3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Οι απίστευτες ύβρεις του Μπέου προς τον Πουλικίδη όπως καταγράφονται στο σκεπτικό της τιμωρίας του!

Οι απίστευτες ύβρεις του Μπέου προς τον Πουλικίδη όπως καταγράφονται στο σκεπτικό της τιμωρίας του!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/2/2024 23:05
Το σκεπτικό της απόφασης με την οποία τιμωρήθηκε με τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ο πρόεδρος του Βόλου τιμωρήθηκε από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας με τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια και με πρόστιμο 12.000 ευρώ για τις ύβρεις του, λόγω της υβριστικής συμπεριφοράς προς τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Κηφισιά, Κωνσταντίνο Πουλικίδη, με την πλευρά του πάντως να ισχυρίζεται πως όσα ειπώθηκαν ήταν με την ιδιότητα του φιλάθλου και όχι με κάποια θεσμική καθ' ότι είχε αποβληθεί. Θυμίζουμε πως την ερχόμενη Πέμπτη (22/2) στις 13:00 θα εκδικαστεί η καταγγελία του Ανδρέας Τεττέι για ρατσιστική επίθεση από τον Δήμαρχο Βόλου. Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί σήμερα, όμως αναβλήθηκε λόγω απουσίας του νομικού εκπροσώπου του Αχιλλέα Μπέου.

Στο σκεπτικό της απόφασης του αθλητικού δικαστή, Αναστάσιου Δάτσκου, αναφέρονται τα τα λόγια του προέδρου του Βόλου όπως καταγράφηκαν από τον διαιτητή στο φύλλο αγώνα:

1) Στο 13’ λεπτό του αγώνα ο Υπεύθυνος ομάδας της πρώτης εγκαλουμένης Α. ΜΠΕΟΣ εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου και απευθυνόμενος στην κερκίδα και τους παρατηρητές αγώνα είπε:

«Είναι 10 άτομα στην κερκίδα; Φώναξε τον αστυνομικό διευθυντή και τον εισαγγελέα. Εμείς δεν βγαίνουμε από το γήπεδο. Πόσοι είναι αυτοί, 30 άτομα; Εμείς είμαστε 15 άτομα. Τους μπράβους τι τους έφερες ρε, Να μου κλα… μια μάντρα αρχ… τα μουν…α; Έφεραν μπράβους εδώ τα μουν…α. Φέρε και τα μπραβάκια κάτω να τα δω» με αποτέλεσμα την καθυστερημένη επανέναρξη του αγώνα διότι ο 2ος εγκαλούμενος δεν έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο.

2) Στα 51’ 59’ και 60΄λεπτά του αγώνα, ο Α. ΜΠΕΟΣ, ευρισκόμενος στις κερκίδες του γηπέδου όρθιος μπροστά στα κάγκελα, απευθυνόμενος συνέχεια στον διαιτητή του αγώνα του έλεγε: «Πουλικίδη απατ… με τον που… τον Μάνταλο που σε όρισε», «Ρε Πουλικίδη βρωμ..., ρε που… Πουλικίδη», «Ρε που.. Πουλικίδη γ.. την πουτ… σου, γ… τον Διαμαντίδη και τον που… τον Μάνταλο που σε όρισε».

Στη συνέχεια στο 84’ λεπτό του αγώνα ο Αχιλλέας Μπέος φέρεται να είπε: «Είναι το τελευταίο σου παιχνίδι και θα σε τελειώσει ο Μάνταλος που σε όρισε, αυτός που το παίζει προστάτης σου, εργαλεία και μαριονέτες».

Για τους ισχυρισμούς του Αχιλλέα Μπέου ότι άτομα στην εξέδρα ήταν περισσότερα από τα προβλεπόμενα, αθλητικός δικαστής αναφέρει: «Oύτε ο διαιτητής, ούτε ο παρατηρητής τον επιβεβαιώνουν, αλλά αντίθετα, τόσο στην έκθεση του παρατηρητή, όσο και στην έκθεση της αστυνομίας αναφέρεται ότι τα άτομα που είχαν εισέλθει στην αθλητική εγκατάσταση ήταν τα προβλεπόμενα και είχαν ελεγχθεί, σύμφωνα με τις καταστάσεις των ομάδων και τις διαπιστεύσεις, ενώ στις κερκίδες βρίσκονταν μόνο τα προβλεπόμενα άτομα».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες