3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Vistabet - Άπαιχτη προσφορά* στο  Europa Conference League!

Vistabet - Άπαιχτη προσφορά* στο Europa Conference League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/5/2024 14:17
O Ολυμπιακός δίνει τον σπουδαιότερο ευρωπαϊκό αγώνα της ιστορίας του, αφού υποδέχεται την Άστον Βίλα στον επαναληπτικό του εντυπωσιακού 4-2 της Αγγλίας.

Vistabet - Build A Bet* στο Conference League!

Εβαλε θεμέλια για μια ιστορική νίκη

O Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός στην Αγγλία πέρασε επιβλητικά από το «Βίλα Παρκ» και με το 4-2 έβαλε θεμέλια πρόκρισης για τον πρώτο διεθνή τελικό της ιστορίας του. Οι Πειραιώτες έκαναν ιδανικό ξεκίνημα, προηγήθηκαν με 2-0, στον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League και παρά το γεγονός πως η Άστον Βίλα έφερε το ματς στα ίσα, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, πάτησαν ξανά το γκάζι και πέτυχαν δυο ακόμα γκολ. Τρομερή εμφάνιση από τον Ελ Κααμπί, ο οποίος έγραψε τη δική ιστορία με χατ τρικ. «Ελπίζω πως δεν θα είναι το τελευταίο μεγάλο ματς της χρονιάς και πως θα έχουμε και σημαντικότερο να δώσουμε», τόνισε ο κόουτς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος μετρά διαδοχικές προκρίσεις κόντρα σε Φερεντσβάρος, Μακάμπι, Φενέρμπαχτσε. Δεν πρόλαβε τελικά να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς της περασμένης Πέμπτης ο Ορτέγκα και θα μείνει εκτός. Αντίθετα, επιστρέφουν στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ οι Μασούρας και Ντόη. Θετικό το πρόσημο των αναμετρήσεων που έχουν γίνει στην έδρα των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι μετράνε κόντρα σε αγγλικές ομάδες 8 νίκες, 5 ισοπαλίες, αλλά και 7 ήττες.Vistabet - Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Conference League!

Όλα για την ανατροπή η Βίλα

Η Άστον Βίλα δεν μπόρεσε να βρει τις αμυντικές λύσεις, γνώρισε βαριά ήττα και πλέον καλείται να κάνει τη δική της υπέρβαση στον Πειραιά για να πάρει την πρόκριση στον τελικό. Το σοκ ήταν μεγάλο και οι «Βίλανς» δεν το ξεπέρασαν άμεσα, όπως φάνηκε και στον αγώνα με την Μπράιτον, όπου έχασαν με 1-0. Μάλιστα, για πρώτη φορά έπειτα από έντεκα διαδοχικά ματς δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Δύσκολα πάντως θα χάσουν την τέταρτη θέση, μιας και έχουν διαφορά ασφαλείας από την Τότεναμ. Στην αποστολή ο Μαρτίνες, ο οποίος δεν αποκλείεται να επιστρέψει στα γκολπόστ της ομάδας του.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες