6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Κηφισιά-ΟΦΗ 0-0: Μοιρασιά χωρίς χαμόγελα στην Καισαριανή (video)

Κηφισιά-ΟΦΗ 0-0: Μοιρασιά χωρίς χαμόγελα στην Καισαριανή (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/3/2024 19:25
Η Κηφισιά κι ο ΟΦΗ ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στην Καισαριανή για την πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη, είχαν ευκαιρίες για να την πάρουν αλλά οι παίκτες τους ήταν άστοχοι και δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στα δύο ημίχρονα αλλά δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν καλά διαστήματα μέσα στην αναμέτρηση, ο Μπάκου βρέθηκε αρκετές φορές σε πλεονεκτική θέση όμως τα τελειώματα του δεν ήταν σωστά κι έτσι το σκορ έμεινε στο μηδέν.Η Κηφισιά έφτασε έτσι τους 22 βαθμούς, είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας κι ένα παιχνίδι περισσότερο, ενώ ο ΟΦΗ ανέβηκε στους 26 και δεν μπορεί ούτε αυτός να αισθάνεται ασφαλής.

Δυνατά η Κηφισιά, ισορρόπησε ο ΟΦΗ

Η Κηφισιά ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα έφτασε κοντά στο γκολ αλλά είδε τον Λαμπρόπουλο να απομακρύνει σωτήρια το πλασέ του Σάντος.

Η ομάδα των βορείων προαστίων αμέσως μετά έγινε και πάλι απειλητική με ένα σουτ του Μιλίτσεβιτς το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Μπάουμαν. Ο ΟΦΗ από την άλλη βρήκε ένα γκολ στο 19' με τον Ισέκα σε μία αντεπίθεση αλλά ο Βέλγος φορ ήταν εκτεθειμένος.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την μπάλα στα πόδια τους και να φτιάχνουν ευκαιρίες. Ο Τεϊσέιρα στο 26' με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Σάντος από καλύτερη θέση δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Στα τελευταία λεπτά βέβαια ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοση του και στο 38' είχε την καλύτερη του στιγμή για να ανοίξει το σκορ. Ο Μπάκου βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, γύρισε ωραία μέσα στην περιοχή αλλά ο Αναγνωστόπουλος του έκλεισε έγκαιρα το οπτικό πεδίο και έδιωξε σωτήρια.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους μάλιστα οι Κρητικοί βγήκαν μπροστά και είχαν δύο καλές στιγμές για να φτάσουν στο γκολ. Αρχικά ο Μπάκιτς με ένα σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ ενώ στην επόμενη φάση ο Ισέκα βρέθηκε σε καλύτερη θέση αλλά η προσπάθεια του κατέληξε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Αναγνωστόπουλου.



Μοιραίος ο Μπάκου

Στο δεύτερο μέρος η Κηφισιά μπήκε πάλι δυνατά και στο 53' είχε μία πολύ καλή στιγμή για να βρει το γκολ. Ο Οζέγκοβιτς από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή γύρισε το σώμα του αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ με το σουτ που επιχείρησε.

Ο ΟΦΗ όμως θέλησε να απαντήσει και δύο λεπτά μετά ο Μπάκου έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Αναγνωστόπουλος βγήκε από την περιοχή του αλλά δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα αλλά ο Γερμανός επιθετικός δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και κέρδισε το κόρνερ από την παρέμβαση της αντίπαλης άμυνας.



Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί επιθετικά, στο 71' είχαν νέα καλή στιγμή με ένα σουτ του Αποστολάκη ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ισέκα βρέθηκε απέναντι από τον Αναγνωστόπουλο αλλά λίγο πριν «εκτελέσει» ο Τσάπαν πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.



Στο 85' ο ΟΦΗ βγήκε και πάλι μπροστά, ο Μπάκου για άλλη μία φορά ήταν σε θέση βολής αλλά το τελείωμα του ήταν κακό και δεν μπόρεσε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Στα εναπομείναντα λεπτά το σκηνικό δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό.

Κηφισιά (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (79' Κλωναρίδης), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Καναντίγια, Σολόα (69' Βαφέας), Μπιφουμά (79' Τετέι), Μενέντεθ (68' Πρίτσας), Σάντος, Οζέγκοβιτς

ΟΦΗ (Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Μπάκιτς (79' Μπάκιτς), Μπάκου (88' Φελίπε), Χιμένεθ (64' Γκαγιέγος), Αποστολάκης (88' Μοσκέρα), Ισέκα

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες