6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Επίσημο: Από τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Χανιά ο Κλέιμαν

Επίσημο: Από τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Χανιά ο Κλέιμαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2024 18:24
Ο ΠΑΣ Γιάννινα παραχώρησε στα Χανιά τον Ισραηλινό γκολκίπερ Μπόρις Κλέιμαν με τη μορφή δανεισμού έως το φινάλε της σεζόν.

Στην Super League 2 θα συνεχίσει την καριέρα ο Μπόρις Κλέιμαν. Ο Ισραηλινός γκολκίπερ που είχε καθήκοντα βασικού γκολκίπερ στον ΠΑΣ Γιάννινα τη φετινή σεζόν, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός στα Χανιά έως το φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Ο 33χρονος που είχε επεισοδιακή αποχώρηση πέρσι από τον Βόλο, υπέγραψε το καλοκαίρι στους Ηπειρώτες και κατέγραψε 20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ωστόσο λίγες ώρες μετά το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται από τον Μιχάλη Γρηγορίου και μάλιστα ο σύλλογος απέκτησε τον Γκέργκελι Νάγκι ως αντικαταστάτηΑναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ισραηλινού τερματοφύλακα, Μπόρις Κλέιμαν, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, έως την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μπόρις γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 1990 στη Βινίτσια της τότε Σοβιετικής Ένωσης, στη σημερινή επικράτεια της Ουκρανίας. Πριν καν συμπληρώσει ένα χρόνο ζωής, η οικογένειά του μετανάστευσε στο Ισραήλ. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο πρώτα στην Ακαδημία της Χάποελ Τελ Αβίβ και στη συνέχεια σε εκείνη της Χάποελ Κφαρ Σαμπά, στην πρώτη ομάδα της οποίας προωθήθηκε σε ηλικία 18 ετών. Το 2009 τον απέκτησε η Χάποελ Τελ Αβίβ και τον παραχώρησε δανεικό πρώτα στην Μακάμπι Χερζλία (2009-10) και στη συνέχεια στην Χάποελ Κφαρ Σαμπά (2010-11). Ακολούθησε μια τριετία στην Χάποελ Τελ Αβίβ (25 συμμ.), από την οποία το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή για την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (164 συμμ.), όπου αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια.

Τον Ιούλιο του 2018 μετακινήθηκε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου (49 συμμ.), ενώ δύο χρόνια αργότερα ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ του Βόλου (72 συμμ.). Από την ομάδα της Μαγνησίας αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι με προορισμό τον ΠΑΣ Γιάννινα (20 συμμ.), την εστία του οποίου υπερασπίστηκε μέχρι και το περασμένο Σάββατο.

Μέλος των κλιμακίων των Εθνικών Ομάδων του Ισραήλ U18, U19, U21, χρίστηκε διεθνής με την Ανδρών τον Μάρτιο του 2016.

Καλωσορίζουμε τον Μπόρις στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!
».

Photo Credit: chaniafc.gr

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες