3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1: «Λίγοι» οι «ασπρόμαυροι» γλίτωσαν την ήττα στη Φθιώτιδα αλλά έχασαν έδαφος στην κούρσα του τίτλου (video)

Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1: «Λίγοι» οι «ασπρόμαυροι» γλίτωσαν την ήττα στη Φθιώτιδα αλλά έχασαν έδαφος στην κούρσα του τίτλου (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/4/2024 19:13
Η Λαμία «φλέρταρε» με μία μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League, ωστόσο τελικά οι «ασπρόμαυροι» απέσπασαν ισοπαλία 1-1 «γκελάροντας».

Πρόκειται για ένα κάκιστο αποτέλεσμα για τους Θεσσαλονικείς οι οποίοι έμειναν για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς «τρίποντο» απογοητεύοντας τόσο με το αποτέλεσμα όσο και με την εμφάνισή τους. Έχουν συγκεντρώσει 68 βαθμούς και βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, απέχοντας τέσσερις πόντους από την κορυφή και κινδυνεύοντας να μείνουν τέταρτοι.Από την άλλη οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να αποφύγουν την ήττα για πρώτη φορά στην ειδική διαδικασία έπειτα από έξι σερί ήττες. Με 35 βαθμούς θα τερματίσουν σίγουρα στην έκτη θέση.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 45+4' ο Σλίβκα και ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους ο Σβαμπ στο 90+10'.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας της Φθιώτιδας που κατάφερε να μην ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ σε ματς πρωταθλήματος, καθώς έως τώρα είχε υποστεί 15 ήττες σε ισάριθμα ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εξέδρες του γηπέδου έδωσαν το «παρών» και κάποιοι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» οι οποίοι προσπάθησαν να βοηθήσουν την προσπάθεια των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου.



«Φλύαρος» και χωρίς ουσία ο ΠΑΟΚ, άνοιξε το σκορ με Σλίβκα η Λαμία

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, στο πρώτο λεπτό ο Οζντόεφ θέλησε να απειλήσει με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ντεσπόντοφ αλλά ήταν άστοχη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν επιθετικοί ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ, όμως το σουτ του Μάρκος Αντόνιο δεν δυσκολεύτηκε να το αποκρούσει ο Κοσέλεφ στο 7'.

Με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου καταγράφηκε και η πρώτη υποψία φάσης για τους γηπεδούχους. Ο Κοντονίκος είδε εκτός θέσης τον Κοτάρσκι και δοκίμασε κάτι πολύ φιλόδοξο, δίχως πάντως να τα καταφέρει.



Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να έχουν παραχωρήσει την κατοχή στους Θεσσαλονικείς αλλά να μην απειλούνται, με τον ΠΑΟΚ να έχει μία «φλυαρία». Στο 29' πάντως ο Οζντόεφ βρέθηκε σε καλή θέση όμως η κεφαλιά του μέσα από την περιοχή ήταν άστοχη.



Η πίεση των φιλοξενούμενων δεν είχε κανένα αποτέλεσμα και ήταν ανούσια, αν και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Κεντζιόρα πήρε την κεφαλιά, με τον Κοσέλεφ να αποκρούει εντυπωσιακά.



Σαν να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Σιμόν, το κέντρο της άμυνας των «ασπρόμαυρων»... κοιμήθηκε και ο Μάλτσι έστρωσε στον Σλίβκα, με τον Λιθουανό να εκτελεί όμορφα για το 1-0.



Μάλιστα η ομάδα του κόουτς Λουτσέσκου τα είχε εντελώς χαμένα και στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων λίγο έλειψε να δεχθεί και δεύτερο τέρμα, όμως το σουτ του Κοντονίκου από το «ύψος» της περιοχής ήταν άστοχο.



Ο Σβάμπ έσωσε τους φιλοξενούμενους από την ήττα

Θα περίμενε κανείς ότι στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ θα βελτιωνόταν και θα έκανε τα πάντα για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Τίποτα από αυτά δεν συνέβη και οι αλλαγές του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχαν αποτέλεσμα, καθώς ο Ρουμάνος για ακόμα μία φορά προτίμησε να αλλάξει απλώς πρόσωπα και όχι σχήμα για να αλλάξει και τη μορφή του αγώνα.

Στο 47' οι φιλοξενούμενοι βγήκαν σε ωραία αντεπίθεση αλλά ο Κωνσταντέλιας άφησε στον Σαμάτα και ο Τανζανός δεν έκανε ούτε τελική προσπάθεια.



Στο 55' ο Μάρκος Αντόνιο μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ του Σάστρε βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά σούταρε πάνω στον Κοσέλεφ, αντί να γυρίσει την μπάλα στους συμπαίκτες του.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μπράντον Τόμας με κεφαλιά «ψαράκι» δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα σπαταλώντας μία καλή στιγμή.



Ο καλός ρυθμός του ΠΑΟΚ πάντως δεν κράτησε για πολύ, καθώς η επόμενη καλή ευκαιρία του καταγράφηκε στο 74', με τον προωθημένο Μιχαηλίδη να παίρνει την κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ αλλά να αστοχεί.



Το άγχος ήταν τεράστιο στην πλευρά των «ασπρόμαυρων» και ήταν φανερό στις κινήσεις τους ότι δεν είχαν καθαρό μυαλό, αδυνατώντας να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Μόλις ξεκίνησαν οι καθυστερήσεις η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αμαράλ με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Κατσικογιάννη ο οποίος θεώρησε ότι ο παίκτης της Λαμίας τον έβρισε.

Αμέσως μετά μάλιστα αποβλήθηκε και ο Σλίβκα ο οποίος ήταν στον πάγκο, με τους γηπεδούχους να έχουν έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του Έλληνα ρέφερι, καθώς θα έπαιζαν για ένα δεκάλεπτο καθυστερήσεων μ' έναν ποδοσφαιριστή λιγότερο.



Στο 93' ο ΠΑΟΚ κέρδισε ένα αμφισβητούμενο φάουλ σχεδόν στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, όμως ο Ντεσπόντοφ έστειλε την μπάλα άουτ.



Τελικά στο 100' οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Ντεσπόντοφ έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Σβαμπ με κεφαλιά «έγραψε» το 1-1.



Τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει πλέον και παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ προσπάθησε για την ολική ανατροπή, δεν τα κατάφερε και το 1-1 δεν άλλαξε, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν σοβαρή «γκέλα».

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος (46' Στάνκο), Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ (76' Αμαράλ), Νούνιες, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (76' Λέικ), Κοντονίκος (69' Τόσιτς), Σλίβκα (86' Τερεζίου), Μάλτσι

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (69' Ότο), Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (57' Μπάμπα), Σβαμπ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας (57' Τάισον), Σαμάτα (57' Μπράντον Τόμας)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες