8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Βetsson: Την προσοχή στο πρωτάθλημα και τον Προμηθέα ο Παναθηναϊκός

Βetsson: Την προσοχή στο πρωτάθλημα και τον Προμηθέα ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/5/2024 10:38
Στο «ΟΑΚΑ» ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Προμηθέα Πάτρας σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του Top-6 της β' φάσης της Basket League. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη «σφραγίσει» την πρώτη θέση και τώρα θέλει να αναπτύξει μομέντουμ ενόψει των playoffs του πρωταθλήματος και του Final 4 της Euroleague όπου θα παίξει στα ημιτελικά με τη Φενέρμπαχτσε. Ο Προμηθέας Πάτρας έχει ακόμη ελπίδες για την 3η θέση, αλλά χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει στο «κυνήγι». Στην πλατφόρμα της Betsson το στοίχημα προσφέρει καταπληκτικές επιλογές σε μεγάλη γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις. Το Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πάτρας έχει μεγάλο φαβορί. Ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται με χάντικαπ 11,5 πόντων στο 1,95** και το διπλό του Προμηθέα Πάτρας ανέρχεται στο 5,90** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το ματς είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που ανοίγει παράθυρο σ' ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού και κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

H BETSSON ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Στο Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πάτρας τα προγνωστικά δεν προκαλούν έκπληξη. Τα στατιστικά καθιστούν τον Παναθηναϊκό την ισχυρότερη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος ως τώρα. Έπειτα από 25 ματς έχει ρεκόρ 24-1 με 12-1 εντός έδρας. Ο Προμηθέας Πάτρας έχει 15-10 και 5-7 εκτός έδρας. Μόλις μια φορά στην ιστορία του ο Προμηθέας Πάτρας έχει νικήσει τον Παναθηναϊκό σε 19 αγώνες.

Ο Παναθηναϊκός έχει αυτό το ματς κι ακόμη ένα για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στη β' φάση του ελληνικού πρωταθλήματος. Την ερχόμενη Δευτέρα (13/5) θα παίξει με τον Άρη Midea στη Θεσσαλονίκη. Οι «πράσινοι» ξέρουν πως ό,τι και να συμβεί θα τερματίσουν πρώτοι και στον πρώτο γύρο των playoffs της Basket League θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα, να σημειώσουμε, αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους όπως τους έθεσε ο κόουτς Εργκίν Αταμάν στην αρχή της σεζόν. Την περασμένη Τρίτη (7/5) ο Παναθηναϊκός νίκησε 81-72 στο καθοριστικό Game 5 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και προκρίθηκε στο Final 4 της Euroleague.

Ο Προμηθέας Πάτρας μοιάζει με γρίφο αυτή την εποχή. Το τελευταίο ματς που έδωσε ήταν στις 18 Απριλίου κόντρα στον Ολυμπιακό από τον οποίο έχασε με 80-69 εκτός έδρας. Ήταν ανταγωνιστικός για κάποιο διάστημα, αλλά τελικά φάνηκε στο παρκέ η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στα ρόστερ των δύο ομάδων. Τώρα, όμως, με σχεδόν ένα μήνα στη διάθεσή του για ν' ανακτήσει δυνάμεις και να προετοιμαστεί κατάλληλα υπάρχει αισιοδοξία πως μπορεί να παρουσιαστεί διαφορετικός και να κοιτάξει τον Παναθηναϊκό στα μάτια. Βρίσκει τους Πράσινους χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, αλλά και ίσως με τη χαλαρότητα που ακολουθεί μια μεγάλη επιτυχία.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πάτρας το στοίχημα για τις δύο ομάδες θα έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με την ενέργειά τους και την ετοιμότητά τους για ένα ματς υψηλών απαιτήσεων. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δυνατά ματς τόσο από φυσικής πλευράς όσο από νοητικής – ψυχολογικής. Ο Προμηθέας Πάτρας καθόταν περίπου ένα μήνα χωρίς να δίνει παιχνίδια τέτοιου επιπέδου. Ο αγώνας είναι πρόκληση και για τις δύο ομάδες. Όσον αφορά στις πεντάδες, στον Παναθηναϊκό ο Αταμάν δεν αποκλείεται να διευρύνει το ροτέισον του, ενώ στον Προμηθέα Πάτρας δεν υπάρχουν πολύ σημαντικά προβλήματα που να επηρεάζουν δραστικά τα πλάνα του.

Βέβαια, το στοίχημα στη Basket League είναι πάντοτε συγκλονιστικό καθώς η καλύτερη σεζόν των τελευταίων του ελληνικού μπάσκετ πλησιάζει στην κορύφωσή της με τα playoffs. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, παραμένει το μεγάλο φαβορί για να σηκώσει την κούπα και προσφέρεται στο 1,65** την στιγμή που ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο 2,35** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες