6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Κωνσταντίνου: «Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την αστυνομία να μη γίνει το συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου»

Κωνσταντίνου: «Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την αστυνομία να μη γίνει το συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/5/2024 19:16
Στην απόφαση της ΕΠΟ για τελικό χωρίς κόσμο αλλά και στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο των οπαδών του Παναθηναϊκού την ερχόμενη Κυριακή (19/5), αναφέρθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο βετεράνος πορτιέρο του «τριφυλλιού» σημείωσε ότι η διοίκηση των «πρασίνων» έχει ζητήσει από την αστυνομία να μη διεξαχθεί το συλλαλητήριο κατά του ιδιοκτήτη της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζου, ενώ μεταξύ άλλων, δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει τεθεί ακόμη εκτός τίτλου και όλα θα κριθούν στην αυριανή (15/5) αγωνιστική.Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στον "Metropolis 95.5":

Για την απουσία του κόσμου στον τελικό του Κυπέλλου και το συλλαλητήριο της Κυριακής (19/5): «Δεν είναι καλό το κλίμα. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα και υπήρχε ηρεμία δεν θα έλεγε ο κ. Αλαφούζος όχι στον κόσμο. Γιατί και οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα ήθελαν να δούνε τον τελικό. Υπάρχει πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, αν και νομίζω ότι δεν θα γίνει το συλλαλητήριο. Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την Αστυνομία να μην γίνει. Είναι θέμα Αστυνομίας. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει επεισόδια. Θα ξεκινήσει ο κόσμος από το Πεδίον του Άρεως, θα ανέβει την Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να δει την Κυριακή ένα παιχνίδι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού και οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει θα μεταφερθεί και μέσα στο γήπεδο, γι' αυτό και δεν θέλει η διοίκηση.

Αν ήθελε ο Παναθηναϊκός και το ζητούσε θα μπορούσε να γίνει ο τελικός με φιλάθλους. Η ΕΠΟ εδώ και πολύ καιρό είχε πει ότι θα δώσει χρήματα για να προχωρήσουν οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό, είχε και ο κ. Μπέος ότι θα τσοντάρει και ο κ. Καρυπίδης, αλλά κανείς δεν παίρνει την ευθύνη. Η ΕΠΟ είναι αυτή που κατευθύνει το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν κανονισμοί και νόμοι ώστε κάποια στιγμή το ποδόσφαιρό μας να βρει την ταυτότητά του. Αν έπειθε η ΕΠΟ την Αστυνομία να διαφυλάξει τον τελικό θα μπορούσε να διεξαχθεί με φιλάθλους»
.

Για τη φάση στην οποία βρίσκονται οι «πράσινοι»: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι εκτός τίτλου, το αυριανό ματς θα δείξει. Είναι τα ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός που θα κρίνουν ποιος θα είναι ο πρωταθλητής. Σαφώς ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση, όπως τον είδα. Ο Παναθηναϊκός έχει τα προβλήματά του και δεν νομίζω ότι με ένα τραπέζι θα λυθούν.

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι οι παίκτες μεταξύ τους και όλοι μαζί να κάνουν κατάθεση ψυχής για να πάρουν αυτό το ματς. Αυτός που θα το θέλει περισσότερο έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να το πάρει. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και από εκεί πέρα είναι θέμα θέλησης. Αν η ΑΕΚ πάρει τον βαθμό που θέλει και ο Παναθηναϊκός κερδίσει τον ΠΑΟΚ, είναι και η Ευρώπη στη μέση.

Επίσης, αν χάσει ο Ολυμπιακός βγαίνει έξω από την 3η θέση. Τα αυριανά είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια. Σκεφτείτε ο Ολυμπιακός να μην πάρει την 3η θέση και να πρέπει να κερδίσει την Φιορεντίνα στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με την καλύτερη ψυχολογία, με δεύτερη την ΑΕΚ που έχει το αβαντάζ της πρωτιάς. Οι υπόλοιπες δύο πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής για τις άλλες θέσεις»
.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες