Μπόκα Τζούνιορς – Φορταλέζα το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να κατακτήσουν την πρώτη θέση του ομίλου, που οδηγεί απευθείας στους «16» του θεσμού. Κι αυτό αναμφίβολα επηρεάζει τις ενδεκάδες που θα χρησιμοποιήσουν. Μάλιστα, η Μπόκα Τζούνιορς ξεκούρασε ορισμένους βασικούς κόντρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν. Η Φορταλέζα, επίσης, θα παρατάξει ό,τι καλύτερο έχει διαθέσιμο για το μεγάλο ματς στο Μπουένος Άιρες.

Στο Copa Sudamericana το στοίχημα αποκτά έντονο ενδιαφέρον καθώς η φάση των ομίλων βρίσκεται στις τελευταίες στροφές της και σε κάθε αγωνιστική είναι καθοριστική για τις προκρίσεις. Σε αυτό το περιβάλλον, λοιπόν, κάθε λεπτό μετράει. Μπόκα Τζούνιορς και Φορταλέζα παίζουν ανοικτά και το Over 2,5 γκολ δίνεται στο 2,20** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες